Jump to content

Shadow person nasıl oluşur?


Sputnik

Recommended Posts

Dün gece yaşadığım garip olayın bilimsel açıklaması varmış. 

Nasıl oluyor da her insanda aynı şekilde oluyor? İnsan şeklinde bir gölgeyi kapıda gördüğünüzü düşünün. 

Yaşadığım olay aynı aşağıda resimdeki gibi.

Shadowman-3.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_person

Bu konu hakkında yazılmış kitaplar, yapılmış oyunlar varmış. 

Alıntı

Dün gece başımdan geçen ilginç bir olayı anlatayım. 

Çift kişilik yatakta sola doğru dönüktüm. Yatalı 1-2 saat anca olmuştu uyumaya çalışıyordum. Tabi evde tek başımayım, babamın gelmesini bekliyorum... Tam uyuyacakken pışşt pışşt benzeri şekilde seslenen hafiften kısık ve garip bir sesin geldiğini duydum. Sesin ters yönden, kapı yönünden geldiğini fark edince babam geldi sanıp o tarafa döndüm ve simsiyah insan şeklinde bir siluet gördüm. 

Onu görünce korkudan altıma yapacaktım neredeyse. İşin garibi, korkudan buz gibi donup tekrar sol tarafıma döndüm. Yokmuş gibi davrandım. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Önceden bende geceleri yalnız olduğum zamanlarda hatta bir dağ başında tek başıma kamp yaptığım da karanlığın içinde kötü ve tehlikeli bilinmez şeylerin olduğunu kafamda kurar korkar hatta biraz zorlayınca görür gibi olurdum.En çok da uzaylılar tarafından kaçırılmak dan korkardım ama sonra bilinmeyen korkutur sözünü düşündüm böyle şeyler ile karşılaşacak olsam bana insanların yapamayacağı en fazla ne yapabilirler dedim.en tehlikeli canlı insan evladı bana göre büyük şehirlerde milyonlarcası ile birlikte yaşayabiliriz ama başımıza bir şey gelmiyor.Ben de o zaman beni en çok korkutan uzaylılar ile karşılaşacak olsam en fazla dost oluruz dedim.Cidden insanların en çok korktuğu hurafeler yada uzaylılar ile karşılassak bize insanoğlunun yapamayacağı ne yapabilirler.Hatta belki de iyilikleri dokunur diye düşünüyorum ben 😅 Bir de Amerikalıların şu sözünü çok seviyorum"cehennem vadisinden geçiyorum ama hiç korkmuyorum çünkü buradaki en korkunç şey benim" 😀 bu arada açıklamaya da baktım bunları gören insanlardaki sebeplerin %85 i ben de var.Ama ben fazla black metal dinlemekten olabilir sempati duyuyorum hatta empati kuruyorum bu yanılsamalar ile benim nickim olan Mary shellby nin kitabındaki Frankenstein gibi belki onlar da aslında kendilerine gönüldaşlık edecek birilerini arıyor insanlara bu yüzden musallat oluyorlar sadece irite edici ve korkunç görünümlü fakat iyi kalpli varlıklar olduklarını düşünüyorum 😀.Hatta keşke bir böyle bir arkadaşım olsa diyorum.😅

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...