Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Alevilerin talebi olup olmadigini onlara soracaksin. Turklerin verdigi "kizilbas/mumsondu" yaftasindan az zarar gormediler.. DEVRİM SÜRECİ DİYORUM HALA ANLAMIYORSUN. DEVRİM SÜRECİ 1950'YE KADARDIR. 1950'YE KADAR ZATEN CEM EVİ KAVRAMI BİLE YOKTU. KÖYDEN KENTE GÖÇLE BAŞLAMIŞTIR ALEVİ TALEPLERİ, YANİ 60 SONRASI. AYRICA, KIZIL BAŞ/MUM SÖNDÜ YAFTALAMA BİLİNÇSİZLİĞİ DEVLETİN DEĞİL, OSMANLIDAN KALAN HALKIN BİLİNÇSİZLİĞİDİR. AYRICA, " TÜRKLER " SÖZCÜĞÜNÜ BURADA NE MANADA KULLANDIN SÜNNİ Mİ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 .DEVRİM SÜRECİ DİYORUM HALA ANLAMIYORSUN. DEVRİM SÜRECİ 1950'YE KADARDIR. 1950'YE KADAR ZATEN CEM EVİ KAVRAMI BİLE YOKTU. KÖYDEN KENTE GÖÇLE BAŞLAMIŞTIR ALEVİ TALEPLERİ, YANİ 60 SONRASI. AYRICA, KIZIL BAŞ/MUM SÖNDÜ YAFTALAMA BİLİNÇSİZLİĞİ DEVLETİN DEĞİL, OSMANLIDAN KALAN HALKIN BİLİNÇSİZLİĞİDİR. AYRICA, " TÜRKLER " SÖZCÜĞÜNÜ BURADA NE MANADA KULLANDIN SÜNNİ Mİ ?Kimin icin devrim sureci? Sen neden bu devrim surecini dayatiyorsun? Bu devrim sureci sadece turkleseni ve sunniyi kapsar. Turklerin ne manada kullaniligi zaten kullananlar adina bilincsiz. Kendilerinden turk denmesi istenmis ve de baskalarina da turk demesi icin zorlanmis kisiler. 1923 oncesi dogan kim turktu?Neye ve kime gore? Devletin bunu desteklemesi ve koruklemesi soz konusudur. Ayni bugun kapilara konan isaretler gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Kapılara işaret ile bağ kel alaka. Milli Burjuva Devrimi Jakoben tarzda yapılıyor ve bir tarihsel ad Milli ad olarak seçiliyor. Kendin itiraf etmiştin. MİLLİ BİLİNCİ OLAN TGB, ULUSAL KANAL KÜRT ve ALEVİLERİ DIŞLIYOR MU ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Kapılara işaret ile bağ kel alaka. Milli Burjuva Devrimi Jakoben tarzda yapılıyor ve bir tarihsel ad Milli ad olarak seçiliyor.Yapilmasaymis. Senin gibi savunmak zorundamiyim? Ya da sadece olani kabullenmek zorunda miyim? Ben olanin sorunlarini dile getiriyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Yapilmasaymis. .Anlaşıldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts