Jump to content

Hamas

alpinçayırı

Recommended Posts

Hamas, Filistin'de siyonizme karşı kurulmuş İslamcı bir terör örgütüdür. Hamas'ın Arapça'daki açılımı harakat al-muqawama al-islamiya'dır.(حركة المقاومة الاسلامية)
Dinci Hamas, Filistin davasını temsil edemez çünkü Filistinlileri temsil edecek tek STK, seküler çizgideki Filistin Kurtuluş Örgütü'dür. Hamas'ı Soğuk Savaş yıllarında sosyalizme karşı Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail kurdu. Hep derim, nerede bir İslamcı varsa onun arkasında Yahudiler vardır.

• 2 hafta sonra...

Resmen tanınmış  ve dünyada etkili olan bir devlete karşı Arabın masallarını kanun olarak gören bir örgütü savunursanız bunun uluslararası alanda bir karşılığı olur.

Türkiye devleti ve akp hükümeti bunu iyi biliyordur.

Bir daha hiç kimse sizi ciddiye almaz. Hatta tekmeyi vururlar.

Ortada iki devlet yok , tek devlet var onun adı da İsrail.

Konu inanç özgürlüğünün çok ötesindedir. İnanç özgürlüğü bir maske olarak İslamcılar tarafından kullanılmaktadır.

İsrail'in hedefinde İslam yoktur , Hamas teröristleri ve ona destek olanlar vardır.

Ancak iki yüzlü İslamcılar konuyu çarpıtarak inanç özgürlüğüne getirmektedirler.

Müslümanların Kudüse girmesi yasak değil , mescidi aksada namaz kılması da yasak değil.

Yasak olan , mescid aksada eylen yapması , İsrail askerlerine ve sivillerine saldırması , İsrail'den izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmasıdır.

Şimdi düşünün bir kere , Ayasofyada namaz kılmak serbest ama pazar ayini yapmak yasak. İsrail hükümeti bu İslamcılar kadar zorba değil.

Kabeye girmek bile yasak.

Şerefsiz İslamcılar özgürlükten söz ederken önce kendilerine baksınlar

• Thanks 1

5 dakika önce, kavak yazdı:

Nerede bir İslamcı varsa arkasında Yahudiler varmış ve Hamas` ı ABD ve İsrail kurmuş.

Yok devenin nalı.

Dindar Yahudileri kastediyor. Pakistan'da Yahudiler İslam medreseleleri işletiyorlar.

Ayrıca Siyonistler için İslam çok kullanışlı bir istila aracıdır. Çin Rusya gibi ülkelere sızmak için müslüman Türk söylemini icad ettiler.

• Like 1

Uluslararası Rotary kurumu ile ilgi şunlar yazıyor (Almanca):

https://www.rotary.org/de/about-rotary

Türkçesi şu:

Rotary, 1,4 milyon kararlı erkek ve kadından oluşan uluslararası bir ağdır. Tüm ülkelerde, mahallelerimizde ve kendi içimizde, insanların birlikte kalıcı değişim yaratmaya başladığı bir dünya görüyoruz. Rotaryenler uluslararası dostlukları sürdürür, sosyal ilkelerine göre yaşar ve insani yardıma ihtiyaç duyulan yerlerde birlikte çalışırlar. Zamanımızın sorunları tutarlı bir bağlılık ve gerçekçi bir gelecek vizyonu gerektirir. Küresel çapta kurulmuş bir organizasyon olarak Rotary, 110 yılı aşkın bir süredir yerel ve uluslararası düzeyde sürdürülebilir çözümler bulma yolunda öncülük ediyor.

Ne yapıyoruz?

Rotary üyeleri bu gezegendeki insanlara karşı kendilerini sorumlu hissediyorlar. 46.000'den fazla kulübümüz altı odak alanında projeler düzenlemektedir:

Barış çalışması

Hastalık kontrolü

Su ve hijyen sorunları

Anne ve çocuğa bakım

Eğitim desteği

Ekonomik gelişme

Çevresel koruma

Misyonumuz/Görevimiz:

Girişimciler, tüm sektörlerden ve belediye sektöründen liderlerden oluşan topluluğumuz aracılığıyla diğer insanlara yardım ediyor, bütünlüğü teşvik ediyor ve küresel anlayış, iyi niyet ve barışı savunuyoruz.

37 dakika önce, kavak yazdı:

Barış çalışması

Hastalık kontrolü

Su ve hijyen sorunları

Anne ve çocuğa bakım

Eğitim desteği

Ekonomik gelişme

Çevresel koruma

Taliban da aynı şeyleri söylüyor. Herkes barış , eğitim ve sağlık gönüllüsü.

Fitne çıkarıyoruz , ülkelerin altını oyuğ içine sızıyoruz , İslam'ı kullanıp siyasete güç devşiriyoruz diyecek hali yok ya.

• Haha 1

16 dakika önce, somebody yazdı:

Taliban da aynı şeyleri söylüyor. Herkes barış , eğitim ve sağlık gönüllüsü.

Fitne çıkarıyoruz , ülkelerin altını oyuğ içine sızıyoruz , İslam'ı kullanıp siyasete güç devşiriyoruz diyecek hali yok ya.

Senin mantıkla gidersek, o zaman dünyanın en dürüst insanı benim. :)