admin Konu tarihi: Nisan 21, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Nisan 21, 2011 Sayın katılımcılar, İnternette, bildiğim çeşitli ortamlarda sitenin tanıtımını yapmayı düşünüyorum. Sizlerden de benzer bir çaba rica ediyorum. Bu site ve içeriği ile ilgilenebileceğini, katkı yapabileceğini düşündüğünüz kişilerle bağlantı kurun, kendilerine sitenin adresini verin lütfen. Sadece sanal ortamda değil, günlük hayatta ve kendi çevrenizde de bu siteyi gönül rahatlığıyla ve herhangi bir ters tepki duymaktan çekinmeden duyurabileceğinize inanıyorum. Mesela facebook'da duyurabilirsiniz. Takip ettiğiniz başka sanal ortamlar, forumlar ve 'online community'lere sitenin varlığını duyurabilirsiniz. Çevrenizdekilere sözlü olarak bahsedebilirsiniz. Zaten sitenin özgün yanı benim gözümde rahatça tanıtılabilmesi ve kendisinden bahsedilebilmesinde olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PearlyGates Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Facebook ve Twitter'da tanıtımını sık sık yaparız.Ben hem kendi hesaplarımdan hem de Ateistforum olarak açtığımız hesaplarla bunu yaparım.Blog kullanan arkadaşlarda kendi bloglarında tanıtımı yaparsa çok iyi olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerryfletcher Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Facebook ve Twitter'da tanıtımını sık sık yaparız.Ben hem kendi hesaplarımdan hem de Ateistforum olarak açtığımız hesaplarla bunu yaparım.Blog kullanan arkadaşlarda kendi bloglarında tanıtımı yaparsa çok iyi olur. Facebook ve/ya twitter hesabı açtınız mı, eğer açtıysanız adresleri nedir acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Site tanıtımı için kullanacağınız tanıtım metninin ne olacağı sizlere kalmış. Ama bir rehber olması açısından, ben siteyi tanıtırken kullanmak istediğim tanıtım metnini burada yayınlıyorum: 'Eleştirel Düşünce' ve 'Bilimsel Kuşkuculuk' sitesi Düşünce Dünyası (www.dusuncedunyasi.net) açıldı. Herhangi bir inanç veya inançsızlık sisteminin, felsefi ekolün veya siyasi düşüncenin temsilcisi olmayan bu sitede, bilimsel, felsefi ve politik konulara, hatta günlük hayatla ilgili pek çok konuya objektif ve bilimsel açıdan yaklaşılacaktır. Din ve inanç tartışmaları yasak olmamakla birlikte, sitenin odaklanmak istediği konular değildir. Evrenin ve varoluşun en derin konularından, günlük hayattaki problemlerimize ve politik tartışmalarımıza kadar her konuya bilimsel verilerle ve bilimsel kuşkuculuk tabir edilen düşünce biçimiyle yaklaşılacaktır. Bu sitede bilgiler otoritelerden hazır alınıp inanılmak yerine, uzman fikirleri de dahil olmak üzere her konu ve her bilgi analiz edilecek ve bilimsel temellere oturtulmaya çalışılacaktır. Bir tartışma forumumuzun da bulunduğu sitemizde, bizimle birlikte bu serüvene katılmak isterseniz, adresimiz: http://www.dusuncedunyasi.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
PearlyGates Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Facebook ve/ya twitter hesabı açtınız mı, eğer açtıysanız adresleri nedir acaba? http://www.facebook.com/Ateistforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Türkçü Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sitenin altyapısı ateistforumunkiyle aynı.ama renkler çekici değil itiraf etmeliyim ki.ama güzel gene de hayırlı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmtsln Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben reklamını hem profillerim de hemde sayfalarımda yaptım. Katkısı olacağını düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteidar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Günlük ortalaması 1500 olan Bilimsel Felsefe bloğumun blogroll'üne Düşünce Dünyası'nı ekledim.Kısa zamanda faydası görülecek, Düşünce Dünyası'na bol miktarda gerici-tutucu dolacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Teşekkürler arkadaşlar. Konusu doğrudan dinler, ateizm, vs olmayan ortamlar da hedefimiz artık burada. Mesela ben turkish-media forumlarında tanıtım metni astım. Benzer başka popüler forum ortamlarında da tanıtım yapmalıyız. Mesela TurkForum.Gen.Tr var çok takip edilen. Ya da Turkforum.net var. Gezi, eğlence, sinema, sohbet, vs sitelerinden bile izleyici çekebilmeliyiz buraya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ee ateistforum'a ne olucak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilist Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ee ateistforum'a ne olucak??Açılcak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CultureClub Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Fikirsel'de link verilip tanıtım yapılmıştır. http://fikirsel.b1.jcink.com/index.php?showtopic=113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts