Jump to content

Rabia'nın Aslında Yahudi Sembolü Olduğu Gerçeği


alpinçayırı

Recommended Posts

BOP'çu Siyasal İslamcıların zoruna giden yadsınamaz acı bir gerçektir. Dört parmaklı Rabia sembolü aslında dindoş ultra Ortodoks Yahudilerin masonik bir sembolüdür. Rabia, Arapların sembolüdür; Türklerin sembolü ise bozkurttur!.. Bundan hareketle, Siyasal İslamcılar ile Siyonist Yahudilerin ortaklığı çok eski tarihlere kadar dayanır. Rabia; Arapça'da ''dördüncü'' anlamına gelir ve sırasıyla Yahudi sembolizminde Tevrat(Torah), Yaratılış(Bereşit/Genesis/Tekvin), İsrail(Yisrael/Israel) ve Musa(Moşe/Moses) dörtlüsünü simgeler. Zaten masonluğun kurucuları da Yahudilerdir. Dördüncü parmak, Yahudilik'te 10 kabileden oluşan kayıp İsrail soyunu anlatır. Rabia Sembolü'nü aynı zamanda Mısır kökenli İhvan-ül Müslimin(Müslüman Kardeşler/Muslim Brotherhood) adlı İslamcı terör örgütleri de kullanır. İşte, bir kez daha Yahudi-İslam Ortaklığı deşifre oldu: İslamcıları Yahudiler destekliyor. 

İlgili linkler:

1) https://www.odatv.com/guncel/r4bia-isareti-masonik-bir-sembol-mu-42829

2) https://tr.linkedin.com/posts/yavuzşen_rabia-751-800-yılları-arasında-yaşamış-yahudi-activity-7066403062264864768-sXB-

3) https://ahsenokyar.com/?p=178930

4) 

5) 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Yahudi - Islam ortaklığı diye bir şey yok, çünkü iki taraf diğerini bir kaşık suda boğma eğiliminde. Bu durum hep böyle idi. Aynı sembolu iki taraf kullanıyor diye, buradan hareketle herhangi bri işbirliği çıkmaz. Aynı çoğrafyada yaşayanlar pekala benzer semboller kullanabilir. Bunu fazla büyütmemek gerek.

Ona bakarsansız zafer sembolünü tüm dünya kullanır neredeyse. Bu böyle diye tüm dünya iş birliği mi yapıyor?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...