Jump to content

Filistin Kurtuluş Örgütü


alpinçayırı

Recommended Posts

Filistin Kurtuluş Örgütü(FKÖ/منظمة التحرير الفلسطينية/munaẓẓamat at-taḥrīr al-filasṭīniyyah/Palestine Liberation Organization); 1964'te Yaser Arafat ve Mahmud Abbas tarafından kurulmuş, Baas Partisi'nin sosyalist ve milliyetçi ideolojisini benimseyen Filistinli Arapların partisidir. Filistin Kurtuluş Örgütü; her ne kadar Hamas ile zıt dünya görüşlerine sahip olsalar da konu, Türk düşmanlığı olunca birleşirler. Mesela sözde sosyalist özde oportünist Yaser Arafat, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nda Rauf Denktaş'a karşı Mihail Hristodulu Muskos'u(Makarios) desteklemişti.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Filistin'de müslümanların imanlarını gevrettiler, içlerinden geçtiler. Benzer şekilde diğer ülkelerde de farklı yollarla müslümanları ayakta hallediyorlar. Ama hepsi çok şükür diyor. Öyleyse şükür eden halinden memnun demektir.

Şikayetiniz varsa insan gibi açık açık konuşun , yoksa susun. Sizi bu bataklığa Amerika sokmadı ki.

İkiyüzlülük yapmanıza gerek yok.

 

Link to comment
Share on other sites

yenişafağın baş sayfa manşeti : "soykırımı tam abluka durdurur"; isterseler israil vahşeti 5 günde bitermiş...

bence bu arkadaşları yerlivemilli türkish airline ek seferleri ile lübnana göderelim de b*zükleri yiyorsa savaşsınlar.  soydaşlarını; terörist haması soykırımdan kurtarsınlar... :D 

hiç kimse de şu soruyu sormuyor?

bu sözde soykırım neden batı şeria' da yok? yoksa orası filistin değil mi? :D

ondan sonra  birilerine birisi"gerizekalılar" diyince alınıyor, hapse tıkıyorlar.

bence iki seçmende ilerizekalı... kendisine zarar veren bu partileri, siyasi oluşumları desteklemek için süzme ilerizekalı olmak gerekir.

bunun zeka ile değil olsa olsa aziz nesin' in dediği üzere aptallık potansiyeli ile alakası var.

mehmet şimşek denen kişi ingiliz kraliyet ailesine sadakat yeminli. yani ingiltere çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket ettiği aleni.

asgari ücrettin 1,2 sinden aşağı emekli aylığı bağlanamaz yasasını te 16 sene evvel mehmet şimşek, babacan gibi yerli ve milli(!) şahıslar lahv etti.

bu seçmenler gerçekten ilerizekalı olmasalar gidip emekçi aleyhine yasa yapan akape ye mühürü basarmıydılar gerçekten? tamam "dinsiz(laikmüslüm)" cehepe ye basma git nereye basarsan bas(refaha bas) , ama akape ye hiç basma. adamın eli cebinizde körmüsünüz?

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...