Jump to content

İBB Niye Cami Temizliyor, Açıklama Bekliyorum

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

İBB cami temizleme hizmeti de vermektedir, buna bağlı olarak da ilçe belediyeleri de benzer çalışmayı yapıyorlar.

İBB den açıklama bekliyorum. Bu işi ücretsiz mi yapıyorsunuz yoksa ücret karşılığı ihale usulu mü yapıyorsunuz?

Buyrun cevap verin.

https://ankahaber.net/haber/detay/ibbnin_temizlik_hizmeti_verdigi_selatin_cami_sayisi_42ye_cikti_169852

@somebody, talep gelmesi halinde meclis karar veriyormuş. Buraya kadar her şey normal gözüküyor ancak bu arada Diyanet´in görevleri nedir, diye sorası geliyor insanın.

Diğer yandan CHP´yi seçenler dinsiz imansız değil, bilakis bunların çoğunluğu Müslüman zaten. Yani CHP´li belediyeler onlara da şirin gözükmek zorunda. Tarihi değeri olan eserler, bihassa UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası konumunda olanlar sahipsiz kalmamalı elbette.

48 dakika önce, kavak yazdı:

Diğer yandan CHP´yi seçenler dinsiz imansız değil, bilakis bunların çoğunluğu Müslüman zaten. Yani CHP´li belediyeler onlara da şirin gözükmek zorunda. Tarihi değeri olan eserler, bihassa UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası konumunda olanlar sahipsiz kalmamalı elbette.

Belediyenin görevleri arasında cami temizlemek yok.

Yalakalık yapmaya lüzum da yok.

Tarihi camiler vakıflar genel müdürlüğü ve kültür bakanlığı kapsamında.

Belediye otobüsleri temizlesin , metroları temizlesin , işini yapsın.

• Like 1

5 dakika önce, somebody yazdı:

Belediyenin görevleri arasında cami temizlemek yok.

Yalakalık yapmaya lüzum da yok.

Tarihi camiler vakıflar genel müdürlüğü ve kültür bakanlığı kapsamında.

Belediye otobüsleri temizlesin , metroları temizlesin , işini yapsın.

O zaman bu tür talepler neden belediyelere yöneltiliyor?

Camilerin temizlenmesini isteyenler bunu bilmiyor mu?

7 saat önce, kavak yazdı:

O zaman bu tür talepler neden belediyelere yöneltiliyor?

Camilerin temizlenmesini isteyenler bunu bilmiyor mu?

Onu soruyorum işte merak ediyorsan belediyeye sor sende. Bedava mı , maliyetine mi temizliyor yoksa kar ediyor mu?

Belediyeler halktan gelen her talebi böyle şıp diye karşılıyorlar mı.

2 saat önce, somebody yazdı:

Onu soruyorum işte merak ediyorsan belediyeye sor sende. Bedava mı , maliyetine mi temizliyor yoksa kar ediyor mu?

Belediyeler halktan gelen her talebi böyle şıp diye karşılıyorlar mı.

Yaşadığım yerde kiliseler var, yani beni teget geçen bir durum. Olur da memlekete temelli dönersem şayet, işte o zaman oradaki belediyeden hesap sorarım. :)

Kulağıma gelen duyumlara göre eski tarihi eserleri korumak, belediyelerin görevleri arasında imiş.

Ayrıca bağlantısını vermiş olduğun yerde şu yazıyor:

"Temizlik hizmeti verilecek camiler, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokolle belirleniyor."

3 saat önce, kavak yazdı:

Yaşadığım yerde kiliseler var, yani beni teget geçen bir durum. Olur da memlekete temelli dönersem şayet, işte o zaman oradaki belediyeden hesap sorarım. :)

Kulağıma gelen duyumlara göre eski tarihi eserleri korumak, belediyelerin görevleri arasında imiş.

Ayrıca bağlantısını vermiş olduğun yerde şu yazıyor:

"Temizlik hizmeti verilecek camiler, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokolle belirleniyor."

Sadece tarihi eserler değil mahalle camilerini de temizliyorlar. Bunu yapan CHP li belediyeler de var.