Jump to content

Şulebaş türban

alpinçayırı

Recommended Posts

Şule baş dedikleri bir rahibe giysisidir. Yani onun icadı değil ama Türkiye'deki müslümanları buna alıştıran kişi Şuledir. Zaten evangelik bir rahibe ile birlikte Anadolu turnesine çıkarak bu işlere başladığı söyleniyor

Türkiye İslam modelinde yahudi ve hristiyanlığın ayin giysisini kadınlara dayatan kişi Şule Yükseldir.

Ama artık müslüman kızlar pek takmıyor bu zavazingoları.

Aşağıdaki Hristiyan rahibe giysisidir.

images?q=tbn:ANd9GcSQCvH5I4QWDkhWCkll5p2

Bu da yahudi kadın giysisi

images?q=tbn:ANd9GcQhaW6noKt6EHKNvcb94Z-

Bakın bu da şulenin genç hali

images?q=tbn:ANd9GcSoBfDIgcUZC48UABsDCbi

3 saat önce, kavak yazdı:

Rahibe´nin görüntüsü gayet şık ve sempatik. Diğerleri nedense bir hayli itici. :)

Evet doğru söylüyorsun, ben bunu çoktandır farkettim. Avrupa kadınları daha samimi bakışlı, ama ortadoğuya yakın kadınlarda kurnazlık ve kibir bakışlarından sızıyor.

Şulebaşkafa modeli daha çok yahudi kadınların giyinme şekline benziyor.

Şule yükselin evangelik ABD li ile bağlantılı belgeleri bulamadım. Bulan varsa paylaşabilir mi.

Olay kesin ama bu Google da şerefsizlik yapıyor , belge saklıyor. Bopçu İslamcıların aleyhine olan haberleri gizliyor.

Olayın hikayesi şöyle , Yahudi kökenli bir kadın , Amerikalı evangelist kilisesine bağlı. Türkiye'ye geliyor misyonerlik için , ardından Şule ile tanışıyor. Şuleyi meşhur eden de o kadın zaten.

Sonra şuleye bir cesaret geliyor nedense. İşte böyle gelişiyor olaylar.

Zaten hepsinin ABD de bir ayağı var olmasınsa etkili olan düğüm noktası buradan gelişiyor.

@somebody Evet, haklısın; Google, yeri geldi mi BOPçu İslamcıların aleyhindeki haberleri manipüle ederek sansürlüyor. Cem Akkılıç, blog sitesinde Google'ın bu şerefsizliğini ifşa etmişti: https://cemakkilicbiyografi.blogspot.com/2017/11/ataturkculerin-yeni-mekan-google.html?m=1

Google eğer böyle devam ederse biz de artık Yandex kullanırız. Tekel olunca iyice sapıttı Google ibnesi...

• Thanks 1

@alpinçayırı

Ben kemalist geçinenlere bu nedenle kızıyorum. Atatürk öldükten sonra bu ülkeye çivi çakmadılar. Sadece bugünün CHP si gibi her milli bayramda gösterişli bir kutlama yapıp göz boyadılar.

Bir tane uyduları olmadı uzayda.

Bak Elon musk bile starlink yaparak Google gibi kartel çetelere kafa tutabiliyor. Devletleri bile tınlamıyor yeri geldiğinde.

Ama bu ülkenin sözde Kemalistleri yerli emperyalistler olarak devam ediyor.

Şimdi bir de bunlara siyasal islamcılar eklendi. Cekete rozet kafaya takke takmakla olmuyor bu işler.

Ama anlayan yok.

51 dakika önce, kavak yazdı:

Burada tüm hayatı yazıyor, nesi eksik ki?

https://tr.wikipedia.org/wiki/Şule_Yüksel_Şenler

Anadolu turnelerine katılmadan önce evangelist bir Yahudi ile tanışıyor. Ajan olduğu aşikar bir amerikalı kadın hakkında haber bulamıyorum. Eskiden vardı şimdi yok.

Google'ın bu sansür olayını protesto etmek için Yandex ve diğer arama motorlarından alıntılar yapacağım.

@alpinçayırı

• moderator başlığı Şulebaş türban olarak değiştirdi
On 19.05.2024 at 20:44, alpinçayırı yazdı:

@somebody Evet, haklısın; Google, yeri geldi mi BOPçu İslamcıların aleyhindeki haberleri manipüle ederek sansürlüyor. Cem Akkılıç, blog sitesinde Google'ın bu şerefsizliğini ifşa etmişti: https://cemakkilicbiyografi.blogspot.com/2017/11/ataturkculerin-yeni-mekan-google.html?m=1

Google eğer böyle devam ederse biz de artık Yandex kullanırız. Tekel olunca iyice sapıttı Google ibnesi...

Google veri saklayıp yanlış bilgilendirme yaptığını birkez daha gösterdi.

Atatürk adını Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu değil 1.inci cumhurbaşkanı olarak değiştirdi.

Google da buna benzer onlarca olaya rastladım.

Sadece siyasi değil bilimsel anlamda da veri sakladığını gördüm.

9 saat önce, somebody yazdı:

Google veri saklayıp yanlış bilgilendirme yaptığını birkez daha gösterdi.

Atatürk adını Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu değil 1.inci cumhurbaşkanı olarak değiştirdi.

Google da buna benzer onlarca olaya rastladım.

Sadece siyasi değil bilimsel anlamda da veri sakladığını gördüm.

Fazla abartıyorsun, çünkü Atatürk hususunda Google eksik bilgi veya yanlış vermiyor. İlk sırada çıkan tüm bilgiler eksiksiz doğru. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olduğunu da yazıyor.

grafik.png.8f489e3bb65ebef47a8aaac9077aace3.png

grafik.thumb.png.5a4bd0163bebfd458f89547025f422d4.png