Dummy Konu tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Konu tarihi: 16 Ocak Soru gayet açık. Sizce erkeklerde cilt bakımı yapmalı mı? Örn: Yüz temizleme jeli Tonik Yüz serumları Kil maskesi Peeling Göz kremleri Lip balm (Özellikle) Nemlendirici Güneş kremi vs. Kullanıp beğendiğiniz ürünler varsa da yazabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak Yapmalı , sonuçta erkek cildi de dış etkilerden etkileniyor , bakım yapmak makyaj anlamında ise pek doğru bulmuyorum ama krem , tonik , maske , sivilce kremi , güneş kremi gibi şeyler kullanmaları gerek. Aksi halde cilt erken yaşlanıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2 saat önce, Dummy yazdı: Soru gayet açık. Sizce erkeklerde cilt bakımı yapmalı mı? Örn: Yüz temizleme jeli Tonik Yüz serumları Kil maskesi Peeling Göz kremleri Lip balm (Özellikle) Nemlendirici Güneş kremi vs. Kullanıp beğendiğiniz ürünler varsa da yazabilirsiniz https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1539 Tedavi amaçlı olursa erkekler gözlerine sürme çekebiliyormuş. Süslenme amaçlı karşı cinse benzemek amaçlı olursa caiz değilmiş. Alıntı Gözlere sürme çekmek Sual: Erkeklerin gözlerine sürme çekmesi caiz midir? CEVAP Erkeklerin süs, ziynet için sürme çekmeleri caiz değildir. Fakat tedavi maksadıyla sürme çekmeleri caizdir. Kirpiklerin dökülmemesi, gözlerin kuvvetlenmesi için sürme çekmek iyidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (İsmid ile gözlerinize sürme çekin! Çünkü o, gözü kuvvetlendirir, kirpikleri çoğaltıp uzatır.) [Tirmizi] [Peygamber efendimizin her gece sürme çektiği bildirilmiştir.] (En iyi sürme, ismid sürme taşıdır. Çünkü o, gözü parlatır, kirpikleri uzatır.) [Nesai] (İsmidle sürmelenmeye devam edin, çünkü o, kirpikleri uzatır, göz çapaklarını giderir ve gözü kuvvetlendirir.) [Taberani] (Sürme çekmek, yeşilliğe ve güzel yüze bakmak gözü kuvvetlendirir.) [İ.Süyuti] [Sürme, göz kalemi denilen boyalardan farklıdır. Attarda bulunur. Bazı hacılar, Hicazdan gelirken sürme de getiriyorlar.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 16 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 9 saat önce, pigeon yazdı: https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1539 Tedavi amaçlı olursa erkekler gözlerine sürme çekebiliyormuş. Süslenme amaçlı karşı cinse benzemek amaçlı olursa caiz değilmiş. Senin fikrini sordum İslam'ın değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak Yapmalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 8 saat önce, pigeon yazdı: https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1539 Tedavi amaçlı olursa erkekler gözlerine sürme çekebiliyormuş. Süslenme amaçlı karşı cinse benzemek amaçlı olursa caiz değilmiş. Kocaman bir yalan. Çekici olsun diye bizim hoca çekmiş gözlerine sürmeyi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röpteşambırlı Uzaylı Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak yapmalı tabiki.ama ne yaparsan yap ariza benim gibi içerdense cilde bi şeyler sürmeyle olacak iş deil.karaciğerim bozuk.sırtımda filan hücrelerin içinde siyah, gri,yağ,kir gibi bişeyler çikiyor.gögüste filan.saçlarimida uzatamiyorum.saç derim de dökülüyor, yara oluyor, içinde bişeyler çikiyor.yağlaniyor filan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 16 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 1 saat önce, Dummy yazdı: Senin fikrini sordum İslam'ın değil. Makyaj yapmamalı. Ben yapmıyorum. Botoks yaptıranlara ise salak diyorum. Yüz kaslarını felç ediyorlar. Botoks yaparsam böyle gülemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 17 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 11 saat önce, pigeon yazdı: Makyaj yapmamalı. Ben yapmıyorum. Botoks yaptıranlara ise salak diyorum. Yüz kaslarını felç ediyorlar. Botoks yaparsam böyle gülemem. https://www.cnnturk.com/magazin/rafet-el-roman-yakisikliligim-resmen-mahvoldu?page=1 Botokslu yüz böyle oluyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts