Kovulmuş Üye Konu tarihi: 19 Mayıs Report Paylaş Konu tarihi: 19 Mayıs İsmailağa Cemaati'nin adı 2014 yılından beri Almanya'nın istihbarat raporlarında da geçiyor. Peki cemaat merkezi bir yapılanmasının olmadığı Almanya'da nasıl varlık gösteriyor? Elmas Topcu'nun haberi. https://www.dw.com/tr/i̇smailağa-cemaati-almanyada-nasıl-faaliyet-yürütüyor/a-69090456 Arkadaşlar size bir sorum olacak , yukarıdaki bağlantıyı tıkladığınızda açabiliyormısunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 19 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs Evet, açılıyor. Almanya derneklere karşı bir hayli liberal bir tutum sergiliyor. Yeni bir şey değil bu, ancak son zamanlarda bu tutum değişmeye başladı. Önümüzdeki seneden itibaren imamların yurt dışından ithal edilmesi yasaklanıyor. Diyanet ve diğer cemaatler bundan böyle imamları veya din adamlarını yurt dışından getiremeyecekler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 19 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 7 dakika önce, kavak yazdı: Evet, açılıyor. Almanya derneklere karşı bir hayli liberal bir tutum sergiliyor. Yeni bir şey değil bu, ancak son zamanlarda bu tutum değişmeye başladı. Önümüzdeki seneden itibaren imamların yurt dışından ithal edilmesi yasaklanıyor. Diyanet ve diğer cemaatler bundan böyle imamları veya din adamlarını yurt dışından getiremeyecekler. Sen yurtdışı olduğun için açılıyor olabilir. Türkiye'den birileri daha denerse iyi olur. Ben vpn ile açabiliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts