Kovulmuş Üye Konu tarihi: 2 Ocak Report Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak Bu haberlere alışmamamız lazım. Yine bildik yurtlar ve yine istismar. Yüzlercesi oldu ama bu kin ve nefret yuvaları hala denetlenmiyor ve oy potansiyeli var diyerek göz yumuluyor. Benzer şiddet olayları imam hatip liselerinde de görülmeye başlandı. https://www.veryansintv.com/suleymancilarin-yurdunda-cinsel-istismarla-suclanan-egitmen-goreve-devam-etmis/ https://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/suleymanci-yurdunda-cinsel-istismar-imam-tutuklandi-yurt-muhurlendi-37300818 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 2 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak La bunların hepsi sübyancı ibne mi? Eğer aslı varsa; hepsinin sakalına tüküreyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 3 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak Tecavüze uğradığı için ailenin namusunu kirletti diye mi düşündüler acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 29 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos Yine bir süleymancı tarikat yurdunda işkence haberi Uşak'ta bir süleymancı yurdunda küçük çocuğa işkence yapan din hocası çocuğun travma geçirmesine neden oldu , çocuk bir gözünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya. Benim çocuğuma olmaz demeyin , bizimkinin gittiği kurankursunun hocaları çok eyidir demeyin. Emin olun bu çocuğun annesi de böyle diyordu. Annenin verdiği ifadeye göre bu şiddet ilk değilmiş , daha çok çocuğa işkence uygulanmış. Ancak fakir ve kimsesiz olan ailelerin sesi çıkamıyor. Ne tuhaf değil mi , allah için dayak atılıyor hem de masum bir çocuğa. https://mektepligazete.com/haber/detay/usakta_suleymancilar_cemaatine_ait_erkek_ogrenci_yurdunda_kucuk_cocuga_darp_iddiasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 29 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos Benim evladıma birisi/birileri işkence edecek ha. Onlara bu dünyayı dar getiririm. Fakir veya yalnız olsan bile, bu tip suçlara sessiz kalmamak lazım. O çocuk senin geleceğin, onu koruyamıyorsan, neyine doğurdun onu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 29 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 30 dakika önce, kavak yazdı: Benim evladıma birisi/birileri işkence edecek ha. Onlara bu dünyayı dar getiririm. Fakir veya yalnız olsan bile, bu tip suçlara sessiz kalmamak lazım. O çocuk senin geleceğin, onu koruyamıyorsan, neyine doğurdun onu? Katılıyorum , ailesi davacı olacakmış , ne davası? Ben olsam o herifi ve o yurdun müdürlerini müdür yardımcılarını teker teker tenhada helada kıstırır öyle yaparım. Bir daha yolda yürürken korkudan arkalarına baka baka gitmek zorunda kalırlar. Hani eğitimde öğretmene şiddet diyorlar ya, hiç acımıyorum o öğretmenlere. Bir süre geçmişte okullarda çalışmıştım. Böyle soysuz piçleri öğrenmen yapıyorlar çocuklara eziyet ediyor. Sonra bir çocuğun ailesi o öğremen kılıklı denyoyu evire çevire dövüyor. Hakediyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 29 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 1 dakika önce, somebody yazdı: Katılıyorum , ailesi davacı olacakmış , ne davası? Ben olsam o herifi ve o yurdun müdürlerini müdür yardımcılarını teker teker tenhada helada kıstırır öyle yaparım. Bir daha yolda yürürken korkudan arkalarına baka baka gitmek zorunda kalırlar Evet; vahşi kısas uygulamalı böylelerine. Çocuklara el kaldıranlara insan denmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts