Emre_1974tr Konu tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Konu tarihi: 10 Şubat Bugün bana forumdan maille uyarı geldi. Biri İzmir'den foruma girerek hesabımdan giriş yapmaya çalışmış ve başarısız olmuş. Misyonerler yazılarımı engellemek için dünyanın her yerinde benzer oyunları yapmaya çalışıyorlar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat Bre zındık, kendini bu kadar mühim birisi olduğuna inandırmışsın ki. Gel de gülme. Oldu olacak, mehdi olduğunu ilân et, tam olsun. Artı; senden daha iyi misyoner mi olurmuş. İliklerine kadar tebliğ (nam-ı diğer misyonerlik) hastalığına batmış birisisin, çünkü senelerden beri bir mm yol alamadın gitti. O zat İzmirli ise kesin Müslümandır, çünkü Türkiye´de Müslümandan çok ne var? Beni suçmalama; ben Avrupa´da yaşıyorum. Böyle ucuz numaralarla işimiz olmaz, çünkü biz delikanlıyız. Durum neyse, onu açıkça söyleriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 1 saat önce, Emre_1974tr yazdı: Bugün bana forumdan maille uyarı geldi. Biri İzmir'den foruma girerek hesabımdan giriş yapmaya çalışmış ve başarısız olmuş. Misyonerler yazılarımı engellemek için dünyanın her yerinde benzer oyunları yapmaya çalışıyorlar.. Cinler yapmıştır , yoksa şeytandır , o da değilse kötü ruhlardır. Hadi cevap ver , başka sebep var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat Bu arada benimde öyle hesap ele geçirme gibi şeylerle asla işim olmaz. Yani ben asla hesap ele geçirme gibi işlerle işim olmaz. Ve öyle şeyler asla yapmam. Bu arada ben İzmir'de yaşamıyorum. Neyse ben zaten bu forumdan ayrılıyorum. Yani benden şüphelenme çünkü ben hesap ele geçirme gibi hacker gibi şeyleri bilmem ve öyle şeylerle işim olmaz. Neyse hepiniz sağlıcakla kalın. Ben bu forumdan tamamen ayrılıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 9 saat önce, Emre_1974tr yazdı: Bugün bana forumdan maille uyarı geldi. Biri İzmir'den foruma girerek hesabımdan giriş yapmaya çalışmış ve başarısız olmuş. Misyonerler yazılarımı engellemek için dünyanın her yerinde benzer oyunları yapmaya çalışıyorlar.. Kim yaptıysa iyi yapmış. Foruma uğramaz olmuştun. Koronadan öldün filan zannediyorduk. :) Hoşgeldin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 10 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 27 dakika önce, pigeon yazdı: Kim yaptıysa iyi yapmış. Foruma uğramaz olmuştun. Koronadan öldün filan zannediyorduk. Hoşgeldin. Hesaptan çıkarken felak nas okunması gerekiyor , bence site yönetimi böyle bir önlem almalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 18 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat On 10.02.2024 at 12:40, Emre_1974tr yazdı: Misyonerler yazılarımı engellemek için dünyanın her yerinde benzer oyunları yapmaya çalışıyorlar.. Masonlarda yapıyor olabilir. Tek başına gezmemeye dikkat et. Masonlar ve misyonerler seni yakalama için pusuda olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts