Singularity Konu tarihi: 19 Haziran Report Paylaş Konu tarihi: 19 Haziran Ne demek istediğimi anlamadığınızı biliyorum. Bu yüzden ben başlıyorum. Anlayan devam ettirsin. 😁 ..aleyna isrannn değil, alayına isyann! 😁 Aamemerrusuulü değil, Amaan ne resulü. 😆 Hay yaa len salaat değil, Hay yaa len salaak. (Bana diyor) 😆 Siz devam edin, böylece çalışmamız akademik bir çerçeveye oturacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 19 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran İnek/Sığır bölümünden başlayalım o zaman. Bunun Arapçası nedir acep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 19 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran Gerçi İngilizler´de az değil, ha. Bak ne diyorlar mesela... Why high one why. Şu da güzel: İ run each. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 19 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran İngilizce sayılmaz. Kuran'ca olcak. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 20 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran İnnaat'eyna kel kevser. İnaat etma gel Kevser. 🇹🇷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 20 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran Ela inne ahsenel kelam değil Elaa in de ah sen al kalem. 🖍️ Kelam değil kalem kalem. 😁 Vel kamerada da var bir numara. Bakalım ilk kim bulacak. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Cuma saat 15:47 Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 15:47 @Singularity, senin dinsiz olmana heeç şaşmamalı. Hadi Müslümanlar kelimelere 9 takla attırıyorlar, ki onları bir nebze olsun anlıyorum. Ama sen kelimeleri lastik gibi sündürüyorsun. Haliyle her şeye gücü yettiği her köşede anons edilen mâlum tanrının gazabına uğraman an meselesi. Aman ha, diiiyim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: Cuma saat 16:01 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 16:01 14 dakika önce, kavak yazdı: @Singularity, senin dinsiz olmana heeç şaşmamalı. Hadi Müslümanlar kelimelere 9 takla attırıyorlar, ki onları bir nebze olsun anlıyorum. Ama sen kelimeleri lastik gibi sündürüyorsun. Haliyle her şeye gücü yettiği her köşede anons edilen mâlum tanrının gazabına uğraman an meselesi. Aman ha, diiiyim! La git kim dinsiz imansız. Ne diyor Kuran'da tatlı su kaplumbağalarının ilahi? "Ben bu kitabı sen anlayasın diye Arapça gönderdim. Gönderdim ki, okuduğun gibi anlayasın. Benim sözlerim apaçıktır". Ee? Ben de okuduğum zaman ne anlıyorsam doğrudan onu yazıyorum. Benden dinlisi imanlısı varsa göster haydi. 😎 Ne diyor Mevla? Sen anlayasın diye, ilk okuduğun neyse hemen anla diye Arapça yazdım diyor. Yani Arapça'nın bir anlamı yok. Ben ne anlıyorsam o. Aleyna isrannn diyor. Ben ne anlıyorum? Alayına isyann! Demek ki malum kişi bunu dedi. Ya zaten böyle çelişkili ayetler doğru olamaz. Kur'an değişti. Bunun ilk hali " sen anlayasın diye kuranı Türkçe gönderdim" şeklindeydi. Matematik hatalarını da kasten yaptılar. Her iki ayette bir İsrail de İsrail. Kuranı mosad ajanları değiştirmiş. Benim naçizane önerim, iznikte 300 teolog ve teoloji meraklısı amatörler (benim gibiler de katılsın diyerek) toplanalım, kuranı düzeltelim. Bak incili düzelttiler, mis gibi oldu. Ne kadar saçma, yanlış, ilkel bile olsa, fütursuz değil en azından. 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Cuma saat 16:08 Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 16:08 6 dakika önce, Singularity yazdı: Benim naçizane önerim, iznikte 300 teolog ve teoloji meraklısı amatörler (benim gibiler de katılsın diyerek) toplanalım, kuranı düzeltelim. Bak incili düzelttiler, mis gibi oldu. Ne kadar saçma, yanlış, ilkel bile olsa, fütursuz değil en azından. 🤔 Hrıstiyanların başardığını Müslümanlar yapmaz, daha doğrusu yapamaz ve yaptırmazlar. Çünkü kitabın her kelimesi Müslümanlara göre kutsaldır ve tanrı sözüdür. Aramızda kalsın; biz böyle olmadığını biliyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Cuma saat 16:09 Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 16:09 7 dakika önce, Singularity yazdı: Benim naçizane önerim, iznikte 300 teolog ve teoloji meraklısı amatörler (benim gibiler de katılsın diyerek) toplanalım, kuranı düzeltelim. Bak incili düzelttiler, mis gibi oldu. Ne kadar saçma, yanlış, ilkel bile olsa, fütursuz değil en azından. 🤔 @Emre_1974tr hazretleri. Sen ne diyon bu öneriye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: Cuma saat 16:46 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 16:46 Konuyu dağıtmayalım @kavak Kul huvallahu ehad değil → Cool HUVALLAH UFO ahad?" Uzaylılara tebliğ formatı. Şeytanın ‘E.T.’si bile istemsiz secde eder. Orjinali buydu. Değiştirmişler. 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: Cuma saat 16:51 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 16:51 Bakara suresi: Elif Lam Mim : Alien FM Uzaylı radyo frekansı İnsanlardaki inek etkisi: Ne diyo olum bu lan bari dikkatli dinleyelim şifreyi çözeriz belki algısı oluşur. (Çözemedi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: Cuma saat 17:43 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 17:43 1 saat önce, kavak yazdı: @Emre_1974tr hazretleri. Sen ne diyon bu öneriye? Düzeltmeye başlıyorum yavaştan spoiler vereyim. 😁 "Allah: ‘Kulumu ‘Adem’ diye yaratayım dedim, autocorrect klavye ‘Admin’ yaptı. Neyse, yetkileri fazla oldu, cennetten atıldı!’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Cuma saat 17:53 Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 17:53 Konu kahvehaneye taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: Cuma saat 18:14 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 18:14 Yapma be. Tüh. 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts