Jump to content

Alışkanlık önerin

ömerikko

Recommended Posts

Kendime olan saygımı geliştirecek, öz güvenimi arttıracak, hayatımı iyileştirecek, daha sağlıklı olmamı sağlayacak... alışkanlık öneriniz var mı?

Uyguladığınız ya da uygulamayı düşündüğünüz ya da şunu yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir alışkanlık?

Alışkanlıkları önemsiyorum. Bir kitabın kapağında görmüştüm

"Bir fikir bir eyleme,

eylem bir alışkanlığa,

alışkanlık karakterinize,

karakteriniz ise kaderinize dönüşür."

diye.

Masturbasyonu çoğalt diyecem, da, neme lazım!

Forumlarda dolaşıp hiç tanımadığın kişilere sorup soracağına, gerçek hayatta gerçek arkadaşlar edinerek sosyalleşirsen karakterine positif (bilhassa özsaygı ve özgüven) yansıyacağından eminim. Bu nedenlerle işte bunu alışkanlık haline getir.

Sağlıktan bahsediyorsun. Bizi mi yiyorsun? 16 yaşında birisinin sağlıkla ne işi olacakmış?

Aşırı kilolu musun, çirkin misin?

Aşırı kiloya çare var ancak çirkinliğe çare yok. Üzgünüm.

55 dakika önce, gun yazdı:

https://en.wikipedia.org/wiki/Leitner_system

Bu aralıklı tekrarlama  yöntemi  ile ilgili uygulama yazmak istiyorum bende. 

Kart sayısı çoğaldıkça uygulamaların çoğu tıkanıyor. Kullanıcıların kendilerine göre ayar yapmasına izinde vermiyorlar.

Anlamadım, biraz açar mısın?

Bu kart sistemini uygulama olarak mı gerçekleştirmek istiyorsun?

Ne tür bir getirisi olacak? :)

1 dakika önce, kavak yazdı:

Anlamadım, biraz açar mısın?

Bu kart sistemini uygulama olarak mı gerçekleştirmek istiyorsun?

Ne tür bir getirisi olacak? :)

Evet. Ama birebir aynısını istemiyorum.

Tekrar günlerini  günlük tekrar sayılarını filan  kişiler kendilerine göre ayarlamalılar.

Algoritmayı daha hazırlayamadım.

Başlangıçta iyi ama kart çoğaldıkça günlük tekrar sayısı aşırı artıyor. Ona çözüm bulamıyorum :)

1,2,4,8,16,32,64,128,256 diye uzuyo tekrarlama günleri . ama aynısı geçmişe doğruda var. Günlük tekrar kart sayısı aşırı artıyor.

30 kartı geçmemeli. 

• Like 1

Yabancı dil öğren, kitap oku. Spor yap, dengeli ve sağlıklı beslen. Mesela kola, cips filan yeme. Zaten bıraktım onları demiştin ama neyse, bir daha söyleyelim.  :) 

Dil öğrenmek için yapay zekalardan fayda görebilirsin. Yazdığın İngilizce yazıları kontrol ettirmek ve doğrusunu öğrenmek için aşağıdaki siteyi de kullanabilirsin. 

Yanlışlarını gösterip, doğrusunu sana yazıyor. Çok faydalı kısaca. 

https://www.deepl.com/tr/write

46 dakika önce, Saturn yazdı:

Yabancı dil öğren, kitap oku. Spor yap, dengeli ve sağlıklı beslen. Mesela kola, cips filan yeme. Zaten bıraktım onları demiştin ama neyse, bir daha söyleyelim.  :) 

Dil öğrenmek için yapay zekalardan fayda görebilirsin. Yazdığın İngilizce yazıları kontrol ettirmek ve doğrusunu öğrenmek için aşağıdaki siteyi de kullanabilirsin. 

Yanlışlarını gösterip, doğrusunu sana yazıyor. Çok faydalı kısaca. 

https://www.deepl.com/tr/write

Teşekkür ederimm dediğin şeyleri (yabancı dil) dışında hayatıma katmaya çalışıyorum 🖤