ömerr Konu tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 15 Ağustos Evet konumuz İslamdaki iğrenç şeyler Kadınların her yeri mahrem bak sen erkeklerin ise göbüş deliği ile diz kapağı arası İnanılmaz... Bir de değerli olan şey saklanır kapatılması gerekir diye döndürmeye çalışıyorlar bazı ablalarımız da buna inanıyor kendini bir halt sanıyor. Sonra da biz yobaz değiliz diyorlar. Iyy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos Göbek deliği konusu hangi ayette geçiyor? Veya hangi hadiste? Merak ettim. Öyle bir şey hatırlayamadım da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ömerr Mesaj tarihi: 15 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2 saat önce, Mantılı yazdı: Göbek deliği konusu hangi ayette geçiyor? Veya hangi hadiste? Merak ettim. Öyle bir şey hatırlayamadım da... müslüler uydurmuştur Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 1 saat önce, ömerr yazdı: müslüler uydurmuştur Belki de sen uydurdun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos Hadis var ayet yok Kavakın çok sevdiği siteden alıntı https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/avret-ve-ortunme-emri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 1 dakika önce, somebody yazdı: Hadis var ayet yok Kavakın çok sevdiği siteden alıntı https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/avret-ve-ortunme-emri Kapı gibi ayet yoksa, unut gitsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 1 dakika önce, kavak yazdı: Kapı gibi ayet yoksa, unut gitsin. Namaz ve oruçla ilgili de ayet yok. Çünkü yahudilikten ve ebiyonitlikten gelen günlük bir alışkanlık olmuş. Kuran'da namaz ve orucun şekli ile ilgili hiçbir ayet yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 3 dakika önce, somebody yazdı: Namaz ve oruçla ilgili de ayet yok. Çünkü yahudilikten ve ebiyonitlikten gelen günlük bir alışkanlık olmuş. Kuran'da namaz ve orucun şekli ile ilgili hiçbir ayet yok. Namazla ve oruçla ilğili ayetler var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2 dakika önce, kavak yazdı: Namazla ve oruçla ilğili ayetler var. İçeriğini açıklamıyor. Namaz diyor sadece. Salat diyor. Nasıl yapılacağını açıklamıyor çinkü zaten yahudilikten kopyalanmış. Mislümanlar da namazı nasıl kılacağız diye sormıyorlar. Çünkü Yahudilerin namazından söz ettiğini çok iyi biliyorlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 1 dakika önce, somebody yazdı: İçeriğini açıklamıyor. Namaz diyor sadece. Salat diyor. Nasıl yapılacağını açıklamıyor çinkü zaten yahudilikten kopyalanmış. Mislümanlar da namazı nasıl kılacağız diye sormıyorlar. Çünkü Yahudilerin namazından söz ettiğini çok iyi biliyorlar Çünkü o devirde nasıl yapıldığı biliniyordu. Ahalı ayıp olmasın diye, Muhammed´i rahat bırakmışlar. Sen resimli açıklamalı olmasını isterdin muhtemelen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 1 dakika önce, kavak yazdı: Çünkü o devirde nasıl yapıldığı biliniyordu. Ahalı ayıp olmasın diye, Muhammed´i rahat bırakmışlar. Sen resimli açıklamalı olmasını isterdin muhtemelen. Diyoruz işte biliniyordu. Avret yeri de yahudilikte ve zerdüştlükte vardı zaten. Bu nedenle bunla ilgili ayet uydurma ( indirme). gereği duymadılar. Yahudilikteki avret yerini aynen kopyaladılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ömerr Mesaj tarihi: 16 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 21 saat önce, kavak yazdı: Belki de sen uydurdun. Ben uydurmadım. Eski müslülerden bugüne kadar geldi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts