Bruce Wayne Konu tarihi: Mart 2, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Mart 2, 2023 https://haber.sat7turk.com/nasa-astronotu-kutsal-kitap-ile-bilim-celismiyor/ Nasa astronotu bile kutsal kitap bilim ile çelişmediğini onaylamış. Üstelik bu adam hristiyan,demek ki! Bilim İncil ve Tevratı onaylıyormuş. En doğru din hristiyanlıktır. İncilde yazdığı gibi, gerçek sizi özgür kılacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Zırva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Artık bilim bile kutsal kitabı onayladığını göre, siz ateistler gerçeği inkar etmenize şaşırmıyorum. Zaten argümanlarınızda saçmadır. Biz hristiyan teistlerin ahlak argümanı, hassas ayar gibi kanıtlanmış argümanlarımız var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Zırvaya, zırva denir. Sen de 3 gün sonra yine başka dine geçersen veya yine dinsiz olursan hiç şaşırmam. Ha bire inanç deĝiştiriyorsun. Yani çok tutarsızsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Dinsiz olduğum zamanlarda ahlak argümanı teistlerin bana çok mantıklı geliyordu. Ve hristiyan olmamın önemli bir sebebide İsa Mesihin yaşamı ve öğretileriydi. Ve son kararımı verdim. Hristiyan olmaya karar verdim. Bu kararımdan geri dönmeyi hiç düşünmüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Ben seni eskiden beri tanıyorum, bu nedenle böyle kesin ifadeli cümleler kurmamanı tavsiye ederim. Şöyle dön de bak; son senelerde kaç defa inanç deĝiştirdiĝini kendin gör. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Evet bende seni ateistforum ve anti doğmatik sitelerinden tanıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Tamam işte, birbirimizi tanıyoruz işte. O nedenle inanç bazında kesin veya son kararım minvalinde bir şeyler yazmaya devam edersen, inandırıcılıĝını yitirirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Aslında doğru söylüyorsun. Kesin ifadeli cümleler kurmayım.Fakat ahlak argümanı ve evrenin hassas ayarlı oluşu beni dine itiyor. Yani dinsizliğin ahlak argümanı ve evrenin hassas ayarlı oluşuna doğru düzgün argüman bulamıyorum. Eğer bulursam ve kafama yatarsa hristiyanlıktanda vazgeçerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Fakat hristiyanlıktan hala vazgeçmiş değilim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 On 02.03.2023 at 19:12, Bruce Wayne yazdı: https://haber.sat7turk.com/nasa-astronotu-kutsal-kitap-ile-bilim-celismiyor/ Nasa astronotu bile kutsal kitap bilim ile çelişmediğini onaylamış. Üstelik bu adam hristiyan,demek ki! Bilim İncil ve Tevratı onaylıyormuş. En doğru din hristiyanlıktır. İncilde yazdığı gibi, gerçek sizi özgür kılacak. Bilimsel bir onay göremedim. Uluslararası uzay istasyonunda incil ve haç arasında resmi bulunan Yuri gagarin ise Kutsal kitaba inanmayan biri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 On 03.03.2023 at 09:38, Bruce Wayne yazdı: Fakat hristiyanlıktan hala vazgeçmiş değilim. Sana vazgeç diyen yok ancak bu dinin diĝer dinlerden hiçbir farkı yoktur. İnsanlar tarafından uydurulmuştur. Zaten dinlerin insan ürünü olduklarını idrak edebilsen, tüm dinleri çoktan sepetlerdin ve piyasadaki din zırvalarına inanmayı tamamen bırakırdın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Sanırım haklısınız. Çünkü hristiyanlıktaki İsa karakteri diğer mitolojik karakterle birbirine çok benzerlik var. En iyisi ben agnostisizm felsefi akımına inanmaya başladım. Ve ahlak göreceli ve nesnel değildir. Ve vicdanı olan insan ister ateist olsun, deist olsun kötülük yapmaz. Evet tüm dinler uydurmadır. Semavi dinlerin kökeni mitolojik hikayelerden esinlenmiştir. Evet doğru tüm dinler insan uydurmasıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 5 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak On 02.03.2023 at 19:12, Bruce Wayne yazdı: https://haber.sat7turk.com/nasa-astronotu-kutsal-kitap-ile-bilim-celismiyor/ Nasa astronotu bile kutsal kitap bilim ile çelişmediğini onaylamış. Üstelik bu adam hristiyan,demek ki! Bilim İncil ve Tevratı onaylıyormuş. En doğru din hristiyanlıktır. İncilde yazdığı gibi, gerçek sizi özgür kılacak. Bilimin peygamberi yoktur. Bir astronot bir laf söyledi diye mal gibi arkasından gidilmez. İspat ister , deney ister , gözlem ister ,veri ister. NASA astronotunun annesi Kutsal ruhtan hamile kalırsa çok gülerim ama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: 5 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak Ben hristiyanlığa inanmayı çoktan bıraktım. Ve ben Deizme inanmaya devam ediyorum. Bana göre deizm bana mantıklı geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 28 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos İsa'nın göğe yükseşmesini bilimsel olarak nasıl değerlendiriyorsun? Tanrının gökte olmasını da bilimsel olarak açıkla Bir de İsa'nın kumaşları aynı kazana koyup farklı renklerde çıkarma mucizesi var bunu da açıklamanı isteyeceğim. Bir de şu vahiy alma olayını söylermisin. Bana hiç gelmedi de. Bunlar olsa olsa Kemal Sunal'ın yada süpermenin filmlerinde olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts