Índio do Buraco Konu tarihi: Pazartesi saat 16:52 Report Paylaş Konu tarihi: Pazartesi saat 16:52 Benim görüşüme göre o eski Türk soyundan gelen atalarımızın adını taşımak için önce bunu hak etmek gerekir Bunun yoluda onların ahlakı ile ahlaklanıp onların töresine riayet edip Atalarımıza layık bir Türk olduğumuzu kanıtlamaktan geçer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Salı saat 19:10 Report Paylaş Mesaj tarihi: Salı saat 19:10 On 16.12.2024 at 17:52, Índio do Buraco yazdı: Benim görüşüme göre o eski Türk soyundan gelen atalarımızın adını taşımak için önce bunu hak etmek gerekir Bunun yoluda onların ahlakı ile ahlaklanıp onların töresine riayet edip Atalarımıza layık bir Türk olduğumuzu kanıtlamaktan geçer Türk olmayla, Inuit (bildiğini farzediyorum) olmanın ne tür bir farkı var? Hiçbir farkı yoktur, ama fark yaratmaya çalışan insanlar var. Yani "Vatan, Millet, Sakarya" edebiyatı yapmak, zaman kaybıdır, ki tüm savaşların temelinde bu hastalıklı düşünce yatıyor aslında. Forumun kaşarlı bir dindarı tüm beyaz Avrupalıları Türk yapmıştı. Siyah Avrupalıları nereye koyacağını şaşırmıştır mutlaka. Bu tür düşünceler toplumsal barış getirmez. Tüm mesele bu gezegendeki tüm insanları kabullenen dünya insanı olabilmek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts