Kovulmuş Üye Konu tarihi: Temmuz 12, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Temmuz 12, 2022 https://www.haber365.com.tr/ali-agaoglu-curuk-malzeme-kullandigini-acikladi-v35294 Nerede savcılar , nerede Recebim, nerede kemalim....nerede AFAD.. Amk , isanbula yağmur var diye afaddan mesaj geliyor iyi de o binaları dere ağzına yaparlarken AFAD neredeydi? Vatandaş ne yapsın yani yağmur yağarken dışarı çıksın.. Şimdi de Ağaoğlu nun çürük bina itirafı var. Nerede belediye meclisleri ve yapı kontrol memurları? İmar müdürlükleri , bakanlık nerede? Adam sadece ben yaptım demiyor herkes gibi bende çürük bina yaptım diyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Bu binalar derhal tespit edilmeli ve yenilenmelidir. Ayrıca bilerek çürük bina yapmak suçtur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archaeopteryx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Ali Ağaoğlu bu itirafı çok önceden yapmıştı. "Avazım çıktığı kadar bağırıyorum. İstanbul konut inşaat sektörünü en iyi bilen isimlerden biri olarak söylüyorum ki; mevcut yapı stoğunun yüzde 70'i deprem açısından güvenli değil. 1970'li yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasında yapılan yapıların büyük bir kısmına inşaat malzemesini ben sattım. Kumları Marmara Denizi'nden demirleri hurdadan çektik. O zamanın şartlarında en iyi malzeme buydu. Sadece biz değil tüm firmalar aynı şeyi yapıyordu. Deprem olursa İstanbul'a ordu bile giremez, ölen şanslıdır" (20 Ağustos 2009) Bırakın savcıyı, AFAD'ı, şahsımı. Üstüne imar barışı yapıldı bunların. Olası bir faciadan sonra helikopterle kireç dökerler. Fazlasını beklemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 İyi de, AFAD´ın çürük binalarla ne alakası var? İnşa edilmiş çürük binaların sorumluĝunu ve denetlenmesi onlarda deĝil ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 21 saat önce, Kafir İmam yazdı: https://www.haber365.com.tr/ali-agaoglu-curuk-malzeme-kullandigini-acikladi-v35294 Nerede savcılar , nerede Recebim, nerede kemalim....nerede AFAD.. Amk , isanbula yağmur var diye afaddan mesaj geliyor iyi de o binaları dere ağzına yaparlarken AFAD neredeydi? Vatandaş ne yapsın yani yağmur yağarken dışarı çıksın.. Şimdi de Ağaoğlu nun çürük bina itirafı var. Nerede belediye meclisleri ve yapı kontrol memurları? İmar müdürlükleri , bakanlık nerede? Adam sadece ben yaptım demiyor herkes gibi bende çürük bina yaptım diyor. Anarşizm, (Antik Yunanca'da an "-sız olumsuzluk eki" ve archos "yönetici" sözcüklerinden türetilmiştir, "yöneticisiz" anlamına gelir) toplumsal otoritenin, tahakkümün, erkin ve hiyerarşinin tüm biçimlerini bertaraf etmeyi savunan çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terimdir. Anarşizm, her koşulda her türlü otoriteyi reddetmektir. Anarşistler neden kendileriyle çelişiyorlar? Neden devlet kurumlarından yöneticilerinden medet bekliyorsun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 9 saat önce, TAO yazdı: Anarşizm, (Antik Yunanca'da an "-sız olumsuzluk eki" ve archos "yönetici" sözcüklerinden türetilmiştir, "yöneticisiz" anlamına gelir) toplumsal otoritenin, tahakkümün, erkin ve hiyerarşinin tüm biçimlerini bertaraf etmeyi savunan çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terimdir. Anarşizm, her koşulda her türlü otoriteyi reddetmektir. Anarşistler neden kendileriyle çelişiyorlar? Neden devlet kurumlarından yöneticilerinden medet bekliyorsun? Çünkü kural tanımayan devletin kendisi de ondan ben de ironi yapıyorum nerede bu ciddi 2000 yıllık devlet kültürünüz diyerek kapişş? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 11 saat önce, kavak yazdı: İyi de, AFAD´ın çürük binalarla ne alakası var? İnşa edilmiş çürük binaların sorumluĝunu ve denetlenmesi onlarda deĝil ki. Denetleme onlarda değil ama afet bölgesi alanlarda halkı bilinçlendirme yetkisi var. Yani gidip o inşaatlar yapılırken orada kocaman bir duyuru yapmaları gerekirdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 12 saat önce, Archaeopteryx yazdı: Ali Ağaoğlu bu itirafı çok önceden yapmıştı. "Avazım çıktığı kadar bağırıyorum. İstanbul konut inşaat sektörünü en iyi bilen isimlerden biri olarak söylüyorum ki; mevcut yapı stoğunun yüzde 70'i deprem açısından güvenli değil. 1970'li yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasında yapılan yapıların büyük bir kısmına inşaat malzemesini ben sattım. Kumları Marmara Denizi'nden demirleri hurdadan çektik. O zamanın şartlarında en iyi malzeme buydu. Sadece biz değil tüm firmalar aynı şeyi yapıyordu. Deprem olursa İstanbul'a ordu bile giremez, ölen şanslıdır" (20 Ağustos 2009) Bırakın savcıyı, AFAD'ı, şahsımı. Üstüne imar barışı yapıldı bunların. Olası bir faciadan sonra helikopterle kireç dökerler. Fazlasını beklemiyorum. İstanbul'un iki ucuna devasa boyutta mezar taşı dikilmeli bence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 On 14.07.2022 at 06:52, Kafir İmam yazdı: Denetleme onlarda değil ama afet bölgesi alanlarda halkı bilinçlendirme yetkisi var. Yani gidip o inşaatlar yapılırken orada kocaman bir duyuru yapmaları gerekirdi. Hiçbir etkisi olmazdı, çünkü halk bilinçlenecekse böyle yürümüyor maalesef bu işler. Tüm devlet ve sivil toplum örgütleri hepbilikte hareket etmeliler. En büyük görev devlet ve hükümete düşüyor. Yanlış yapanların gözünü yaşına bakılmayacak, kim olduĝu umursanmayacak. Başka türlüsü yaş, yani eski tas eski hamam babında devam eder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ğormoti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2023 ali ağaoğlu : 2000’li yıllardan önce yapılan inşaatlarda deniz kumu kullanıldı. sadece beton değil demir de kötü kalitede idi. eskiden yeterince malzeme olmadığı için kalitesiz malzemeli çürük binalar yapıldı, biz de yaptık, herkes yaptı. imar affına güvenerek böyle konuşmuş olmalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts