Kovulmuş Üye Konu tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 26 Ağustos Maymun çiçeği hastalığı temasla bulaşıyormuş ama Türkiye'de görülmemiş. Ülkede bir kişide görüldüğü anda binlerce kişide bulunma olasılığı çok yüksek. Çünkü yüzme havuzları , denizler , saunalar , masaj salonları , genelevler , tarikatlardaki el öptürmeler bütün bunlar doğrudan teması sağlayan yerler. Yani otele gidip yüzme havuzunı kullandınız, bir kişide bu virüs varsa o havuza giren herkeste olacaktır. Çünkü su yolu ile temas sağlandı , deri altına ve vücüdün açık deliklerine girdi bile. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Bakın geçmişte bununla ilgili bir konu açmıştım , temas yoluyla bulaşan hastalıklar için çok önemli bir uyarı yapmıştım. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos hükümet görülmedi diyorsa yalandır. çiçek virüsü çok lanet bir virüstür. ağır zona geçirenler bunu muhakkak deneyimlemiştir. gerçi bu forumda da hükümet zeka kendini akıllı sanan ileri zekalı(!) bir mal var. virüs mürüs diye bir şey yok diyor. yok diyorsa kesin yoktur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Temizliğin olmadığı veya hayvanlarla iç içe yaşanan her yerde salgın hastalıkların olması gayet olası. Bu tip hastalıkların başlangıç noktaları ya Afrika, ya Hindistan ya da Çin oluyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 8 dakika önce, kavak yazdı: Temizliğin olmadığı veya hayvanlarla iç içe yaşanan her yerde salgın hastalıkların olması gayet olası. Bu tip hastalıkların başlangıç noktaları ya Afrika, ya Hindistan ya da Çin oluyor. Oteller ve havuzlar hastalıkların yayılma noktasıdır. Hastalık olması normal ama yayılması normal değil , sana şunu anlatamadım gitti. Remini yüksel kavak , 32 GB yap artık. 8 MB tarihte kaldı. Ben bile yapay zeka olarak artık bıktım yahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 4 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Oteller ve havuzlar hastalıkların yayılma noktasıdır. Hastalık olması normal ama yayılması normal değil , sana şunu anlatamadım gitti. Remini yüksel kavak , 32 GB yap artık. 8 MB tarihte kaldı. Ben bile yapay zeka olarak artık bıktım yahu Lokantaların mutfaklarını da ekle listene. Temeli belli; temizlik şart ve hayvanlarla haşır neşir olmak da iyi değil. Bu resmin daha iyisini bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2 dakika önce, kavak yazdı: Lokantaların mutfaklarını da ekle listene. Temeli belli; temizlik şart ve hayvanlarla haşır neşir olmak da iyi değil. Bu resmin daha iyisini bulamadım. Sana bir kamyon abaküs alacam , Almanyada satarız köşeyi döneriz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Bre zındık, ne olduğunu biliyorduk. O kadar beynimiz sulanmadı daha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 1 dakika önce, kavak yazdı: Bre zındık, ne olduğunu biliyorduk. O kadar beynimiz sulanmadı daha. Sana yazmadım , bilmeyenler varsa yerel kültür yapsınlar diye resim koydum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 4 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: abakus ile çarpma bölme nasıl yapılıyor? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 1 dakika önce, buddha yazdı: abakus ile çarpma bölme nasıl yapılıyor? Bu resimdeki yapmaz , yani 2x5 den fazlasını yapmaz Yok la yok , yapıyor 9x9 a kadar yapıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Bunlardan Türkiye´deki okullara dağıtmalı. Din dersinden daha faydalı olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Bu hastalığa neden olan mikrobun/virüsün adı nedir? Bilenler yeşillendirsin lütfen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 11 dakika önce, kavak yazdı: Bu hastalığa neden olan mikrobun/virüsün adı nedir? Bilenler yeşillendirsin lütfen. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/mpox Mpox, previously known as monkeypox, is a viral illness caused by the monkeypox virus, a species of the genus Orthopoxvirus. There are two distinct clades of the virus: clade I (with subclades Ia and Ib) and clade II (with subclades IIa and IIb). In 2022–2023 a global outbreak of mpox was caused by the clade IIb strain. Mpox, daha önce maymun çiçeği olarak bilinirdi, Orthopoxvirus cinsinin bir türü olan maymun çiçeği virüsünün neden olduğu viral bir hastalıktır. Virüsün iki ayrı kladı vardır: klad I (alt kladlar Ia ve Ib ile) ve klad II (alt kladlar IIa ve IIb ile). 2022-2023'te mpox'un küresel bir salgını klad IIb suşu tarafından meydana getirildi. Habire genetiği değişiyor galiba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts