Jump to content

"Müslümanlar, yakarak öldürmeyi neden sever?" sorusu

alpinçayırı

Recommended Posts

Çünkü İslam, şiddet ve terör dinidir. 

Kur'an ayetlerinde ve sahih(onaylanmış) Kütüb-ü Sitte hadislerinde cihad ile ilgili tonlarca yazı vardır. İslam, masum bir inanç değildir; tam tersine güçsüzken mağduru, güçlüyken mağruru oynayan takiyyeci, ahlaksız, faşist bir dindir. Tarih boyunca da böyle olmuştur.

• alpinçayırı başlığı "Müslümanlar, yakarak öldürmeyi neden sever?" sorusu olarak değiştirdi

Yakmayı sevdiklerini zannetmiyorum ancak emir yukarıdan (Allah = Muhammed = Kur´an) geldiği için karşı çıkmaya ödleri korkuyor. O kadar ödlekler ki, kitaptaki akla ziyan şiddet mesajlarını ya görmezden geliyorlar ya da kafalarına estiği gibi güzelleyip, tahrip edip hiç alakası olmayan anlamlar çıkarıyorlar.

• 1 ay sonra...
1 saat önce, somebody yazdı:

hoşgörü kardeşlik dinidir diye güzelleme düzmeye çalışan Türkler var

Başka türlü düşünürlerse dinden çıkacaklarını içten içe biliyorlar. Tuttuğun takımın şike yapmış olmasına ihtimal vermeyen insanlar gibi.

"Nasıl abi ya? Ne saçmalıyorsun? Galatasaray Ankaragücü'nü 8-0 normalde de yenebilirdi zaten. Ki öyle yendi. O şike yapmış diyenler hep Beşiktaşlı. Şampiyonluğu kaçırdıkları için kuyruk acısıyla öyle diyorlar. Hatta asıl onlar şike yapmış abi. Bizim şike yapmaya ihtiyacımız mı var? Bizim takım hakemlere federasyona rağmen şampiyon oldu bi kere."

Bu sözleri şöyle tek tek inceleyelim mi?

- Nasıl abi ya? Ne saçmalıyorsun?

Tercümesi: Ben bu takımı tuttuğum için bunun ucu bana dokunuyor. Tepemi attırma.

Benzetim: Sen benim dinime küfür mü ettin lan? 

- Galatasaray Ankaragücü'nü 8-0 normalde de yenebilirdi zaten. Ki öyle yendi.

Tercümesi: Gerçekten öyle yenme ihtimali olduğuna inandığım için bütün diğer ihtimalleri görmezden geleceğim.

Benzetim: Bizim dinimize mensup 2 milyar insan var dünyada. Dediğin gibi olsaydı bu kadar insan inanır mıydı?

- O şike yapmış diyenler hep Beşiktaşlı. Şampiyonluğu kaçırdıkları için kuyruk acısıyla öyle diyorlar.

Tercümesi: Bize laf edenler önce kendilerine baksınlar. Bizim ne yaptığımız onları alakadar etmez. Bizi kıskandıkları için anca çamur atıyorlar.

Benzetim: Dinime küfreden bari müslüman olsa. Bizim gibi son gelen dine mensup olmadıkları için çatlıyorlar. O yüzden kabul etmezler zaten.

- Hatta asıl onlar şike yapmış abi.

Tercümesi: Buna dair bir kanıtım yok ama şu anda suçu karşı tarafa atarsam belki kendi takımımı sorgulamaktan kaçınabilirim.

Benzetim: Bizim dinimiz onların hatalarını düzeltti abi, unutma bunu. Bizim dinimize yönelik eleştiriler duyunca hep bunu hatırlat kendine. 

- Bizim şike yapmaya ihtiyacımız mı var?

Tercümesi: Biz zaten kaç kere şampiyon olmuşuz. Her zaman başaramasak da ligde her sene şampiyonluğa oynuyoruz. Bu sene biraz zorlandık ama son dakikalarda 8 gol attık diye şike yaptık demek değil ki.

Benzetim: Bizim dinimizin geçmişi güzelliklerle dolu. Arada bazı kötü şeyler de var ama nihai amacımız insanlığın iyiliği. Şu sıralar dini kötüye kullananlar var ama bu dinin kötü olduğu anlamına gelmez.

- Bizim takım hakemlere federasyona rağmen şampiyon oldu bi kere.

Tercümesi: Arada kaç tane penaltımız verilmedi. Kaç kere haksız yere kart gördük. Onlara gelince susuyorsun, şampiyon olduk diye çekemiyorsun.

Benzetim: Diğer dinler ve dış mihraklar bizi cahil bırakmak, ekonomimizi bozmak için ellerinden geleni yapıyor. Biz onlara rağmen çok iyi durumdayız çok şükür. Onların bu yaptıkları ortadayken onları eleştirmek yerine çıkıp şeriat tarikat tartışmalarından bize dil uzatıyorsun.