Kovulmuş Üye Konu tarihi: Temmuz 31, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Temmuz 31, 2022 Tapınaklar da tıpkı umumi helalar gibi insanların manevi pisliklerini boşalttıkları yerlerdir. Her türlü pisliği yapan insanlar orada pisliklerini boşaltıp yeniden pislik üretmek için topluma dağılırlar. Tıpkı hela kültürümüz gibi. Yediğimiz yiyeceklerin atıklarını helaya aktarıp rahatladıktan sonra çıkıp yine yemek yiyip dışkı üretmeye devam ediyoruz. Ve bu mahrem bir konu tıpkı camiler gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Ne güzel işte; içimizde biriktirmekten iyidir. @Kafir İmam, sende bilhassa dini şeylerin takıntı haline geldiĝini gözlemliyorum. Bizler duygusuz ve hatasız robotlar deĝiliz. İnanç, dinsel merasimler ve ritüeller insanlık tarihi kadar eskidir. Demek ki onsuz yapamıyoruz, en azından insanların çoĝunluĝu için bu böyle. Orta Doĝu kökenli dinlerin bulaşmadıĝı yerlerde bile insanlar bir şeylere inanıyor. Mesela Kuzey Yarımküre´de yaşayan İnuitler ile Avusturalya´da yaşayan Aborjinlerin bile kendilerine göre inançları ve ibadetleri var. Belki bir gün dinlere, camilere, kliselere ihtiyaç kalmayacak ancak dinler yok olduĝunda insanların daha düzgün olacaĝını zannetmiyorum, çünkü bencilliĝin, kıskançlıĝın veya sahtekârlıĝın dinlerle veya inançlarla hiç alakası yok. Bu duygular/özellikler her vardı içimizde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Bir şey demedim ki , tuvalet kadar gerekli ihtiyaç işte bunlar. Ama camiye gitmeyen veya tapınağa gitmeyen iyi insanlar da var. Sorun dindarların kötülük yapmasıdır. Yani heryere tuvaletini yapan bir insan gibiler Hani sokakları sidik kokan Kadıköy taksim gibi yerler var ya. İşte cami mescit bol olan yerler de öyle. Kötülüğün kaynağı menfaattir. Menfaatin çok olduğu yer de siyasettir. Siyasete malzeme yapılmış herşeye düşman olurum ben. Çünkü din millet vatan diyerek sorgulanması engelleniyor. Türkiye devleti mi ? İslam dini mi? Atatürkçülük mü ? Kürtçülük mü? Sorgulanmasına izin yoksa hepsinin dibine kibrit suyu dökülmeli. Tapınak derken hepsini kastediyorum . Alevi , Sünni tapınakları da dahil buna. Bende takıntı yok. Sen asıl dinlerin kendine bak @kavakasıl takıntı dinlerin içerisinde var. Hayatın her alanına bu kadar karışabilen başka ne var ki? Yani özetle takıntısı olan bizler değiliz dinlerin kendisidir. Dinler düşünce özgürlüğünü de aşmış ve hayal kurma özgürlüğünü bile elinden alıyor. Dinler toplumları terörize ediyor. Dinler mensuplarına üye toplaması için baskı kuruyor. Dinler kendi gibi görünmeyen herkese karşı şiddeti meşru kılıyor. Dinler aptalları kullanarak terör faaliyetleri düzenliyor. Cinayeti meşru kılıyor. Takıntı mı? Yok yav ne takıntısı.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 İçeri girerken sağ ayakla dışarı sol ayakla Yatarken sağa dön besmele çek Kalkarken sağdan kalk besmele çek Suyu oturarak iç sağ elle besmele çek Hela gir sol ile , kıçını sol ile temizle , çıkarken yine besmele çek sağ ayakla çık Eve gir selam ver Evden çık dua oku Sokakta birini gör selam ver . Beş kere namaza git kırk kere eğil kalk. Sakal bırak Eteğini uzun tut Başını şöyle bağla Kıyafetini şu markadan giy Elbiseyi şu şekilde topla Şu kumaşdan yapılan elbise günah Şu renk giymek sünnet Bu renk çarşaf günah Parfüm sıkma Kahkaha ile gülme Ebenin a...ı 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 16 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz Ermeniler ve Rumlar eskiden aralarından biri öldüğü zaman , müslüman oldu , derlermiş. Bunu demelerinin nedeni ot gibi yaşam ile ölüm arasında bir farkın olmaması . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 31 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz Kemdinizi kötü hissediyorsanız tapınak manevi tuvaletine gidip içinizdeki birikmiş manevi dışkıları orada boşaltıp rahatlatabilirsiniz. Ama çıkarken manevi sifonı çekmiyorsunuz işte bütün sorun burada ortaya çıkıyor. Tapınakların yani cami gibi yerlerin içinde birikmiş manevi pislikler orada kokuyor ve başka manevi hastalıklar üretiyor. Lütfen ama manevi tuvalete manevi dışkınızı bıraktıktan sonra manevi sifonu çekiniz lütfen. Manevi sifon nasıl çekilir derseniz şöyle , Tapınaktan çıkınca , tanrıyı da ben yarattım , çünkü işime yarıyor. Diyeceksiniz. O kadar yahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts