evrensel-insan Konu tarihi: Haziran 8, 2012 Report Paylaş Konu tarihi: Haziran 8, 2012 Dun sitemize erisim uzun zaman saglanamadi. Sorun ne zaman cozuldu? Bu konuda bilgisi olan var mi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Hangi site evrensel üstat? (:Alayı saldırı altında.VraeL bu arada ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Hangi site evrensel üstat? (:Alayı saldırı altında.VraeL bu arada ben. Selam, burasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Dun sitemize erisim uzun zaman saglanamadi.Dün buraya da mı saldırı oldu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cluparea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Host sitelerinizi avrupa yada amerikadan değil hindistan yada rusyadan seçin saldırılar için artı bir avantaj sağlamaz belki ama TC nin host firmalarına baskı yapma şansı çok düşük olur. Çünkü ben tüm saldırıların hack yöntemlerinin yanısıra host firmalarının danışıklı döğüşü ile gerçekleştiğini düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Siteye erisim de en azindan iki haftadir bir sorun yasaniyordu. Bugun normal olarak eski linmkten de giremedim. Yalniz google a bakarken orada bulunan bir linkten girdim. Eski linkin ve de yeni linkteki bazi dugmelerin link vermemesi hakkinda bir bilgi var mi? Bu bilinen bir teknik calismamiydi, yoksa site saldiriya mi maruz kaldi? Bu konuda bilen bir yonetici arkadas aciklama yapabilirse, sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Siteye erisim de en azindan iki haftadir bir sorun yasaniyordu. Bende problem yoktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Site birkaç gün önce sadece 1 gün için yayın dışı kaldı. Server'daki bir teknik değişiklikten dolayı. Sorun yaşayanlar browser'larındaki cache ve cookie'leri silmeyi deneyebilir. Siteden kaynaklanan bir problem olmaması lazım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 "Forums" sayfasi hic bir yerden cikmiyor. Cikmayan link asagida; http://forum.dusuncedunyasi.net/cgi-sys/defaultwebpage.cgi Ben uzun zamandir bu linkten yani forumlarin ana sayfasindan nerdeyse 2 haftadir giremiyordum. Cookileri ve cacheleri de temizledim. Degisen bir sey yok. Google'dan bir basliga direk olarak girdigimde, girebildim. Daha onceki son erisim tarihi, 25/07/2014' tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Yukarıda verilen link geçerli gözükmüyor. "http://forum.dusuncedunyasi.net" linklini deneyebilirsiniz. Bu link çalışıyor. Zaten doğru olan da bu adres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Yukarıda verilen link geçerli gözükmüyor. "http://forum.dusuncedunyasi.net" linklini deneyebilirsiniz. Bu link çalışıyor. Zaten doğru olan da bu adres. Tesekkurler. Ben o linkten senelerdir giriyordum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Siteye bir haftadan fazladir, erisim alinamadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Veritabanı bozulmuştu. Muhtemelen bir saldırıdan dolayı. Tamir edebildik veritabanını. Eğer olmasaydı, son yedekten yüklemek zorunda kalacaktık ve bir ihtimal yeni içeriğin bir kısmı kaybolacaktı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bilgi icin, tesekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts