Jump to content

Öjeni (Sosyal Darwinizm)

hegel

Recommended Posts

Kapitalist, neo-liberal dolayısıyla faşist politikalarla ülkeleri yöneten devletler öjeniyi nasıl hileli yollarla meşrulaştırarak kullanmaya devam ediyorlar. 1900'lü yılların başında ülkeler tarafından çekinmeden, kaba uygulamalarla insanlara uygulanan yöntemler artık bu sistemler tarafından üstü örtük şekilde kamufle edilerek ve hatta 1900'lü yıllarda olduğundan daha fazla şekilde kullanılıyor.

Kendi çocuklarının sağlıklı doğacağının garantisi yok. Çünkü bu kapitalist ortamda bozulan doğadan herkes etkileniyor.

Kendilerinin de erken yaşta kanser olup olmayacağının garantisi yok.

Bir yandan doğayı bozup diğer yandan da çürükleri ayıklamaya çalışmak saçmalık olduğunu kendileri anlayamayacak kadar salak demek ki.

Neyse bu konuda çok konuşmak istemiyorum. Sahte ilaçlardan tutun da hastaların haberi olmadan ilaç denemelerine varana kadar işin cılkı çıktı.

21 saat önce, MrBean yazdı:

Pazardan aldığım havucun yeşil kısmını kesip ekmiştim.

Tohum aldım.

Onları ertesi sene ekince beyaz havuc ile alakası olmayan dallı budaklı kök vermişti. :)

Toplum salakları ile zekileri ile bütün ilerliyor. Tüm alıllıları bir ülkeye koysan kaos olur. , tüm salakları da bir ülkeye koysan yine kaos olur.

Havuç örneğin mantıklı.

21 saat önce, MrBean yazdı:

Pazardan aldığım havucun yeşil kısmını kesip ekmiştim.

Tohum aldım.

Onları ertesi sene ekince beyaz havuc ile alakası olmayan dallı budaklı kök vermişti. :)

Soldaki gibi mi? :)

Soldaki orijinali, sağdaki ise bizlerin marifeti.

grafik.png.22ea0472249bcc5dececf1792be6ca3a.png

• Haha 1

1 saat önce, kavak yazdı:

Soldaki gibi mi? :)

Soldaki orijinali, sağdaki ise bizlerin marifeti.

grafik.png.22ea0472249bcc5dececf1792be6ca3a.png

Evet bu da doğru , ancak havucun içinde yabani genlerinin hala olduğunu da gösteriyor. Yani yabani genleri yok olmamış, onlarla birlikte şimdiki havuç olmuş , toplum da böyledir aslında içinden bir kısmını işe yaramaz diye ihmal edersen soldaki sap gibi kalır.

Nasıl bir kafa yapısıysa artık. 

İnsan öldürmeyi oyun zannetmek denir buna. Başkasının yaşayıp yaşamayacağına sırf hastalığını gerekçe göstererek karar vermek tanrıcılık oynamak demektir. 

Bence buna "Sosyal Darwinizm" değil de "Antisosyal Darwinizm" adı verilmeliydi. Fazlasıyla iç çeken psikopat birilerinin elinden çıkmış vahşi bir görüşe benziyor.

6 saat önce, MrBean yazdı:

Evet doldaki gibiydi kökü.

Ben sağdaki gibi havuç istiyorum.

Ne yapmam lazım? :)

Hepsi soldaki gibi çıktı.

Doğal ayıklanma ile olsa birkaçının sağdaki gibi olması lazım.

GDO lu havuçtur. Yeterli gelmemiştir. Yüzlerce dikersen birkaçı illaki normal çıkar.

İnsanların öjenisi tuhaf.

Bir yandan aptal yapmak için uğraşıyorlar diğer yandan da zekileri ayıklayacağız diye uğraşıyorlar.

Doğanın kanunları.

Yabani olan daha sağlam olur neslini devam ettirir doğada yaşar.

Islah edilen ise nazik olur , ömrü kısadır. Neslini sürdüremez.

Yabani havucun kendini insanlara yedirtme gibi bir çabası yok. Böylece hayatta kalıyor.

• Haha 1