Jump to content

x/twitter çöplüğü


kavak

Recommended Posts

Bir araştırmaya göre, Elon Musk'un 2022´de Twitter'ı devralmasından bu yana Yahudi karşıtı tweetlerin iki kattan fazla arttığı ortaya çıktı.

Ben x/twitteri çöplük olarak görüyorum, çünkü nerede ipini koparan, hastalıklı, ego delisi ve kara propaganda yapmak isteyen varsa, alayı orada. Her zibili orada bulmak mümkün. Adamakıllı, düzgün bilgiler yok değil ancak bunlar azınlıkta, çünkü oraya üye olanların çoğunun ego tatmini ve kara propağanda yapmaktan başka gayeleri yok.

Kaynak:

https://www.faz.net/aktuell/feuilleton/medien/twitter-als-musk-kam-verdoppelten-sich-die-antisemitischen-tweets-18765722.html

Link to comment
Share on other sites

Bu tip yerlerde her türlü manipule edilmiş haberleri, resimleri veya videoları bulmanız mümkün. Komplo teorileri, kara propaganda bolca mevcuttur. Bunların yanında bir de kendini uzman olarak lanse edenler var ki, bunların çoğu ya işsizdir, ya ordudan atılmıştır veya orada kariyer yapamamıştır, umduğunu bulamamıştır veya içindeki var olan kin ve nefretini kusmak için buralarda boy gösterir. Burada her kademeden, her dinden ve her cinsten insansa rastlamak mümkün.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...