Jump to content

Recommended Posts

Mesaj tarihi:

Çünkü bu işlerde uzaylıların uzaktan/yakından bir ilişkisi yok . Bazılarının uzaylı teknolojisi diye lanse ettikleri objeleri ise beceriksiz ve hayal gücü zayıf insanlar piyasaya sürdü. Hepsi bu.  :D

Mesaj tarihi:
11 saat önce, gun yazdı:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-14687737/spherical-UFO-discovered-alien-technology-colombia.html

Dün telsiz konuşmalarını dinlerken gizemli kürelerden bahsediyorlardı. 

Merak edip  araştırınca bunları buldum. :)

Demek ki uzaylılar teknoloji konusunda pek de ileri değillermiş. Baksana; metalleri bile hala elleri ile yontuyorlar. Uzaylı veya değil, birisi ne kadar usta da olsa elle yontarken ara sıra eli mutlaka kayar. 😁 Yontulan cisim düz değil de eğri büğrü ise; eyvah eyvah; hata üstüne hata yapar. 🤪

Sevgiler

Mesaj tarihi:

İşin içinde yine sazan Jaime Maussan var. Adam yıllardır bu bu saçmalıklarla ilgileniyor. Bizde de var birtane böyle, hatta bir baltaya sap olamamış bir tane de çakması var. 

Usta olan Kumburgazda denizde duran sandalı Uzay gemisi diye yutturup dünyaya açıldı köşeyi döndü diğer hala figüranlık yapıyor.

thumbs_b_c_10bfea82e7971146c4d7bd069d467c4a.jpg

360_F_788419039_3ZH6b4bfOawaeqLKEJzAUOxD3RvuDAKD.jpg

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Deadanddark yazdı:

İşin içinde yine sazan Jaime Maussan var. Adam yıllardır bu bu saçmalıklarla ilgileniyor. Bizde de var birtane böyle, hatta bir baltaya sap olamamış bir tane de çakması var. 

Her ülkede bu şarlatanlardan var elbette, ki ekmek parasını böyle kazanıyorlar. :) Çünkü bu dünyada saf ve başkalarının yalanlarına kanmaya meyilli insanların sayısı bir hayli çok.  Kabaca bir tahminde bulunmaya kalksak, en azından 2 haneli Milyar Dolar getirisi olan bir pazar (kitaplar, sosyal medya, tv ve filmler vs.) var. 

Mesaj tarihi:
3 saat önce, DreiMalAli yazdı:

Demek ki uzaylılar teknoloji konusunda pek de ileri değillermiş. Baksana; metalleri bile hala elleri ile yontuyorlar. 

Demek sen de farkettin.  :D

Ben şahsen böyle bir dandik objeyi uzaylı teknolojisi olarak millete kakalamaya utanırım.

Bu saçmalıkları uyduranlara kızamıyorum, çünkü uzay yolculuğunun çocuk oyuncağı olduğunu zannediyorlar ve uzaydaki yıldızlar arası mesafelerden bihaberler. Hatta matematikten ve fizikten ikmale kaldıklarından adım gibi eminim, da, ispatlamayam. :)