Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Report Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Bir kaplumbağa yüzlerce yumurta bırakır , sadece üç yada dört tanesi hayatta kalabilir. Diğerleri zayıf kusurlu olduklarından tutunamaz. Yada yumurtadan çıkamadan yem olurlar. Buna yaratılış değil doğal seçilim denir. Evrim gerçektir din yalandır. Bunun gibi bir çok canlı da daha bebek yaşta bedensel eksiklik nedeniyle gün yüzünü göremeden ölür. Hatta bazı yavrular sakat olduğu için anneleri bizzat öldürür. Ki güçlü olan yavru daha iyi beslensin diye. İşte senin mükemmel dediğin doğa böyle oluşur. Yani allahın mükemmel yaratması değil evrimin doğal seçilimi ile sen doğayı mükemmel görürsün. İşte senin allahın görmediğini ben sana haber veriyorum. Aç belgeseli izle. Aynıları orada da var. İnanmazsan sokaktaki kedi yavrularını seyret bakalım kendi içlerinde neler oluyor.
Emre_1974tr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Yazar Report Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Bu esere Yaratılış Oratoryosu demek daha doğru olacaktır. Çünkü senfoni daha çok enstrümantaldir.
kavak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Report Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Saçma sapan dinleri ve ritüellerini nasıl pazarlayacaklarını şaşırdılar.
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Report Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 2 saat önce, Emre_1974tr yazdı: Bu esere Yaratılış Oratoryosu demek daha doğru olacaktır. Çünkü senfoni daha çok enstrümantaldir. Senin kıçın da enstruman olabilir. Doğru notayı tuttur yeter ki.
Emre_1974tr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Yazar Report Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Türkiye bu alanda ilk eseri yarattı. Artık İslam dünyasında hızla devamı gelecek ve bir çok eser üretilecektir.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountGiriş yap
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now