Hakikat Konu tarihi: 4 saat önce Report Paylaş Konu tarihi: 4 saat önce Belki nostalji ilüzyonuna kapılacak kadar yaşlandım. Pimpiriklenmek olacak biraz; Bundan 15 yıl kadar önce, kısıtlı internet ortamında bu tarz forumlar sosyal medyaydı. Bir sürü çeşidi olurdu, mizah tartışma vs.. En saçma mizahi içerik bile bir anda internette araştırmaya dayanan entellektüel tartışmalara dönerdi. Sabah akşam nokia'da sms yada cevapsız bekler gibi sayfayı yenileyip cevap geldi mi gelmedi mi diye beklerdik. Geçen twitter'da camiyi ahır yaptılar yapmadılar olayında ikiye bölünmüş 2 aptal tarafın yazılarını okuya okuya aptallaştığımı farkettim aklıma ateistforum geldi. Neyse bilimadamı diye bildiğim Hacı vefat etmiş (harbiden yaşlıymış demek ki) arşive döndürülmüş, buraya taşınmış yorumu gördüm. İyi bir meydan okuma doğrusu, tabi o zamanların tadını almak mümkün olmayacak, ama bir çaba var hiç değilse.. Diaomand Tema diye bir genç ateist de burayı aramama neden oldu. İddia ettiği konular ateistforum'da yıllarca o sıcak tartışmalarla devam eden konular olduğunu farkettim geldim. Umuyorum ki o günler gibi olmasa da, gayet iyi tartışmalar ortaya çıkmaya başlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts