Jump to content

Pakistan'daki Sokak Tecavüzleri

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Pakistan'daki Sokak tecavüzleri yüzlercesi adı bile söylemeden örtbas edildi.

Pakistan İslam Cumhuriyeti diyorlar adına.

Sokak ortasında yanlız bir kadın gördükleri zaman onlarca erkek tarafından tecavüz edilmesi gelenekmiş.

Bu sapıklığı bir Avrupa ülkesinde yapsalar İslamcı medya car car öter, her gün kara probaganda yapar.

Peki İslamcı medyanın bir tanesinde böyle haber gördünüz mü.

Bunu geçtim , haber yapan kanalları da engelliyorlar. Bakın mynet videosu silinmiş

https://www.mynet.com/soke-eden-goruntuler-pakistan-da-bir-kadin-yuzlerce-adamin-saldirisina-ugradi-kiyafetleri-yirtildi-taciz-edildi-190101287557

• Thanks 1

Benzer şekilde Pakistan İslam Cumhuriyetinde bacha bazı adı verilen sapık bir gelenek var. Erkek çocukları ile oynaşma geleneği.

Burası Pakistan İslam çamuriyeti olmuş. Cumhuriyet değil çamuriyet...

Bacha bazi ve oğlancılık Pakistan'da yaygın bir gelenek. Ayrıntıları YouTube Dailymotion gibi sitelerden kendiniz bakabilirsiniz.

Hani hangi İslamcı bunları dile getirebiliyor mu?

Lut kavmi diyerek ona buna çamur atanlar pakistandaki çamuru görmezden geliyorlar.

Hadi a haber , hadi TRT nerdesin?

Pakistan'daki çocukların haklarını savunsanıza.

• Thanks 1

Erkek çocukları ile meşveret yapma geleneği Avrupa'da olsa şimdiye yaygarayı kopartırlardı.

Pakistan'da uyuşturucu yaşı 7 olmuş.

Fakirlikten sokağa düşen erkek çocukları eroine alıştırılarak seks işçisi olarak kullanılıyor.

Ayrıca bu çamuriyet içierisinde uyuşturucu ticareti dünyada ilk sıralarda.

Fakir ailelerin Kız çocukları sokağa düşmuyor çünkü hemen satılıyorlar.

Hadi eyyyyyy ümmetin lideri TRT ye bir şey söyle de boykot etsinler.

• Thanks 1

2 dakika önce, Maddeci yazdı:

Hintliler ve Pakiler arasında fark yok. 

Bunların genel olarak soyunda sopunda sorun var. Din veya kültürle alakası yok. 

Hayvan bunlar. Çoğu hayvan. 

Sosyalistim ve ırkçılığı sevmem ama bu Hintlilerin çoğu hayvan. 

Gerçekler bunlar. :) 

Ne demek din ile bağlantısı yok. Demek ki İslam bir boka yaramıyor.

İslam insanı iyi yapamıyor.

İyi insan zaten iyidir , mislüman olmasa da iyidir.

Demek ki iyiliğin kaynağı İslam değildir.

Daha genel olarak dinlerin insanlığa bir yararı kalmadı artık. Kokmuş tereyağı gibi son kullanma tarihi bitmiş. Artık yararlı değil zararlı.

Bence anlaşılmayan bir noktası kalmadı.

Dünyanın her tarafında tecavüz vakaları yaşanıyor ancak bunlar ipin ucunu iyicene kaçırmış. Ülke desen, sadece adı var; kültür desen, ne idiğü belirsiz. Hindistan´dan ayrıldı ayrılalı bu ülkede düzgün bir çivi çakıldığını zannetmiyorum.

Afganistan'da çocuk peşinde koşan sapık El Kuddum amca cennete gidecek.

Ama İngiliz hristiyan yada ateist doktor filistnin hepsini tedavi etse cennete gitmeyecek. Çünkü allaha inanmıyor ve katli vacip olabilir.

Püf noktası burası . Neden İslam düşmanlığı yapılıyor başka sebep var mı?

• 3 ay sonra...

İslam çamuriyetlerinden rezilliklere devam.

Yani bunları yapan sokaktaki cahiller değil. Dinin öncüsü İslam'ın rehberi olan imamlar mollalar

Camide mollalar tarafından  vahşice tecavüz edilen 10 yaşındaki kız daha sonra öldürüldü.

Öldürenler de kızın kendi ailesi. Yani kızı sikenleri değil de kızı öldürmüşler çünkü onlar için utanç bir olay. Ama mollalar yaşasın onlar utanç vermez bu şerefsiz aileye.

Nede olsa İslam çamuriyeti...

https://indianexpress.com/article/world/asia/brutally-raped-by-mullah-10-year-old-afghan-girl-faces-murder-by-own-family/

İslamcı medya bunları hiç haber yaptı mı?

Nerede lan yeryüzü doktorları , nerede lan deniz feneri denen toplar. Nerede lan fetöcüler , sütöcüler...hadi bunlar zaten şerefsiz , zaten sesleri çıkmaz.

Nerede lan CHP , nerede lan feminist karılar , nerede lan Atatürkçü dernekler , nerede lan insan hakları ibibikleri...

Arabanın aynasında makyaj yapmak medenilik değil , bana göre orospuluk. Bunlara sesi çıkmayanlar olabilir , eğer kendini çağdaş , laik , medeni , şefkat elçisi olarak tanımlamıyorsan ses çıkarmamak hakkındır.

Ancak kendini bir acayip şekillere sokup ünvan almaya kalkanlar bunlara ses çıkarmıyorsa yavşaktır. Tanıyın bunları...

Ay çok mu küfürlü konuştuummm... Ay ben ne kadar terbiyesizim...ay burası ne yaaaa... İğyyyyyy...

Çocukları çok severiz biz, ay sapık bu site ..

• Thanks 1

28 dakika önce, somebody yazdı:

Camide mollalar tarafından  vahşice tecavüz edilen 10 yaşındaki kız daha sonra öldürüldü.

Mollalar demiş ki bu kızın rızası vardı . 10 yaşındaki kızla bu sayede camide sex yaptık.

Küçük kızın ailesi de bu açıklamaya bakarak herhalde kızını recmetti. Çünkü suçlu bu küçük çocuk , gitimiş mollaları ayartmış.

Acaba merak ettim haberde yazmıyor ama molla dedikleri kaç yaşındaydı.