Mistik Konu tarihi: Mart 6, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Mart 6, 2023 Millet İttifakı ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. İnternette yaygın kampanyalardan biri de 1 Oy bilinçli ve gerçek muhalefet TİP'e 1 oy da Kılıçdaroğlu'na kampanyası oldu. Böylelikle hükümet değişirken muhalefet de güçlenebilecek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenopsia Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 TİP HDP ile ittifak yapan tayfadan mı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Ben oyumu Zafer partisine vereceğim. Ve Ümit Özdağ yeni ittifak kuran partiler ile 11 mart cumartesi günü cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Ve altılı masa çok tehlikelidir. Ve Kılıçdaroğlu'na asla oy vermem. Mansur Yavaş olsaydı, altılı masaya oy verirdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Tip’ten de Kilicdaroglu’ndan da, Davutoglu/Babacan gibi badem biyiklilardan da hic bir cacik olmaz. Yazik, koca bir milletin kaderiyle, hayatiyla, caniyla oynayan adamlara bak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Kemal sayesinde CHP’nin Ataturk ile tek baglantisi duvara astigi Ataturk resmidir. Bir a once birakip gitmesi gerekir. Once ozur dilemesi sonra da bir daha gorunmemek uzere gitmesi gerekir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Gitmesi gerekenler gitseydi, bu memlekette siyasetçi kıtlıĝı yaşanırdı. Keşke öyle olsaydı da sıfırdan tertemiz siyasetçiler piyasaya girseydi. Şimdiki durumdan çok daha iyi bir yerde olurdu bu memleket. Benim düşüncelerim olmayacak duaya "Amin" demeye benziyor. Olsun. Bir umut işte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 6 hours ago, kavak said: Gitmesi gerekenler gitseydi, bu memlekette siyasetçi kıtlıĝı yaşanırdı. Keşke öyle olsaydı da sıfırdan tertemiz siyasetçiler piyasaya girseydi. Şimdiki durumdan çok daha iyi bir yerde olurdu bu memleket. Benim düşüncelerim olmayacak duaya "Amin" demeye benziyor. Olsun. Bir umut işte. Ben umudumu kaybediyorum. Adamlar 80 yasina geliyor, yasli dede oluyor hala koltuk pesindeler. Olene kadar koltuk da koltuk. Tayyip Erdogani anladik, bi dunya gerici kitlesi var da, sana ne oluyor Kemal? Aç, genclerin onunu. Dinamik adamlar gelsin. Ataturkculer gelsin. Chp’ nin Ataturk’le ne alakasi kaldi. Sen, eski Akp artiklariyla ne isin var ya! Bu adamlar AKP’li degil miydi. Senin bunlarla ne isin var! Birak git artik ya, git torunlarinla oyna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 15 saat önce, Cougar yazdı: Ben umudumu kaybediyorum. Adamlar 80 yasina geliyor, yasli dede oluyor hala koltuk pesindeler. Olene kadar koltuk da koltuk. Tayyip Erdogani anladik, bi dunya gerici kitlesi var da, sana ne oluyor Kemal? Aç, genclerin onunu. Dinamik adamlar gelsin. Ataturkculer gelsin. Chp’ nin Ataturk’le ne alakasi kaldi. Sen, eski Akp artiklariyla ne isin var ya! Bu adamlar AKP’li degil miydi. Senin bunlarla ne isin var! Birak git artik ya, git torunlarinla oyna. Sanki RTE çok genç ve kitlesi var diye, bugüne kadar yaptıĝı dünya kadar hatalar görmezden gelinemez elbette. Neyse; istisnasız hepsini emekliye sevketmek lazım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts