Kovulmuş Üye Konu tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos Evet kara banka lafını ben icad ettim Bu cemaatçilik işi hayır kurumları adı altında para stoklamak için çok uygun yerlerdir. Bu kadar yolsuzluk , uyuşturucu ve fuhuş ticaretinin olduğu bir dinyada politikacılardan da bu işlere bulaşan vardır. Bu paraları kendi ülkelerindeki banka hesaplarında tutacak değiller ya. Heryer AKP Türkiyesi gibi değil tabi. Analarını bellerler. Ama durun , bi dakka. Bunun da bir yolu var. Cemaatler ve tarikatlardaki birikmiş yığınla milyar dolarlar var. Bu paralar acaba o paralar olabilir mi? Bu işin uluslararası boyuta ulaştığını bilmeyen kalmadı. IŞİD gibi terörist veya saldırgan İslamcıların şak diye ülke değiştirebilmeleri bu kadar kolay olabiliyorsa demektir ki bu işin içinde o ülkelerde satın aşınmış birokratlar var. Yada bürokratlar kirli paralarını bu terör örgütlerinin kara bankalarında tuttukları için bu teröristlere kolayca vize veriyorlar. Acaba bu nedenle cemaatlere tarikatlara sıcak bakan siyasiler var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos Zaten bu tür büyük boyuttaki işlerin olabilmesi için siyasi bir ayağın olması şart. Zamanında ne demişti bir siyasetçi? Ne istediniz de vermedik! Mesela İtalya´daki mafya örgütlerinin senelerden beri istedikleri gibi at koşturmalarının sebebi oradaki siyasetçilerin de bu bataklığa saplanmış olmalarıdır. Bunların en ünlüsü Andreotti´dir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 30 dakika önce, kavak yazdı: Zaten bu tür büyük boyuttaki işlerin olabilmesi için siyasi bir ayağın olması şart. Zamanında ne demişti bir siyasetçi? Ne istediniz de vermedik! Dikkat çekmek istediğim nokta bu değil. Elbette siyasette pisliğe bulaşanlar var ama bunu babalarının hayrına yapmıyorlar. Aldıkları büyük miktardaki rüşvetleri resmi bankalarda saklamazlar. Türkiye'deki Cemaatler veya diğer ülkelerdeki yardım dernekleri bu iş için çok uygun bir yer. Türkiyede cemaatler ve tarikatler bu işi yapıyor olabilir mi Örneğin Güney amerikada kilise teşkilatı artık açık seçik bu işlere girmiştir. Kuzey Amerika'da yani USA da geçen yıl bir sinagokta tüneller bulunmadı mı? Türkiye'deki işler zaten malum , tünele gerek yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 5 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Dikkat çekmek istediğim nokta bu değil. Elbette siyasette pisliğe bulaşanlar var ama bunu babalarının hayrına yapmıyorlar. Aldıkları büyük miktardaki rüşvetleri resmi bankalarda saklamazlar. Türkiye'deki Cemaatler veya diğer ülkelerdeki yardım dernekleri bu iş için çok uygun bir yer. Türkiyede cemaatler ve tarikatler bu işi yapıyor olabilir mi Örneğin Güney amerikada kilise teşkilatı artık açık seçik bu işlere girmiştir. Kuzey Amerika'da yani USA da geçen yıl bir sinagokta tüneller bulunmadı mı? Türkiye'deki işler zaten malum , tünele gerek yok. Türkiye´deki tarikatlar kapalı kutu gibi. Ne yaptıkları belli değil ancak ben büyük paraların yurt dışında olduğunu düşünüyorum. Kanıtlayamam ama muhtemelen İsviçre, Panama, Katar gibi ülkelere gönderiyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts