Jump to content

Günde en az 2 litre su içmeye başladım. (K.G.2)

ömerikko

Recommended Posts

Yaklaşık 1 aydır günde en az 2 litre su içmeye başladım. Vücudumda gözlemlediğim bir değişiklik yok. Daha sağlıklı hissediyorum fakat muhtemelen psikolojik olarak böyle hissediyorum.

(Bir değişim gözlemlersem ya da sadece yazmak istersem tekrar buraya gelip konuyu güncelleyeceğim.)

15 dakika önce, ömerikko yazdı:

Yaklaşık 1 aydır günde en az 2 litre su içmeye başladım. Vücudumda gözlemlediğim bir değişiklik yok. Daha sağlıklı hissediyorum fakat muhtemelen psikolojik olarak böyle hissediyorum.

(Bir değişim gözlemlersem ya da sadece yazmak istersem tekrar buraya gelip konuyu güncelleyeceğim.)

Kilona göre değişiyor içmen gereken su miktarı. 

Örneğin 80kg isen 80 x35 =2800 ml =2.8 litre yapıyor.

Bende kış gelince su içmeyi unutuyorum. :)

Birde idrar rengi  şeffaf olacak sarımsı olursa az su içiyorsun demektir. Gerçi bazı ilaçlar ile besinler boyuyor idrar rengini

• Thanks 1

Günde 2 litre az. 3 litre olmalı. Ayrıca derin bir uyku çekmek istiyorsanız, yatmadan 2 saat evvel yemeyi içmeyi bırakmalısınız. Bunları yazıyorum ama bir de bana sorun. Su içmeyi beceriyorum, da, yemek için aynısını söyleyemem. Akşam 9´dan sonra bana bir şeyler oluyor ve yamyamlaşıp habire tıkınıyorum.

• Haha 1

31 dakika önce, kavak yazdı:

Günde 2 litre az. 3 litre olmalı. Ayrıca derin bir uyku çekmek istiyorsanız, yatmadan 2 saat evvel yemeyi içmeyi bırakmalısınız. Bunları yazıyorum ama bir de bana sorun. Su içmeyi beceriyorum, da, yemek için aynısını söyleyemem. Akşam 9´dan sonra bana bir şeyler oluyor ve yamyamlaşıp habire tıkınıyorum.

88fa97ef48f3b17e6d1bc8dfeb8188c0--more-b

Böyle bira içiyorsan fazla su içiyorsundur.

Bu bardaklar kaç litrelik?:)

• Haha 1

5 dakika önce, ömerikko yazdı:

Tamam. 

Diyecek bir şey bulamadım. İnanmıyorsan inanma. 16 yaşındayım. Ve "bu tip forumlarda" dolaşıyorım.

Sana dolaşma diyen olmadı. İnanmıyorum, o kadar. 16 yaşında birisi yaşıtları ile takılır. Benim senden 4 yaş büyük oğlum var.

Dummy idi, değil mi?

Ondan önce Ömer idi, öyle değil mi?

Bana kalsa, eğer 16 yaşında isen, bu tip forumlara girmemeleri gerek.

5 dakika önce, kavak yazdı:

Dummy idi, değil mi?

Ondan önce Ömer idi, öyle değil mi?

Evet, öyleydi.

6 dakika önce, kavak yazdı:

Bana kalsa, eğer 16 yaşında isen, bu tip forumlara girmemeleri gerek.

Yaşıma değil de konu içeriklerime odaklanırsan sevinirim. Tartışmak istemiyorum, iyi geceler.

2 dakika önce, ömerikko yazdı:

Evet, öyleydi.

Yaşıma değil de konu içeriklerime odaklanırsan sevinirim. Tartışmak istemiyorum, iyi geceler.

Ben sözde 16 yaşında birisi ile tartışmam. Zaten eski rumuzlarında, bilhassa Ömer rumuzu ile, ne naneler yediğini hatırlamaya başladım.

• Sad 1

13 saat önce, kavak yazdı:

Neden tartışmam?

Çünkü gençliklerini yaşasınlar, yaşıtlarına takılsınlar, eğlensinler, oynasınlar. 16 yaşında birisi ha bu foruma gelmiş ha tarikatlara takılmış. Fazla bir fark yok arasında. Faydasından ziyade zararı vardır.

Bence alakası yok. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Hem hayatımı yaşamadığı mı kim söyledi? Hayatımda kötü giden şeyler olabilir ama çabalıyorum. Neden anlaşamıyoruz seninle anlayamıyorum.

1 dakika önce, ömerikko yazdı:

Bence alakası yok. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Hem hayatımı yaşamadığı mı kim söyledi? Hayatımda kötü giden şeyler olabilir ama çabalıyorum. Neden anlaşamıyoruz seninle anlayamıyorum.

Elbette alakası var. Zamanında dürüst değildin, sana olan tüm sempatimi kaybettim.