Jump to content

18 Keçinin Otladığı Kaya Parçası İçin Savaş Mı Yapalım

alpinçayırı

Recommended Posts

Nagehan Alçı denilen aşşşağılık karının kıta sahanlığı kapsamında Ege Adaları'nın Yunanistan'a verilmesini savunduğu ve gerçek yüzünü gösterdiği o sıkandal sözleridir. Bu durum, daha sonra Yunan filörtü olan Nagehan Alçı'nın Ege Adaları'nda Yunan işgalini savunması ile tekrar etti. Nagehan gibi kansız liberaller, ne anlar vatan sevgisinden?

İlgili linkler: 

1) https://sozcu.com.tr/nagehan-alci-18-kecinin-otladigi-kaya-parcasi-icin-savas-mi-yapalim-wp2209884

2) https://yenicaggazetesi.com.tr/nagehan-alci-yunanistanin-isgal-ettigi-adalar-icin-soyledikleri-gundem-oldu-18-kecinin-otladigi-kaya-parcasi-575657h.htm 

10 dakika önce, alpinçayırı yazdı:

Hadi lan oradan, magazinvari konularmış. Ben burada gerçeği söylüyorum yoksa banane elin kadınının özel hayatından. Vatan savunması gibi böylesi önemli konulara bu kadar mı duyarsızsın? Türkiye'nin başına ne geldiyse senin gibi sitepnelerin yüzünden geldi. 

Lan babandır. Ağzını düzelt!

Ne gerçeği, medyada bulduğun çöpleri buraya yığıyorsun!

Liboş olmak kötü bir şeydir çünkü liboşlar, dincilerin en büyük destekçisidir. Sen de o zaman düzgün davran. Ben ne zamandan beri uydurma kaynakları gerçek diye paylaştım? Ağza bak ağza, sanki mağaza..

Sen ve senin gibilerinin rol modelleri Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı gibi sarı gazetecilerdir. 

2 dakika önce, alpinçayırı yazdı:

Liboş olmak kötü bir şeydir çünkü liboşlar, dincilerin en büyük destekçisidir. Sen de o zaman düzgün davran. Ben ne zamandan beri uydurma kaynakları gerçek diye paylaştım? Ağza bak ağza, sanki mağaza..

Kişiliksiz birisin. Liboş sensin elbette. İliştirdiğin konuların çoğu kaynaksız, desteksiz veyahut kuru bir iddiadan ibaret.

6 dakika önce, alpinçayırı yazdı:

Kişiliksiz olan sen ve senin gibilerdir. Ben bir Türkçü'yüm ve davamdan asla dönmem. Nerede kaynaksızmış? Palavra atma.

Elbette kişiliksizsin. Açtığın dinci konuları senin yenin yerine biz savunduk. Sen sıvışıp gittin hep.

Türkçü imiş. Sen ırkçısın, hem de kaşârlısından.

Davan da mı var?  Hayalperestsin o kadar.

Evet, palavra sıkıyorsun. Hem de medyadaki palavraları kontrol etmeden burada paylaşıyorsun. Mesela Nahehan´ın sevgilisinin istihbaratçı olduğunu sen yazdın. Hem de hiç kontrol etmeden. Halbuki sadece bir iddia idi.

Ben, bu forumda hiçbir zaman sıvışıp kaçmadım. Yalan atma. Ben burada din eleştirisi yapıyorum çünkü Düşünce Dünyası Forumu, Ateistforum'un devamıdır. Sen, yavşak bir trollden başka bir şey değilsin. Gerçekleri söylemek suç değil tam tersine dürüstlüktür. Yalanla kazanacağına dürüstlükle kaybetmek daha iyidir. 

Sen de en kaşarlısından bir omurgasızsın. Sen, BOP kapsamında Türkiye'ye gelen sığınmacıları da savunursun. 

2 dakika önce, alpinçayırı yazdı:

Ben, bu forumda hiçbir zaman sıvışıp kaçmadım. Yalan atma. Ben burada din eleştirisi yapıyorum çünkü Düşünce Dünyası Forumu, Ateistforum'un devamıdır. Sen, yavşak bir trollden başka bir şey değilsin. Gerçekleri söylemek suç değil tam tersine dürüstlüktür. Yalanla kazanacağına dürüstlükle kaybetmek daha iyidir. 

Sen de en kaşarlısından bir omurgasızsın. Sen, BOP kapsamında Türkiye'ye gelen sığınmacıları da savunursun. 

Yavşak sensin!

Kaçtın.  İnanmıyorsan, açtığın ve Emre´nin cevap verdiği konularına bak. Hep ben ona karşı durdum!

Karşında keriz yok.

1 dakika önce, alpinçayırı yazdı:

Emre'ye daha önce bir sürü konuda ağzının payını verdiğim için ona cevap verme hissi duymuyorum. İstesem yine Emre1974_tr yavşağına ağzının payını veririm. O tartışmalarda emojilerle sana ve bizim gibi muhaliflere destek verdim.

Atma Recep.

@Emre_1974tr, sen ne diyorsun bu işe?

Senin agzının payını vermiş. Doğru mu? :D

Şu an, alpinçayırı yazdı:

@kavak

Emre'nin girmediği ortam yok zaten. Katılımcı sözlükler, sosyal medya, bloglar, forumlar... Emre anlatsın sana Normal Sözlük'teki kavgalarımızı. 

Ben burada gördüklerimi bilirim. Burada ağzının payını vermedin, hatta veremedin. Bu nedenle ben mudahil oldum hep. Bunu unutma.