Jump to content

Reenkarnasyon Hakkında Bir Yorum

Índio do Buraco

Recommended Posts

Eski ilkel avcı toplumlarda ve Kızılderili kabilelerinde yakın zamana kadar eti yenen hayvanın ruhunun o hayvanı yiyen insanlarda yaşamaya devam ettiğine inanılırmış bir hayvan avlandıktan sonra etini kabileye bağışladığı için ona teşekkür etmek üzere bazı dini ritüeller gerçekleştirilir miş

Organ veya kan naklinden sonra nakil yapılan kişinin donöre benzer şekilde davrandığı iddiaları var

Hatta bunun iki karşı cins arasındaki insan arasında gerçekleşse bile bir kadının erkek erkeğin ise donör olan kadın gibi davranmaya başladığı yakınları tarafından dile getirilmiş

Bir canlı öldüğü zaman yakılsa da gömülse de doğal döngüler ile tek hücreli bir canlı bile olsa tekrar başka bir canlının bedenine girip yeniden hayat buluyor

Eğer karması iyi ise kısa sürede yeniden insan olabilir ihtimaller dahilinde

Örneğin ben öldüm gömüldüm diyelim etimi kurtlar onu bir kuş kuşu bir avcı vurup yiyor daha sonra bu avcının sindirim sisteminden geçerek avcının testislerinde üreme hücresi olarak meydana geliyorum 

Bu arada iyi derecede yüzme biliyorum ve yarışı ben kazanıyorum

Doğumdan sonra tekrar bir insan olarak hayata gözlerimi açıyorym

Vucudumdan geriye kalanlar toprağa karışıp onu besliyor toprağa bir @kavak bir de elma tohumu düşüp filizleniyor

Daha sonra bu elmayı yiyen insanların vucudunda hücrelerine besin olarak taşınıyorum bu insanlar benim gibi davranmaya başlıyorlar

Dünyanın farklı yerlerinde pek çok bilinç olarak yeniden dünyaya geliyorum 

Bu bilinçlerimin bir bilemedin çok şansli olursam ikisi ile tanışıyorum 

Bir tanesi can dostum diğeri ruh eşim sevdiğim kadın oluyor ikisi ile de aramızda bir kimya uyumu atomik yapıda bir çekim  uyum ahenk var 

Ailevi sebeplerden can dostum dan ayrılmak zorunda kalıyorum

Sevdiğim kadın ise bu ayomik seviyedeki çekimin benden daha çok farkında olsa bile beni bir başkası için terk ediyor

Burada hikayeden biraz sapıyorum

Sahilde Kafka da karekterin okuduğu bir kitapta adını hatırlamadığım bir filozofun şu teorisi alıntılanır

"Çok eski zamanlarda insanlar çift olarak yaşardı. Kadın-erkek erkek-erkek kadın-kadın bir gün tanrı bu insanları kılıcı ile ikiye ayırdı ve o günden sonra insanlar diğer yarısını aramak ile uğraştı"

Haliyle bende bedbaht olup intihar ediyorum ve izlediğim bir animeden hatırladığım kadarıyla ceza olarak yeniden reenkarne olamıyorum

Reenkarnasyon döngüm son buluyor

Ne düşünüyorsun bu konuda @dersu uzala

indir (4).jpeg

Çift cinsiyetli canlılar var zaten. yapay zekaya sor cevap verir. :)

Ortak Atalarımız içinde çift cinsiyetli olanlar mutlaka vardır.

Alıntı

hermafrodit özellik gösteren bazı sürüngen türleri:

1. Kırmızı Eşek Kertenkelesi (Aspidoscelis sexlineata) - Bu tür, bazı bireylerinde hermafrodit özellikler gösterebilir.
  2. Küçük Kaplumbağa (Trachemys scripta) - Bazı kaplumbağa türleri, çevresel koşullara bağlı olarak cinsiyet değiştirebilir.
  3. Baskın Kertenkele (Lacerta vivipara) - Bu türde de hermafrodit bireyler görülebilir.

Bu türler, hermafroditizm özellikleri ile dikkat çekerler, ancak bu durum her bireyde görülmez.

https://duck.ai

1 saat önce, Saturn yazdı:

Bütün organlar beyni dolayısıyla da kişiliği etkiler. Bağırsak, beyni en çok etkileyen organların başında gelir. 

Yok böyle bir şey. Organlardaki veriler beyne gidiyor sadece. Karar mercii ve yönetici beyindir. Yani kılıbık birisi iseniz, bağırsağınız sizi kabadayı yapmaz.  Veyahut organ nakli olduğunuz diye (mesela kalp, ciğer, bağırsak veyahut  göz), eşcinsel olunmaz. :D

• Haha 1