alpinçayırı Konu tarihi: 28 Ekim Report Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim Y-CHP Genel Müdürü Özgür Özel'in Kıbrıs Türklüğü'nün bir numaralı savunucusu Rauf Denktaş'ı anmadan yapılan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü mesajıdır. Sarı muhalefet Y-CHP, AKP'ye birkaç yıl daha kazandırmak ve iktidar olmamak için üstün bir çaba sarfediyor. Halbuki Bülent Ecevit'in genel başkanı olduğu Eski CHP, koalisyon ortağı Necmettin Erbakan ile birlikte Kıbrıs'taki Rauf Denktaş'a yardım yapmışlardı. İlgili link: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 29 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 21 saat önce, alpinçayırı yazdı: Y-CHP Genel Müdürü Özgür Özel'in Kıbrıs Türklüğü'nün bir numaralı savunucusu Rauf Denktaş'ı anmadan yapılan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü mesajıdır. Sarı muhalefet Y-CHP, AKP'ye birkaç yıl daha kazandırmak ve iktidar olmamak için üstün bir çaba sarfediyor. Halbuki Bülent Ecevit'in genel başkanı olduğu Eski CHP, koalisyon ortağı Necmettin Erbakan ile birlikte Kıbrıs'taki Rauf Denktaş'a yardım yapmışlardı. İlgili link: CHP´nın AKP´ye zaman kazandırdığı falan yok. Bu tamamen senin hayal ürünün. CHP´de başarısız siyasetçiler olabilir, ama bu husus AKP´ye meydanı bırakmak demek değildir. Asıl sorun halkın kendisinde aslında. Halk dindar görünümlü olanlara daha fazla inanıyor, çünkü cahillik bir hayli yaygın. CHP bu olguyu bir türlü kıramadı. Mesele bu aslında. Ayrıca şurada "Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıl dönümünde harekâtın mimarı merhum Başbakanımız Bülent Ecevit’i, KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz" Ecevit ile beraber Rauf Denktaş minnetle anılmış zaten. Sorun ne, anlamadım ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 29 Ekim Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim Y-CHP'nin Kıbrıs Barış Harekâtı ile ilgili Tweet'inde Rauf Denktaş'ın ve Fazıl Küçük'ün resmi yer almıyor. Ben de ona kızdım zaten. Ayrıca; ilgili fotoğraftaki Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel dışındaki diğer üç alakasız kişi kim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 29 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2 dakika önce, alpinçayırı yazdı: Y-CHP'nin Kıbrıs Barış Harekâtı ile ilgili Tweet'inde Rauf Denktaş'ın ve Fazıl Küçük'ün resmi yer almıyor. Ben de ona kızdım zaten. Ayrıca; ilgili fotoğraftaki Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel dışındaki diğer üç alakasız kişi kim? Bağlantı verdiğin yerde Rauf Denktaş adıyla anılmış zaten. İlla resim mi olmalı? Meseleleri bir hayli abartıyorsun gibime geldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 29 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 20 dakika önce, alpinçayırı yazdı: Ayrıca; ilgili fotoğraftaki Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel dışındaki diğer üç alakasız kişi kim? Birisi Hikmet Çetin, diğeri Altan Öymen. Bunlar eski CHP genel başkanları. Murat Karayalçın da SHP genel başkanıydı. Yani o resimde olmalarının sebepleri bunlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts