Dummy Konu tarihi: Eylül 3, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Eylül 3, 2023 Hala etkisinde kaldığınız bir film var mı? Varsa nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Benim filmlerim "The Secret Superstar" ve "La Casa De Papel". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Dersu Uzala Tanrılar çıldırmış olmalı Rebecca'nın Anahtarı westworld 1973 yenileri değil. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Papillon 1973. Bu film muhtesemdi. Matrix 1. Bu da guzeldi. Ama yani sadece guzel. Atlatamadigim bisey degil. Son Samurayda cok agladim. Bir tane daha vardi. Idam cezalarini protesto etmek icin bir sucu ustlenmisti. Sucsuz oldugu idamindan sonra ortaya cikacakti. Bu filmde de agladim. Ismini unuttum; bulursam yine izledim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 2 saat önce, pigeon yazdı: Dersu Uzala Tanrılar çıldırmış olmalı Rebecca'nın Anahtarı westworld 1973 yenileri değil. Film zevklerimiz bir hayli benzer. 1.,2., ve 4.´yü ben de izlemiş ve beĝenmiştim. Bunların haricinde... Yedi Samuray (orijinali) ve Ran: Bu iki film Akira Kurosawa´nın eseri. Eşkiya The Life of Brian (@Cougar, izlemediysen bunu izlemeni tavsiye ederim) Die Welt am Draht Matrix 1 2001: A Space Odyssey ve elbette Star Wars (A New Hope) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 Apocalypto (2006), Er Ryani Kurtarmak, Gladyatör , isanin çilesi, Prometheus. Bourne serisi ( ilk üç film, sonrası tırt) dizi olarak True Dedective Birde korku gerilim gizem tarzında yeni olanlar aklıma ilk gelenler Nope, Barbarian, Malignant, Smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röpteşambırlı Uzaylı Mesaj tarihi: 14 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak The bok eli bu filmi sarip sarip izlerim.hafif amnezi hastai olduğum için filmi zaten unutuyorum.filmeddki sahneleri yani.kaç kere izlediğimi bile hatırlamiyorum.bi kaç sahnesi dışında hiç bişey hatırlamiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts