Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 10 saat önce, Maddeci yazdı: Bu adam çok yüksek zekaya sahip birisi. Ama söylediği her şey sanrı. Paranoid şizofren büyük bir ihtimalle. Bu forumda devri daim makinelerine inanan biriside vardı. Yazdıklarını okudum. Kanımca, o da aynı hastalığa sahip. Öncelikle yorumun teşekkür ederim. Oysa benimki Metabolizma, hücre, enerji ilişkisinden ibaret ve iddia etmiyorum. Sadece Yaşadıklarımı anlatıyorum. Zaten Metabolik hasta olduğumu ifade ettim. Ama fikirlerine katılmıyorum. Psikiyatri uzmanı olduğunu iddia ediyorsan ki, hastaysam bile beni karşına alıp muayene etmeden bunu yapabiliyorsan senin yeteneğin benimkinden çok daha fazla olmuş olmuyor mu? Eğer öyleyse Psikiyatri alanında yeni bir devrim başlatmış insanları görmeden yazdıklarıyla Paranoid, şizofren olarak tanımlamış olan kişi olmuş olmuyor musun.? Eğer mesleğini yada akademik kariyerini de yazarsan belki tedavi için sana gelebilirim. Frontal Cortex alanında bir tahribat olabilir. sana bir film göndersem, geç kalmadan tedaviye başlayabilirim belki. NE DERSİN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 13 saat önce, Kahin yazdı: Tüm bu insanlar ölmeden önce kaç yaşındaydılar? Lütfen isimlerini ve yaşlarını yaz! Ömer senin tavsiyen üzerine bir hekime göründü mü? Üç tür akciğer kanseri vardır, Ömer hangisinden öldü? Mehmet hangi hastalıktan öldü? Meryem kocasını çok seviyor muydu? Ağabeyinin adı neydi ve hangi hastalıktan öldü? Sedat'ın düşmanları var mıydı? Vurulmadan önce bunu biliyor muydun? En küçükleri Ahmet yaşasaydı 59 yaşında olacaktı Mehmet 63 Ömer 69 Meryem 64 Sedat 22 Ömer O konuşmadan 1,5 ay sonra Kanser oldu. Konuşmadan 3 ay sonra öldü. Doktorlar ailesine Çok geç kaldığını söylemişler. Mehmet Akciğer kanseri ve şeker Meryem şeker Kocasını çok seviyordu. Ağabeyimin Adı Aglatma önce zehirlendi, sonra bıçaklandı, katil öldüğünden emin olmak için tüfekle göğsünden vurmuştu. Sedat O ana kadar bilmiyordum. Kendini uyardığım mekanda aşırı oranda enerji vardı. Mesleği kabadayılıktı açıkcası. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 @Mempish En küçükleri Ahmet yaşasaydı 59 yaşında olacaktı Mehmet 63 Ömer 69 Meryem 64 Sedat 22 Ömer O konuşmadan 1,5 ay sonra Kanser oldu. Konuşmadan 3 ay sonra öldü. Doktorlar ailesine Çok geç kaldığını söylemişler. Mehmet Akciğer kanseri ve şeker Meryem şeker Kocasını çok seviyordu. Ağabeyimin Adı Aglatma önce zehirlendi, sonra bıçaklandı, katil öldüğünden emin olmak için tüfekle göğsünden vurmuştu. Sedat O ana kadar bilmiyordum. Kendini uyardığım mekanda aşırı oranda enerji vardı. Mesleği kabadayılıktı açıkcası. Yanıt için Mersi! O kadar çok ki Artık MR Çektirmekten utanıyorum. 2 Beyin lobu arasında bir şey var normalden daha fazla açıklık var. Doktorlar bunun olağandışı olmasıyla birlikte bir sorun olmayacağını söylediler. Hekimlerin beyin tomografisinde gördükleri beyin lobları arasındaki açık alanlar ödemden kaynaklanmaktadır. Beyindeki ödem her zaman anlamlı bir biyolojik programın aktif olduğu anlamına gelir! Bir gün bedenimde bir fazlalık hissettim. doktorlara sol böbreğin MR ını çekmelerini istedim. Sol böbrekte 1,5 cm tümör çıktı. 18 mm oldu ,Sol böbreğin alınacağını söylediler. Şimdi o tümör yok. Benim için çok büyük bir uğraştı. 28 gün sürdü. Şimdi böbreğim bana kaldı. Bunlar üniversite kayıtlarında var. Sol böbrek toplama tüpün (kanalın) etkilenmiştir. Biyolojik olarak "mülteci, varoluş, yalnız bırakılma çatışması" ("rahat hissetmemek, önemsendiğini hissetmemek, bakıldığını hissetmemek") yaşamışsın. Bu biyolojik çatışmayı gelişimsel tarih açısından, beyin sapı tarafından kontrol edilen eski bir arkaik çatışma olarak ele alırsak, çatışma-aktif aşamasında su tutulması acil durum freni (= özel biyolojik program) anlamına gelir: Aktivite sırasında organizma çok az su salgılar ve mümkün olduğunca çok su emer. Bu süre zarfında az idrar çıkarmış olmalısın! Bu arkaik çatışma aynı zamanda evrimsel tarihimizde hala suda yaşadığımız ve bir dalga tarafından kıyıya vurduğumuz, büyük bir dalga bizi suya geri getirene kadar "mülteci" olduğumuz zamanlardan kaynaklanmaktadır. Yani bir canlı su birikintisinde yatıyorsa, hayatta kalma şansını artırmak için mümkün olduğunca çok su emer. İşte bu yüzden "Doğa Anamız" değerli suyu organizmamızda depolar. Bu amaçla, toplama tüplerinde kompakt bir tümör oluşur, böylece "boşaltım eleği" organizmadaki suyu tutmak için neredeyse bloke edilmiş veya sıkıştırılmıştır. Bu böbrek toplama tüpü karsinomunun biyolojik amacıdır! Bununla birlikte, mülteci çatışması aynı zamanda varoluşsal bir çatışmadır. Evrimsel "atalarımız" için söz konusu olan bir iş, bir ev ya da çiftlik değil, çıplak fiziksel varlıklarıydı. Çölde susuzluktan ölme tehlikesiyle karşı karşıya olan insanlar ya da hayvanlar için su her tropikal bölgede hayati önem taşır. Bu gereklilik kara canlıları için mutlak önceliğe sahip gibi görünüyor, çünkü su olmadan metabolizma artık çalışmıyor. Sadece bir böbrek etkilenmişse, hala 1.000 ml/gün idrar çıkarılır. Bununla birlikte, bu genellikle anüri noktasına kadar çok azalır, yani hala 200 ml / gün (üre hala ortadan kaldırılabilir). Her iki böbrek de su tutma açısından etkilenmişse, ancak günde 1.000 ml'den daha az su atılıyorsa, kişiler konsternatif konstelasyon bir durumdadır, yani zihinsel olarak ciddi şekilde değişmişlerdir, zamansal olarak yönlerini şaşırmışlardır, artık yönlerini bulamazlar. Örneğin, bir kişi yılda iki kez (ailesiyle ya da ailesiz) çalıştığı şirketten ülkenin başka bir bölgesine transfer edilirse, (arkaik olarak) iki kez "çöle" gönderilmiş olur. Eşi ve çocukları da iki kez gönderilir ve aile üyelerinden bazıları şişmanlar (organizma su toplar) çünkü tüm arkadaşlarını kaybetmişlerdir ve yabancı bir bölgede yalnız kaldıklarını hissederler. Tüberküloz iyileşme fazı için (mikobakteriler mevcutsa), iyileşme fazının zirvesinde böbrek toplama tüpü karsinomunda genellikle herhangi bir komplikasyon beklenmez. Hastanın iştahı iyidir, geceleri çok terler ve albüminürisi vardır, yani çok fazla protein kaybeder. İyileşmenin sonunda böbrek toplama tüpleri normal şekilde çalışmaya devam eder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 5 saat önce, Mempish yazdı: En küçükleri Ahmet yaşasaydı 59 yaşında olacaktı Mehmet 63 Ömer 69 Meryem 64 Sedat 22 Ömer O konuşmadan 1,5 ay sonra Kanser oldu. Konuşmadan 3 ay sonra öldü. Doktorlar ailesine Çok geç kaldığını söylemişler. Mehmet Akciğer kanseri ve şeker Meryem şeker Kocasını çok seviyordu. Ağabeyimin Adı Aglatma önce zehirlendi, sonra bıçaklandı, katil öldüğünden emin olmak için tüfekle göğsünden vurmuştu. Sedat O ana kadar bilmiyordum. Kendini uyardığım mekanda aşırı oranda enerji vardı. Mesleği kabadayılıktı açıkcası. Bunların tümü olasılık dahilinde, yani olağandışılık bir şey göremiyorum açıkçası. Hasta insanların ölme olasılığı, sağlıklı olana göre fazladır haliyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 2 saat önce, kavak yazdı: Bunların tümü olasılık dahilinde, yani olağandışılık bir şey göremiyorum açıkçası. Hasta insanların ölme olasılığı, sağlıklı olana göre fazladır haliyle. Sayın kavak benim ben zaten ileri zaman dilimiyle bir iddiam yok. Bu yaşadıklarımı da pozitif olarak sosyal alanda bir yetenek olarak öne sürmedim. Kabul edilebilir mi? olağan dışımı ? buna ben karar veremem. Hayatımda ilk defa bir forum ortamında dile getiriyorum. Maddeci nin olaya psikolojik değerlendirmeyle yaklaşması bana gülünç geldi. Çünkü yaşadıklarıma Annem, eşim, kardeşim, Kuzenlerim de şahit oldukları için çok rahatım. Ayrıca tüm bunları 420 sayfa halinde kronolojik olarak arşivledim. Şu anda çocuğum da aynı hastalık pençesinde. Ama prensip olarak karşıma böyle bir durum çıksa yadırgamam. Yada onu olağan dışı bu durumundan dolayı hasta olarak yaftalamam. Konuştuklarımın hepsi Bu dünyaya özgü, kısaca akvaryumun içinde solungaçlarımızla nefes alarak yaşıyoruz. Biri çıkıp ta ben akvaryumun dışında havayla yaşadım dediğinde elbette ki inanmayacaklardır. Yada başka biri kendi beyin kapasitesinin daha büyük bir kısmına eriştiğinde Nasıl olur? Sen hastasın demeyeceğiz. Eğer Gaip den bahsetmek hastalık olsaydı. Dünyanın yarısı olmayan bir yaratıcıya inanıyor. Bunların hepsine hasta demek mümkün mü? Çünkü Herkesin bilgisi kendine doğrudur. Bilginin işlenmesi evrim sürecini tamamlamadı. 2.cisi Evrim sadece bu dünyada işlemiyor. Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki. Henüz bebek dünyasındayız. Okyanuslara kurulan Tespit detektörleri varlığını bildiğimiz ve henüz bir tanesini bile yakalayamadığımız Nötrino için yıllardır çalışmaktadır.(1960- 1986-1999-2006 yılında foton detektörü ile tespit edildi. Kısaca bir uranyum izotopu gibi hapsedilmedi) Quantum mekaniği insanlığın kucağına verileli çok oldu ama henüz sırrını koruyor. Çünkü Maalesef ki Dünya halen öküzün boynuzlarında. Kısaca kendimizi aşmamız lazım. Ne kadar aşmalıyız? depremi 3 dakika değil 3 saat öncesinden bilecek kadar, bir tane dahi olsa Nötrino elde edecek kadar. Quantum çıkış ve yok oluşlarının nedenini bilecek kadar. Ama bunlar için tek yol zihnimizi evrimleştirmeliyiz. Ve her şeye bilimsel bakmak zorundayız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 48 dakika önce, Mempish yazdı: Sayın kavak benim ben zaten ileri zaman dilimiyle bir iddiam yok. Bu yaşadıklarımı da pozitif olarak sosyal alanda bir yetenek olarak öne sürmedim. Kabul edilebilir mi? olağan dışımı ? buna ben karar veremem. Hayatımda ilk defa bir forum ortamında dile getiriyorum. Maddeci nin olaya psikolojik değerlendirmeyle yaklaşması bana gülünç geldi. Çünkü yaşadıklarıma Annem, eşim, kardeşim, Kuzenlerim de şahit oldukları için çok rahatım. Ayrıca tüm bunları 420 sayfa halinde kronolojik olarak arşivledim. Şu anda çocuğum da aynı hastalık pençesinde. Ama prensip olarak karşıma böyle bir durum çıksa yadırgamam. Yada onu olağan dışı bu durumundan dolayı hasta olarak yaftalamam. Konuştuklarımın hepsi Bu dünyaya özgü, kısaca akvaryumun içinde solungaçlarımızla nefes alarak yaşıyoruz. Biri çıkıp ta ben akvaryumun dışında havayla yaşadım dediğinde elbette ki inanmayacaklardır. Yada başka biri kendi beyin kapasitesinin daha büyük bir kısmına eriştiğinde Nasıl olur? Sen hastasın demeyeceğiz. Eğer Gaip den bahsetmek hastalık olsaydı. Dünyanın yarısı olmayan bir yaratıcıya inanıyor. Bunların hepsine hasta demek mümkün mü? Çünkü Herkesin bilgisi kendine doğrudur. Bilginin işlenmesi evrim sürecini tamamlamadı. 2.cisi Evrim sadece bu dünyada işlemiyor. Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki. Henüz bebek dünyasındayız. Okyanuslara kurulan Tespit detektörleri varlığını bildiğimiz ve henüz bir tanesini bile yakalayamadığımız Nötrino için yıllardır çalışmaktadır.(1960- 1986-1999-2006 yılında foton detektörü ile tespit edildi. Kısaca bir uranyum izotopu gibi hapsedilmedi) Quantum mekaniği insanlığın kucağına verileli çok oldu ama henüz sırrını koruyor. Çünkü Maalesef ki Dünya halen öküzün boynuzlarında. Kısaca kendimizi aşmamız lazım. Ne kadar aşmalıyız? depremi 3 dakika değil 3 saat öncesinden bilecek kadar, bir tane dahi olsa Nötrino elde edecek kadar. Quantum çıkış ve yok oluşlarının nedenini bilecek kadar. Ama bunlar için tek yol zihnimizi evrimleştirmeliyiz. Ve her şeye bilimsel bakmak zorundayız. böyle yeteneklerin varsa https://www.youtube.com/@tarlacisultan bu adama başvur. sözde bilimsel olarak inceliyor. https://www.youtube.com/watch?v=V5hxNo7UXZw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 @Mempish Burası ateist-felsefe forumu, buradakiler senin uçuk kaçık hikayelerine inanmaz. İslamcı forumlarına veya cemaatçi mekanlarına gidip yaşadıklarını gönül rahatlığıyla anlatabilirsin. Kim bilir, belki seni peygamber filan ilan ederlerde köşeyi iyi dönersin. 9 saat önce, Mempish yazdı: Psikiyatri uzmanı olduğunu iddia ediyorsan ki, O uzman dediklerin şizofreni gibi hastalıklar hakkında pek bir şey bilmiyor. Hastalığı yaşayanlar uzmanlardan daha iyi biliyorlar. Senin şizofren olduğunu anlamak için psikiyatriye ihtiyacımız yok. 44 dakika önce, Mempish yazdı: Maddeci nin olaya psikolojik değerlendirmeyle yaklaşması bana gülünç geldi. Forum üyeleri de benim gibi düşünüyordur. Ben sana sadece tedavi ol dedim. Onlar bunu demediler. Senin iyiliğin için yazdım. İleride iyileşirsen beni hatırlarsın belki. Maddeci doğru söylemiş dersin. Ben de eskiden kendi uçan kaçan kerametlerime inanmayanlara kızıyordum. Artık onlara hak veriyorum. Ortada bir keramet yok. Tedavi olmak istemiyorsan, aşağıdaki adamın mekana git, tebliğ yapıp köşeyi dön. Bu zırvalıklara inanabilecek çok insan var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 13 dakika önce, MrBean yazdı: böyle yeteneklerin varsa https://www.youtube.com/@tarlacisultan bu adama başvur. sözde bilimsel olarak inceliyor. https://www.youtube.com/watch?v=V5hxNo7UXZw Aklıma "havada durdum şahitlerim var" diyen adam geldi. https://tr.wikipedia.org/wiki/Uçan_Adam_Sabri Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 1 saat önce, Mempish yazdı: Sayın kavak benim ben zaten ileri zaman dilimiyle bir iddiam yok. Bu yaşadıklarımı da pozitif olarak sosyal alanda bir yetenek olarak öne sürmedim. Kabul edilebilir mi? olağan dışımı ? buna ben karar veremem. Hayatımda ilk defa bir forum ortamında dile getiriyorum. Maddeci nin olaya psikolojik değerlendirmeyle yaklaşması bana gülünç geldi. Anlatıklarından yola çıkarak, olağandışı bir şey yok dedim. Anormallik yok, çünkü olasılık dahilinde. Ayrıca başka forumdaşın senin hakkında ne yazdığı beni bağlamaz. Sana hastasın demedim ancak beyini sordum, ki normal olmadığını kendin söyledin. Ben doktor falan değilim, haliyle bir teşhis koymaya da niyetim yok. 1 saat önce, Mempish yazdı: Çünkü yaşadıklarıma Annem, eşim, kardeşim, Kuzenlerim de şahit oldukları için çok rahatım. Ayrıca tüm bunları 420 sayfa halinde kronolojik olarak arşivledim. Şu anda çocuğum da aynı hastalık pençesinde. Ama prensip olarak karşıma böyle bir durum çıksa yadırgamam. Yada onu olağan dışı bu durumundan dolayı hasta olarak yaftalamam. Kendi hastalığından ötürü çok dolusun. Acı çekiyorsun. Bu çok belli. Kapana kısılmış gibi kendini görüyorsun muhtemelen. Ben bunu görüyorum sende. Seni yaftalamadım. Bir şeyler yazdın, onun üzerinden yorum yaptım. 1 saat önce, Mempish yazdı: Eğer Gaip den bahsetmek hastalık olsaydı. Dünyanın yarısı olmayan bir yaratıcıya inanıyor. Bunların hepsine hasta demek mümkün mü? Çünkü Herkesin bilgisi kendine doğrudur. Gaipten bahsetmek hastalık. Dünyanın yarısı bir şeye inanıyor diye, saçma sapan tanrı inancını ve benzer bir şeyi kabul edecek değilim. Bana kanıt gerek, hem de bilimsel olanından. Gerise hikaye. 1 saat önce, Mempish yazdı: Bilginin işlenmesi evrim sürecini tamamlamadı. 2.cisi Evrim sadece bu dünyada işlemiyor. Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki. Henüz bebek dünyasındayız. Bunun tersini iddia eden mi oldu? 1 saat önce, Mempish yazdı: Okyanuslara kurulan Tespit detektörleri varlığını bildiğimiz ve henüz bir tanesini bile yakalayamadığımız Nötrino için yıllardır çalışmaktadır.(1960- 1986-1999-2006 yılında foton detektörü ile tespit edildi. Kısaca bir uranyum izotopu gibi hapsedilmedi) Quantum mekaniği insanlığın kucağına verileli çok oldu ama henüz sırrını koruyor. Çünkü Maalesef ki Dünya halen öküzün boynuzlarında. Kısaca kendimizi aşmamız lazım. Kendimizi aşmamız falan filan. Bana lütfen bu tip şeylerle gelme. Yazıların biraz sitemkâr. Bizde de akıl var mantık var. Çok akıllı birisi olduğumu zannetmiyorum, da, aptal da değilim. 1 saat önce, Mempish yazdı: Ve her şeye bilimsel bakmak zorundayız. Haklısın. En doğru şeyi en sona bırakmışsın. Evet; her şeye bilimsel yaklaşmalı, ki hurafeleri def edelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 2 dakika önce, kavak yazdı: Kendimizi aşmamış falan filan. Bana lütfen bu tip şeylerle gelme. Biz de da akıl var mantık var. Çok akıllı birisi olduğumu zannetmiyorum, da, aptal da değilim O anlamda aşmaktan bahsetmedim zaten . Bu bir ironiydi. Maddeciye Atfen😄 Bu arada Katıldığım yerel tiyatro grubunda repliklerde var. Bu günkü prova sahnemizi ekleyecektim ama 1 file would exceed the total allowed size of 92,13kB, and was skipped uyarısı veriyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 1 saat önce, Mempish yazdı: Dünyanın yarısı olmayan bir yaratıcıya inanıyor. Bunların hepsine hasta demek mümkün mü? Çünkü Herkesin bilgisi kendine doğrudur. Ekleme... Yanlış anlaşılmasın. Ben dindarların hasta olduğunu iddia etmem. Böyle bir şey saçma oldurdu zaten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 13 dakika önce, kavak yazdı: Gaipten bahsetmek hastalık. Dünyanın yarısı bir şeye inanıyor diye, saçma sapan tanrı inancını ve benzer bir şeyi kabul edecek değilim. Bana kanıt gerek, hem de bilimsel olanından. Dindarlık gizli şizofrenidir. Bu çağda yağmur duasına, deprem duasına çıkmaları bunun kanıtıdır. Fay hatlarını ve yağmurun oluşumunu biliyorlar, neden hala salak gibi dua ediyorlar? Cevap basit, hastalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Şu an, Maddeci yazdı: Dindarlık gizli şizofrenidir. Bu çağda yağmur duasına, deprem duasına çıkmaları bunun kanıtıdır. Fay hatlarını ve yağmurun oluşumunu biliyorlar, neden hala salak gibi dua ediyorlar? Cevap basit, hastalar. Hasta değiller, muhtemelen bazıları senden benden daha sağlıklı. İnsanların beyni çocukluktan itibaren dinsel hususlarda tecavüze uğruyor. Ne kadar saçma bile olsa inanıyorlar. Yoksa kafaları başka şeylere zehir gibi çalışıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 4 dakika önce, kavak yazdı: Ekleme... Yanlış anlaşılmasın. Ben dindarların hasta olduğunu iddia etmem. Böyle bir şey saçma oldurdu zaten. Bazı arkadaşlar gibi Aşırı bilgili gibi davranmak ta çok sıkıcı değil mi? Aslında hayatın espritüel yönü de var . Mesela Pokemon gibi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Şu an, Mempish yazdı: Bazı arkadaşlar gibi Aşırı bilgili gibi davranmak ta çok sıkıcı değil mi? Aslında hayatın espritüel yönü de var . Mesela Pokemon gibi 😄 Hayat çok kısa ve bu yaşa kadar işe yarayan öğrendiğim tek şey şu oldu: Anı yaşamasını bilmek gerek. Ben de zamanında kansere yakalanmış birisiydim. Bir şekilde def ettim. Bu tecrübe bana yaşamın değerini öğretti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 1 dakika önce, kavak yazdı: Hasta değiller, muhtemelen bazıları senden benden daha sağlıklı. İnsanların beyni çocukluktan itibaren dinsel hususlarda tecavüze uğruyor. Ne kadar saçma bile olsa inanıyorlar. Yoksa kafaları başka şeylere zehir gibi çalışıyor. Bu şekilde düşünmek dincilerin ekmeğine yağ sürmeye girer. Kafaları zehir gibi çalışıyor evet. Şizofreni hastalarının önemli bir kısmının da kafaları zehir gibi çalışıyor. Şizofrenlerin çoğunu normal insanlardan ayırt edemezsiniz. Peygamber dedikleri tiplerde uçan kaçan mucizelere kendini kaptırmış hasta insanlar. Tıpkı bu konuyu açan arkadaş gibilerdi. Tek fark, Arap ve Yahudiler bu uçan kaçanları fazla ciddiye aldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Şu an, kavak yazdı: Hayat çok kısa ve bu yaşa kadar işe yarayan öğrendiğim tek şey şu oldu: Anı yaşamasını bilmek gerek. Ben de zamanında kansere yakalanmış birisiydim. Bir şekilde def ettim. Bu tecrübe bana yaşamın değerini öğretti. İşte buna içilir. İyi atlattığına sevindim. Yanımdaki arkadaşta benzer sorunları yaşamıştı. 80ler dizisinden önemli bir sima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 6 dakika önce, Maddeci yazdı: Bu şekilde düşünmek dincilerin ekmeğine yağ sürmeye girer. Kafaları zehir gibi çalışıyor evet. Şizofreni hastalarının önemli bir kısmının da kafaları zehir gibi çalışıyor. Şizofrenlerin çoğunu normal insanlardan ayırt edemezsiniz. Valla krem mi, yağ mı sürerler onu bilemem. Doğrudur, her insanın içini bilemeyiz tabii. Yazmış tanrının birisi "Bana ve Muhammed´e inanmayanlar yanacaktır" diye. Bu söylemlerin doğru olduğuna inanan milyonlarca insan var. Hasta olan yok mu? Var elbette ancak ezici çoğunluğu senin benim gibi normal insanlar aslında. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Şeker şerafettin amcam vardı. Şöyle derdi Evlat bazen büyük gibi davranmak bile insanı sıkar. "Ara sıra çocukla çok olacaksın". Kanaatimce ara sıra sadece çocuk değil, Kadın da olacaksın. hayvanda olacaksın. Benim kuki papağan. Onunla papağan olabiliyorum. Madde hariç Canlı herşey olabilirsin. ASLINDA EMPATİ GÜZEL BİR ŞEYDİR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 6 dakika önce, Mempish yazdı: Yanımdaki arkadaşta benzer sorunlar yaşamıştı. 80ler dizisinden önemli bir sima. Nasıl yani? Dizide oynayan birisi senin yanında mı? Kim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 9 dakika önce, kavak yazdı: Kim? Belki ileride. Bu gün bende yatıyor. Yaşı büyük ama çocuk ruhlu. Tamamen Duygusal değil kendisi, Biraz rakamsal. Bilmem çıkartabildin mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 39 dakika önce, Mempish yazdı: Belki ileride. Bu gün bende yatıyor. Yaşı büyük ama çocuk ruhlu. Tamamen Duygusal değil kendisi, Biraz rakamsal. Bilmem çıkartabildin mi? Diziyi tanımıyorum, haliyle yanıtım olumsuz olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts