Jump to content

Netanyahu İçin Tutuklama Kararı Çıktı

Kovulmuş Üye

Recommended Posts

Savaş suçundan ceza yemiş. İyi güzel.

Peki inşaat suçlarından 250 bin insanı öldürenlere ceza yok mu?

Netanyahunun hakkında verilen karar tamamen Hristiyan Batı'nın kendi keyfine göre verdiği bir karardır.

İslamcılar çok da şeyetmeyin yani sevinmeyin. Yine sizi Amerika ile Avrupa koruyor.

Filistin'de ki Hristiyan cemaati rahatsız olmuş demek ki.

4 dakika önce, kavak yazdı:

Sadece Natanyahu değil, Hamas liderleri için de tutuklama kararı çıktı.

Ben yandaş paçavranın haberini hızlıca okudum, TV de zaten hamas terör örgütünü söyleyen az.

Hamas teröristlerini tutuklamak için bu kadar beklemeleri de tuhaf. Avrupa listesinde bulunan kaç tane terör örgütü var ama onlar için ucm den karar çıkmıyor.

2 dakika önce, somebody yazdı:

Ben yandaş paçavranın haberini hızlıca okudum, TV de zaten hamas terör örgütünü söyleyen az.

Evet, haklısın. Tüm başlıklarda sadece Natanyahu´nun adı geçiyor. Bu durum yüzsüzlükten başka bir şey değil.

2 dakika önce, kavak yazdı:

Evet, haklısın. Tüm başlıklarda sadece Natanyahu´nun adı geçiyor. Bu durum yüzsüzlükten başka bir şey değil.

Netanyahu dan karara ilk tepki , neden yahu! Olmuş. 🤪

Avrupa da yüzsüz , bu dincilerin hepsi çirkeftir. Hamas oradaki Hristiyan unsurları için de tehdit olmaya başladı , yoksa umurlarında bile olmazdı yani.

Örneğin ölen BM yetkililerinden bazıları da hamas terör örgütünün saldırıları sonucunda öldüler. Ama yandaş çukur medyası onları da hep İsrail yaptı diye anlatıyor.