kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Mesaj tarihi: 25 Ağustos 21 saat önce, Saturn yazdı: İlaç kullandın mı? Bu hastalığın ilacı yoktur sanırım. İlaçla alakası yok ki. 100% tedavisi de yok. :(
gun Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Mesaj tarihi: 25 Ağustos 44 dakika önce, kavak yazdı: Frekans nasıl belli oluyor, yani bunu nasıl tespit ettin. Yoksa tüm frekansları mı dinledin? Çınlama sesinin frekansı ile aynı frekansta olursa çınlama kayboluyormuş diyorlardı. Bende teker teker deneyerek buldum. Çınlama azalıyor ama kaybolmuyor. 22 saat önce, Saturn yazdı: Doktorun ne dedi bu konuda? Genetik mi? Her hastalığa genetik diyorlar. O yüzden soruyorum. Benim gözümdeki astigmat için de genetik ve doğuştan demişlerdi. Astigmat sonradan oluşmaz veya yok olmaz dediler. Oysa çocukken ölçüldüğünde gözlerimde bir problem yoktu. İlaç kullandın mı? Bu hastalığın ilacı yoktur sanırım. Ginkko biloba bitkisinin yapraklarından yapılma ilacı vermişti. Ama iyi gelmedi. Düzelmeyince tedavisi yok demeye başladı.
Saturn Mesaj tarihi: 22 saat önce Yazar Report Mesaj tarihi: 22 saat önce On 25.08.2025 at 21:37, gun yazdı: Ginkko biloba bitkisinin yapraklarından yapılma ilacı vermişti. Ama iyi gelmedi. Bu bitki hafızaya da iyi geliyormuş. Sana neden iyi gelmedi acaba? Yoksa geldi de sen mi fark etmedin? Alıntı Ginkgo yapraklarının özü flavonoid glükozidleri içermektedir ve ginkgolidler (Ginkgo özü bazlı ürünler) eczacılıkta giderek daha yaygın şekilde kullanılmaktadır. Mevcut bilimsel araştırmalar Alzaimer(Hafıza Kaybı, Unutkanlık) rahatsızlıklarında, hafıza güçlendirmede, başdönmesini önlemede ve zihinsel konstantrasyon arttırmada gingko özünün mutlak yararları bulunduğuna işaret etmekte olup, olası diğer faydalarına ilişkin çalışmalar sürmektedir. On 25.08.2025 at 21:37, gun yazdı: Düzelmeyince tedavisi yok demeye başladı. Olsun, adam yine de elinden geleni yapmış sonuçta.
Saturn Mesaj tarihi: 22 saat önce Yazar Report Mesaj tarihi: 22 saat önce On 25.08.2025 at 20:49, kavak yazdı: İlaçla alakası yok ki. 100% tedavisi de yok. :( Tedaviyi yapay zeka bulur belki.
Recommended Posts