hayna Mesaj tarihi: 1 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat Bu maymun, erkek ve adı da Pete... Ama efendime söyleyeyim işte böyle bulaşıktı, çamaşırdı, o işlerden pekala anlıyor. Bolivya'da kayda alınmış bu video ve bu maymun eğitimli değilmiş. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 2 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat İşini çok sevdiğini söyleyen bu kadın, ilginç bir mesleğe sahip... "Foley artist" deniyormuş bunlara ve dünyada bu işi yapan kişi sayısı çok azmış. Kısacası, sinema ve televizyonda kullanılmak üzere, özel bir stüdyoda ses efektleri üreten kişilerden birisi bu hanımefendi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 2 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat Gülüyormuş gibi öten bu kuş türünün adı Kookaburra... Çok gürültücüler!.. Avustralya'da bolca varmış bunlardan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 2 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat "Gülen kuş" olarak bilinen Kookaburra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 3 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 12 yaşındaki Natalie Portman, "Leon" filmindeki Mathilda rolü için deneme çekimlerinde. (1993) Sonuçta, 2 binden fazla kız arasından seçilip rolü kaptı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 3 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat Ülkelerin araba markalarıyla ilgili bilgilendirici video. Kuruluş yılını da belirtmişler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 3 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat Bu da ikinci bölümü.. Araba markaları... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 11 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat Oksijen tankını çelik kasa içinde patlatıyorlar. Bir günde ölümünü çeker herhalde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 18 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 1800'lü yılların sonuna doğru Fransa'dan bir düello videosu. Birbiriyle ciddi sorunları olan insanlar arasında sorunu çözmeye yönelik yapılan yasal bir uygulamaymış. Videoda iki şahıs yaklaşık 5 metrelik bir mesafeden birbirine ateş ediyor. Biri düşüyor diğeri sapasağlam ayakta. Şaibe kokusu almadım değil. Böyle birşey yaşayacak olsaydım yapacağım ilk şey silahın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve kendim doldurmak olurdu. Zaten eğer şaibe yoksa vurulan arkadaş dersine hiç çalışmamış olmalı ki 5 metreden koca bir hedefi tutturamamis ve de neyine güvenerek düelloyu kabul etmiş bilemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: 18 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat https://terabox.com/s/19TWeUfJ5ZW7NlGALZSJrKg trafoya işeyen adam bayram Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 9 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart On 18.02.2024 at 14:51, Deadanddark yazdı: 1800'lü yılların sonuna doğru Fransa'dan bir düello videosu. Birbiriyle ciddi sorunları olan insanlar arasında sorunu çözmeye yönelik yapılan yasal bir uygulamaymış. Videoda iki şahıs yaklaşık 5 metrelik bir mesafeden birbirine ateş ediyor. Biri düşüyor diğeri sapasağlam ayakta. Şaibe kokusu almadım değil. Böyle birşey yaşayacak olsaydım yapacağım ilk şey silahın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve kendim doldurmak olurdu. Zaten eğer şaibe yoksa vurulan arkadaş dersine hiç çalışmamış olmalı ki 5 metreden koca bir hedefi tutturamamis ve de neyine güvenerek düelloyu kabul etmiş bilemiyorum. https://tr.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Puşkin Bu dönemde hayatına George Charles d'Anthès adında biri girdi. Puşkin, kendisine yazılan birkaç imzasız mektup aracılığıyla, d'Anthès adındaki bu Fransız'ın karısı Natalya Puşkin'e kur yaptığını öğrendi. 1837'de d'Anthès'i düelloya çağırdı. 27 Ocak 1837'de St.Petersburg yakınında Kara Dere'nin bir köşesinde düellonun yapılmasına karar verildi. Puşkin'in şâhidi arkadaşı Danzas'tı. Düelloda kullanacağı silahı almak için gümüşlerini sattığı iddia edilmektedir. Düelloda Puşkin tarafından omzundan yaralanan d'Anthès, Puşkin'i karnından yaralamayı başardı. Büyük bir soğukkanlılıkla iki gün boyunca can çekişen Puşkin, 29 Ocak'ta hayata gözlerini yumdu. Aleksandr_Puşkin de düelloda ölmüş. İki gün can çekişmiş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: 25 Mart Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart Trafoya işeyen adam part 2 https://disk.yandex.com.tr/i/FZJ6x8YSAlnrUQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 3 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs Her şeyi yiyebilen makine! (shredding machine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 4 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs Bu videoyu, "Gülümseyelim biraz.." başlığına mı yoksa buraya mı atayım, karar vermekte biraz zorlandım doğrusu! Ben, palavra, yalan dolan fişmekan gördüm de, bu aşağıdaki sözde haberdeki gibi atmasyon, sallamasyon görmedim arkadaş! Bunu yayınlayanlar, hiç mi hesap kitap bilmezler, şaştım kaldım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 8 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs Müthiş kavisli (curve) goller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 8 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mayıs Kavisli goller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 10 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 10 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 10 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs Stalin, savaş ilan ediyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: 10 Mayıs Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs Yahudi asıllı Jack Ruby, Kennedy'nin katili olduğu iddiasıyla yakalanan Lee Harvey Oswald'ı, polislerin gözü önünde tek kurşunla vurup öldürüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts