BillGates Konu tarihi: Temmuz 14, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Temmuz 14, 2023 Gavs denen adamın ölümü haberi üzerine biraz tarikatları araştırayım dedim, karşıma şöyle bir video çıktı. Gerçek mi yaa bu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 https://tr.wikipedia.org/wiki/Tourette_sendromu Böyle hastalıklarda var. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Tanri'dan gelen sey, iyiliktir, guzelliktir, kibarliktir, dogruluktur, yardimseverliktir, erdemdir, durustluktir, alcakgonulluluktur, caliskanliktir, paylasmaktir, sevmektir, akildir, bilimdir, felsefedir. Yukaridaki ornekler anca hasta adamlarin yapacagi istir. Ne akilla, ne mantikla ne de Tanri ile ilgisi vardir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 18 saat önce, pigeon yazdı: https://tr.wikipedia.org/wiki/Tourette_sendromu Böyle hastalıklarda var. Seviyesi farklı epilepsi. Bunun için önce bir beyine sahip olmak lazım. Tarikat üyelerinde olduğunu sanmıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Sürekli kulaĝına vuruyor. Bunlarda kesin Tinnitus var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Şiiler de az deĝil (kırbaçlama ritüeli): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 On 14.07.2023 at 14:45, BillGates yazdı: Gavs denen adamın ölümü haberi üzerine biraz tarikatları araştırayım dedim, karşıma şöyle bir video çıktı. Gerçek mi yaa bu? Bu nasıl bir saçmalık böyle? Bu insanlar müslüman değil. Bunlar deli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 On 14.07.2023 at 14:45, BillGates yazdı: Gavs denen adamın ölümü haberi üzerine biraz tarikatları araştırayım dedim, karşıma şöyle bir video çıktı. Gerçek mi yaa bu? Gel bir tane de ben tokat atayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 On 14.07.2023 at 14:45, BillGates yazdı: Gavs denen adamın ölümü haberi üzerine biraz tarikatları araştırayım dedim, karşıma şöyle bir video çıktı. Gerçek mi yaa bu? Bu insanların yaşadığı ülkeleri işgal ettikleri zaman da solcular insan hakları diye bagiriyorlar. Ulan bunlar insan mı? Pakistanda Afganistanda insnalarin birbirlerine neler yaptıkları ortada . İran Azerbaycan bölgesinde yaşayan caferilerin ne kadar ahmak oldukları ortada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos On 15.07.2023 at 05:56, Cougar yazdı: Tanri'dan gelen sey, iyiliktir, guzelliktir, kibarliktir, dogruluktur, yardimseverliktir, erdemdir, durustluktir, alcakgonulluluktur, caliskanliktir, paylasmaktir, sevmektir, akildir, bilimdir, felsefedir. Yukaridaki ornekler anca hasta adamlarin yapacagi istir. Ne akilla, ne mantikla ne de Tanri ile ilgisi vardir. Demek senin tanrı henüz oralara gitmemiş cougar. Sen ne tarikatındaydın ya adını unuttum iyi mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts