kavak Konu tarihi: 22 Şubat Report Paylaş Konu tarihi: 22 Şubat Başka ülkelerde benzeri var mı bilmiyorum. Son 3 ayda Türkiye´de sahte içkiden ölenlerin sayısı 65´e yükselmiş. Şaka gibi. Gerçeğini bulamayanlar veyahut bunları satın almaya gücü yetmeyenler, muhtemelen çok ucuz olan sahte içkiden hayatını kaybediyor. Diğer yandan içkilerin çok pahalı olmasını fırsat bilen sahtekârlar, ucuza sahte içki satarak insanların hayatını yok yere karartıyorlar. Bunların alayını falakaya yatırmak ve mahpushanede uzun süre süründürmek lazım, çünkü sahte içki satmak neredeyse cinayetle eş değerde. Kaynak: https://t24.com.tr/haber/ankara-da-sahte-ickiden-olenlerin-sayisi-65-e-yukseldi,1220665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 24 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat Parasızlık yüzünden kalitesiz/sahte içki satın alanların kafası sürekli bir hayli kıyak galiba. Bu iş ucuza sahte saat veyahut sahte çanta satın almaya benzemez. Hayatınla ödersin. Atıyorum; 1000 TL olan bir ürün 10 TL´ye satılıyorsa eğer, bütün alarm çanları çalmalı. Bunlar ne yapıyor? Harika! Çok ucuzmuş diyerek tahtalı köye gitmeye davetiye çıkarıyorlar ve bu ürünleri satanları daha çok sahtekârlık yapamaya daha da heveslendiriyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 24 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 3 dakika önce, kavak yazdı: Parasızlık yüzünden kalitesiz/sahte içki satın alanların kafası sürekli bir hayli kıyak galiba. Bu iş ucuza sahte saat veyahut sahte çanta satın almaya benzemez. Hayatınla ödersin. Atıyorum; 1000 TL olan bir ürün 10 TL´ye satılıyorsa eğer, bütün alarm çanları çalmalı. Bunlar ne yapıyor? Harika! Çok ucuzmuş diyerek tahtalı köye gitmeye davetiye çıkarıyorlar ve bu ürünleri satanları daha çok sahtekârlık yapamaya daha da heveslendiriyorlar. Şuan Çanakkale de olan bir abim eczaneye tahıl dezenfaktanı almaya gönderirdi beni 2-3 sene önce 5 litresi 50 lira idi yarı yarıya su ile karıştırıp votka yapardık İlaç kullanıyorum diye bana fazla vermezlerdi Sadece bir süre sonra abiler gözlerde biraz sıkıntı yaşayınca bıraktık @kavak bu ülkenin alkoliği zampara ne yapsın 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 24 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat @Jonny Kim, horlama yüzünden 60 kişi taş ve sopalarla birbirine girmiş. Haberi bugün okudum. Memleketin hali bu, millet topyekün sarhoş galiba. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/santiyede-horlama-kavgasi-60-isci-tas-ve-sopalarla-birbirine-girdi-15i-hastanelik-oldu-42706769 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madame Souza Mesaj tarihi: 24 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 4 dakika önce, kavak yazdı: @Jonny Kim, horlama yüzünden 60 kişi taş ve sopalarla birbirine girmiş. Haberi bugün okudum. Memleketin hali bu, millet topyekün sarhoş galiba. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/santiyede-horlama-kavgasi-60-isci-tas-ve-sopalarla-birbirine-girdi-15i-hastanelik-oldu-42706769 Olur mu yav %98 Müslümanız içki haramdır Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 25 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat AKP sağ olsun; içkiye kol gibi zam yaptığı için millet, evinde gizli gizli kaçak tütün ve içki yaparak iyice kimyager oldu. Ayrıca AKP döneminde artan uyuşturucu bağımlılığına ne demeli? Uyuşturucu, içkiden ve sigaradan çok daha zararlıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts