Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 20 dakika önce, kavak yazdı: Peki. Yine hâlâ anlamadım, çünkü Türkiye´de yaşayan sensin. Alışveriş yaparken, nasıl zorbalıkla dijital sisteme yönlendiriliyor? Ben burada alışveriş yaparken, parayı bastırıyorum. Malı alıp gidiyorum. Sizde nesi farklı? Almancası öyle değil, beyefendi. Almancası da Bla bla. Yahu zorla kredi kartı kullandırıyorlar , bu ürün mağazada yok , online siparişe açık diyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Şu an, somebody yazdı: Yahu zorla kredi kartı kullandırıyorlar , bu ürün mağazada yok , online siparişe açık diyorlar. Hele şükür, demek karın ağrın bu. Belki gerçekten yok. Olamaz mı? Kredi kartı kullanma ve o magazadan alma. Dik duruş sergile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 2 dakika önce, kavak yazdı: Hele şükür, demek karın ağrın bu. Belki gerçekten yok. Olamaz mı? Kredi kartı kullanma ve o magazadan alma. Dik duruş sergile. Öyle yapıyorım zaten. Süper zekalı olduğum için çoğu şeyin alternafini bulup üretiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Şu an, somebody yazdı: Öyle yapıyorum zaten. Mantıklı hareket ediyorsun. İltifat olarak kabul edebilirsin. Şu an, somebody yazdı: Süper zekalı olduğum için çoğu şeyin alternafini bulup üretiyorum. Zekan şöyle dursun; iki örnek verirsen çok makbule geçer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 2 dakika önce, kavak yazdı: Mantıklı hareket ediyorsun. İltifat olarak kabul edebilirsin. Zekan şöyle dursun; iki örnek verirsen çok makbule geçer. Teknik bilgi vermiyorum. Ben yolu gösteririm sadece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 2 dakika önce, somebody yazdı: Teknik bilgi vermiyorum. Ben yolu gösteririm sadece. Hah hah ha. Sana soru soranda kabahat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Yapay zekanın ne kadar geliştiğini görmek isteyenler aşağıda açtığım konuyu inceleyebilirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 On 11.08.2024 at 15:39, Bre Zındık yazdı: Teknik bilgi vermiyorum. Ben yolu gösteririm sadece. Nasıl ürettiğini sormuyor? ne ürettiğini soruyor. Teknik kısmı sende kalsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 İnsanları gerizekalı yapıp sonra yapay gerizekaya inanmamızı istiyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts