Jump to content

Saturn

Members
  • İçerik sayısı

    810
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    31

Saturn last won the day on 2 Ocak

Saturn had the most liked content!

Sitemizdeki itibarı

189 Excellent

1 Takipçi

Son profil ziyaretçileri

3.696 profil görütülenme
  1. Mussolini, Hitler, Hirohito ekipte eksik kalmış.
  2. Trump ekibi toplamış
  3. Halkı açlıktan kısa kalmış bu dinlenme tesisi yapma peşinde
  4. @kavak Bence Grönland ve Kanada'yı gerçekten de istiyor. Hala tam olarak emin olamasam da. İki aydır her gün açıklama yapıyorlar. Bir şeyler dönüyor gibi. Grönland'ı bir şekilde alırsa Kanada'yı bile alır. Domino taşı etkisi.
  5. Bende kendimi "çocuk adam" zannederdim. Gördüm ki benden çok daha beterleri var. Adam başkan olmuş yaptığı iki paylaşımdan birisi trollükten ibaret. Sen koskoca ABD başkanısın. 80 yaşına gelmişsin. Neden çocuk gibi takılıyorsun?
  6. Aşağıya başka bir örnek bırakayım. 1.70'ten kısa boksör, 1.90 boyundaki vücut geliştirmeciyi rahat bir şekilde dövüyor. Birisi 65 diğeri 120 kilo. Bence işin sırrı teknik ve hızda saklı. Birde doğru spor yapmak.
  7. Kas Geliştirme Sporu İnsanı Güçlü Yapmaz. Sadece güçlü görünürsün. Güçlü olmak istiyorsanız teknik bileceksiniz ve hızlı olacaksınız. Kas geliştirme sporu bilek güreşi + güreşte biraz fayda sağlar. Aşağıda 20 yıllık vücut geliştirme hocasıyla ilk kez maça çıkan bir şarkıcının maçı var. (Kel olan vücut geliştirme hocası)
  8. Trump delisi neyin peşinde? Tehditlerinde ciddi gibi görünüyor. Burası karışacak. Vaziyetimizi alalım.
  9. "Güvercin şeytandır" yazanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hadismiş. Ben karga bile besliyorum. Serçe, güvercin, kumru, karga ne ararsan var.
  10. İki halk arasındaki boy farkı gittikçe açılıyormuş. Şu son yıllarda 11 cm olmuş.
  11. Yapay zekadan şunu özetlemesini istedim. Ben indiremiyorum ama google gemini tam makaleye ulaşabiliyor. Eksik ve yanlış beslenme 6-13 cm farka yol açmış. https://www.researchgate.net/publication/51421182_Height_and_weight_differences_between_North_and_South_Korea
  12. @kavak Bende senin gibi düşünüyordum. Deli Trump ne yapar belli olmuyor. Onun hareketlerini kestiremiyorum. Grönland'ı alamayacaklarını düşünüyorsun. Peki Trump ve ekibi neden sürekli orayı almaktan bahsediyor? Yani deli olduğu doğru da sürekli orayı almaktan bahsetmesi çok garip.
  13. @kavak Haklısın Kavak abi. Ben en çok şunu garipsiyorum. Hollandalıların boyu son 100 yılda neden uzamış acaba? https://tr.euronews.com/2021/09/19/dunyan-n-ortalama-en-uzun-toplumu-olan-hollandal-lar-n-boyu-neden-k-sal-yor
  14. Adam her şeyi açık açık söylüyor. Ortaçağa dönüyoruz. Yarın öbür gün Grönland ve Kanada'yı da almaya çalışacak. Grönland'ı kesinlikle alabilir ama Kanada'da biraz zorlanır. Kanada için girişimde bulunması Grönland'ı almasına bağlı. Orayı alamazsa Kanada'yı unutur.
  15. Kısa boyuma takık birisi olarak bu konuyu açıyorum. 20 Yaşından Sonra Boy Uzaması Bilimsel Olarak Mümkün mü? Lise son sınıfta 1.62-1.63 boylarındaydım. Yaptığım yaşam tarzı değişiklikleri tam da bu döneme denk geliyor. Şuan da 20 yaşımı epey geçtiğim (Neredeyse 28) halde akşamları 1.68 sabah 1.70'e yakın çıkıyorum. Bu uzamanın son 3 sene de olduğundan da eminim. Hala uzuyor gibi. Babam 1.67 boyunda, 2-3 sene önce ondan daha kısaydım. 2 cm yanlış ölçüm desek yine de lise sondan beri kayda değer uzama var. Acaba lise sonda mı yanlış ölçtük diye düşünmeden edemiyorum. Yıllardır pilates yapıyorum, pilatesin etkisi olabilir dediler. Bu da önemli. Bilginiz varsa lise sondaki boyunuzla şimdiki boyunuzu yazar mısınız?
×
×
  • Create New...