Kovulmuş Üye Konu tarihi: 20 Mayıs Report Paylaş Konu tarihi: 20 Mayıs Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında tutuklama kararı çıkardı. https://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-netanyahu-icin-tutuklama-karari-7129624 https://yandex.com/search/touch?text=Netanyahu+için+tutuklama+kararı&lr=11508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 20 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs Savaş suçundan ceza yemiş. İyi güzel. Peki inşaat suçlarından 250 bin insanı öldürenlere ceza yok mu? Netanyahunun hakkında verilen karar tamamen Hristiyan Batı'nın kendi keyfine göre verdiği bir karardır. İslamcılar çok da şeyetmeyin yani sevinmeyin. Yine sizi Amerika ile Avrupa koruyor. Filistin'de ki Hristiyan cemaati rahatsız olmuş demek ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 20 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs Sadece Natanyahu değil, Hamas liderleri için de tutuklama kararı çıktı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 20 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 4 dakika önce, kavak yazdı: Sadece Natanyahu değil, Hamas liderleri için de tutuklama kararı çıktı. Ben yandaş paçavranın haberini hızlıca okudum, TV de zaten hamas terör örgütünü söyleyen az. Hamas teröristlerini tutuklamak için bu kadar beklemeleri de tuhaf. Avrupa listesinde bulunan kaç tane terör örgütü var ama onlar için ucm den karar çıkmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 20 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2 dakika önce, somebody yazdı: Ben yandaş paçavranın haberini hızlıca okudum, TV de zaten hamas terör örgütünü söyleyen az. Evet, haklısın. Tüm başlıklarda sadece Natanyahu´nun adı geçiyor. Bu durum yüzsüzlükten başka bir şey değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 20 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2 dakika önce, kavak yazdı: Evet, haklısın. Tüm başlıklarda sadece Natanyahu´nun adı geçiyor. Bu durum yüzsüzlükten başka bir şey değil. Netanyahu dan karara ilk tepki , neden yahu! Olmuş. 🤪 Avrupa da yüzsüz , bu dincilerin hepsi çirkeftir. Hamas oradaki Hristiyan unsurları için de tehdit olmaya başladı , yoksa umurlarında bile olmazdı yani. Örneğin ölen BM yetkililerinden bazıları da hamas terör örgütünün saldırıları sonucunda öldüler. Ama yandaş çukur medyası onları da hep İsrail yaptı diye anlatıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 20 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs Bu tarihi kararın etkileri olacağı muhakkak. Ne zaman garçekleşir bilemem, ama iki devlet çözümü için yeşil ışık yakıldı diyebiliriz. Bunca olan bitenden sonra ABD bile Filistin halkından yana tavır almaya başladı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts