Jump to content

Cehenneme Allah Gitsin


Singularity

Recommended Posts

Merabayn.

Şimdi, böyle bir konu açmak için önce Allah'a inanmak lazım. Ben değil. Sonra cehenneme inanmak lazım. O da ben değil. Ama ben her ikisi de var gibi, yani genel çerçevede konuşmak istiyorum. Bir üst level, insan 2.0 olarak. Anlayana selam olsun, anlamayan istirsin gitsin.

Dünya hayatı insan için mutluluk endeksi 50'nin altındadır. Örneğin bende 3 filan. 100 üzerinden. Şimdi hiç var olmasak? Teoride 50. Yani aslında yok daz nötr değer 50'dir. 50'nin altında olursa, var olmamak daha evladır. Şimdi ben yoktum, mutluluk endeksim 50'ydi, doğru mu? Tamam yoktu da, mutluluk 50'nin üstü. Mutlu muydun? Hayır. Mutsuzluk 50'nin altı. Mutsuz muydun? Hayır. Bu zaten 50 değeridir. Şimdi bunu anladınız. Bu dünyada birisi eğleniyorsa o da Allah'ın kendisi. Sonuçta birisi eğlenmesi gerekiyor ve bu kişi insan değil. Fikren, fiziken, ahlaken tecavüze uğruyor, kobay olarak ya da şaklaban olarak kullanıp Allah'ı eğlendiriyor. Şimdi bunu yaparken bana sormadı. Benden izin almadı. Yok canım, sana eziyet eden diğer insanlar. Yersen. O istemeden yaprak kımıldamaz. Her gün Filistin'de, Ukrayna'da, Nil nehrinin kenarında (timsahlar tarafından) binlerce insan ve canlı öldürülüyor. Öldüren kim? Allah. Çünkü her zaman fail odur. Sen atmadın o attı. Sana bir suçlu tecavüz etmedi, Allah tecavüz etti. Seni bir asker yada katil öldürmedi, Allah öldürdü.

Dolayısıyla, kombine bir çok suçtan dolayı,

İzinsiz yaratıp beni / bizi mutsuz ettiği için, ayrıca cinayet, tecavüz, vsvs milyonlarca kez suçludur. Sonsuza dek cehennemde kalmalıdır.

Peki. Cennet cehennem konusu nedir onu da bu taleple ilgili açıklayayım. Onu bununla suclayacağımızı bildiği için, ön almak için bizi cehennemle tehdit edip cenneti vaad ediyor. Cehenneme gitmesi gereken kendisi. Bu dünya zaten komple eziyet. Ne cehennemi..sen şaka mısın?

Cehenneme sen git. Sonuna kadar hak ettin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...