Jump to content

Hesabım Ele Geçirildi

Índio do Buraco

Recommended Posts

@Emre_1974tr hesabımı ele geçirdi

Kendi propagandasını çürütüp münafık bir riyakar olduğunu ortaya koyacak paylalımlsr yapıyor

Chatbox a da dadanmış münafik riyakar din düşmanı @Emre_1974tr

Bu tipler insanı dinden soğutmaktan başka bir şey yapmayan İngiliz Yahudi ajanları dir

Şimdi de islamın gülen yüzü tasavvuf diye paylaşımlar yapıyor

Oyun büyük @somebody

Şu an, Maddeci yazdı:

İlacını içmedin, kafayı sıyırdın ve suçlu Emre mi oldu? :D 

Geyik Ehem pardon oyun büyük

@Maddeci sen kalkmış ilaç diyorsun

Senin anlamadığın nokta ise en ideal yönetim şekli sosyalist olabilir fakat insanlar sosyalizmi istemiyor

Dinin afyonunu tercih ediyor diğer başlıktq Dostoyevski bu konudaki tespitine değindim 

Bir rivayete cccp halkına muz yedşremediğ ı için yıkıldı

Ancak insnlar dinin için canını bile feda ediyor

Psikiyatri doktoru senşn iyiliğin için sana veya başka bir danışana zorla ilaç verebilir

Fakat insanlara kendi iyiliği için de olsa dinleri yasaklayıp komünizmi dayatamazsın

4 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

Senin anlamadığın nokta ise en ideal yönetim şekli sosyalist olabilir fakat insanlar sosyalizmi istemiyor

Zorla güzellik olmaz. Sürünmeye devam etsinler o zaman. :)

5 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

Ancak insnlar dinin için canını bile feda ediyor

Psikiyatri doktoru senşn iyiliğin için sana veya başka bir danışana zorla ilaç verebilir

Fakat insanlara kendi iyiliği için de olsa dinleri yasaklayıp komünizmi dayatamazsın

Din akıl hastalığı ama ilaç veremeyiz, neden? Çünkü çok güçlüler. 

Adamı keser bu dinciler. :) 

2 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

Fakat insanlar kendiliğinden sosyalist rejimi tercih edecek aydınlık seviyesine ulaşamaz 

Ulaşır. 

2 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

Entellektüel geçinen ve iyi eğtimli insanlar dahi sosyalist rejimi tercih etmez yada bu yolda çaba harcamaz

Eğitimli insanların önemli bir kısmı sosyalisttir, bir kısmı sadece olumlu bakar. 

Faşizmi savunan eğitimli ve aklı başında insana ise henüz rastlamadım. 

Irkçılık, milliyetçilik ve dincilik akıl hastalığıdır. Boşuna "aşırı sağ" olarak tanımlanmıyorlar. 

1 dakika önce, Maddeci yazdı:

Zorla güzellik olmaz. Sürünmeye devam etsinler o zaman. :)

Din akıl hastalığı ama ilaç veremeyiz, neden? Çünkü çok güçlüler. 

Adamı keser bu dinciler. :) 

Hayır sadece bu insanların bireysel özgürlük alanı başkalarına rahatsızlık vermedikleri müddetçe

Diğer başlıklarda buna da değindim tasavvuf yolcusu kendini pişirmek ile öylesine meşgul dür ki diğer insanların yapıp ettiğini fark dahi edemez 

Edip rahatsız olsa bile gene hatayı önce kendisinde arar şu meşhur Budist rahipler gibi kimseye bir zararı yoktur kısaca 

Bu sözden sonra da kimseninde onları eleştirmeye yada hasta demeye hakkı yoktur benim kanımca

1 dakika önce, Maddeci yazdı:

Ulaşır. 

Eğitimli insanların önemli bir kısmı sosyalisttir, bir kısmı sadece olumlu bakar. 

Faşizmi savunan eğitimli ve aklı başında insana ise henüz rastlamadım. 

Irkçılık, milliyetçilik ve dincilik akıl hastalığıdır. Boşuna "aşırı sağ" olarak tanımlanmıyorlar. 

O zaman bugün Türkiye nin halinden hiç kimse memnun değil neden bizdede bir ekim Devrimi olmuyor bunun önündeki engel nedir

3 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

neden bizdede bir ekim Devrimi olmuyor bunun önündeki engel nedir

Ekim devrimi gibi bir devrim olması için halkın düşünce şeklinin devrimi yapmaya uygun olması gerekir.

Türkiye de ateistler bile sağcı. Bilmiyorum farkında mısın? Fransa değil burası. Burada solcu yok. 

Mesela @somebody ateistim diyor ama sağcı adam. Yada @alpinçayırı mesela. 

Ateistlerin bile sağcı olduğu ülkede devrim mevrim olmaz. Gerekte yok. 

Ekim devrimini de sevmiyorum. Rusya da olacak bir devrimin tutmayacağını Marx zaten yazmış. 

7 dakika önce, ahmet yesevi yazdı:

Sen bana tasavvuf hakkında ki düşüncelerinden bahset

İğrenç. Böyle pis şeylerle uğraşma. İlacını kullan. 

2 dakika önce, Maddeci yazdı:

Ekim devrimi gibi bir devrim olması için halkın düşünce şeklinin devrimi yapmaya uygun olması gerekir.

Türkiye de ateistler bile sağcı. Bilmiyorum farkında mısın? Fransa değil burası. Burada solcu yok. 

Mesela @somebody ateistim diyor ama sağcı adam. Yada @alpinçayırı mesela. 

Ateistlerin bile sağcı olduğu ülkede devrim mevrim olmaz. Gerekte yok. 

Ekim devrimini de sevmiyorum. Rusya da olacak bir devrimin tutmayacağını Marx zaten yazmış. 

İğrenç. Böyle pis şeylerle uğraşma. İlacını kullan. 

Yok yok neden o zaman bunca imkana sahip günümüz Türk ünsanı kendini yetiştirerek en ideal olan yönetim şeklini bulup uygulamıyor

Diğer başlıktq var Dostoyevski bu konuda ki tespitini bir oku istersen

Tasavvuf ise nefs terbiyesi ile kişinin ihtiraslarının bile faydalı olmasını amaçlar

Ateizmin dinlerde olduğu gibi, ne bir kitabı ne de bir manifestosu vardır. Böyle bir şey yok, haliyle tanımı gereği teist/deist/agnostik karşıtı olan herkes ateistir bir bakıma. Tüm ateistlerin tek bir ortak paydası var.  O da şu: Dinleri ve tanrıları topyekün reddederler. Bunun haricinde her şey olabilirler. Yani herhangi gizemli bir yanı yok bunun.

On 17.08.2024 at 01:00, ahmet yesevi yazdı:

@Emre_1974tr hesabımı ele geçirdi

Kendi propagandasını çürütüp münafık bir riyakar olduğunu ortaya koyacak paylalımlsr yapıyor

Chatbox a da dadanmış münafik riyakar din düşmanı @Emre_1974tr

Bu tipler insanı dinden soğutmaktan başka bir şey yapmayan İngiliz Yahudi ajanları dir

Şimdi de islamın gülen yüzü tasavvuf diye paylaşımlar yapıyor

Oyun büyük @somebody

Hesabın değil nefsin ele geçirilmiş.

Euzu besmele  ile Felak  Nas sürelerini okursan ALLAH'ın izni ile musallat olan şeytandan kurtulursun kardeşim.  :)