Optimum Konu tarihi: Haziran 2, 2022 Report Konu tarihi: Haziran 2, 2022 Yıllar sonra ateistforuma gireyim dedim sohbete kapatılmış olarak buldum. Eskilerden kimler burada ses verin :)
Martin Eden Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Report Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Ben yeniyim henüz acemi ateistim kendimi ataeizmde geliştirmek için bolca slayer disciple dinliyorum 🤣 yinede merhaba
kavak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Report Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Hoş geldin, Optimum. Ateistforum´daki geçmişim 2014´e kadar gider. Sanırım sen daha eskilerdensin.
Optimum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Yazar Report Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 3 saat önce, kavak yazdı: Hoş geldin, Optimum. Ateistforum´daki geçmişim 2014´e kadar gider. Sanırım sen daha eskilerdensin. Evet kavak 2011 falan benim girişim tabi o dönemde Müslüman olarak girmiştim orası da ayrı bir kitap konusu :))
Optimum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Yazar Report Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 17 saat önce, Frankenstein yazdı: Ben yeniyim henüz acemi ateistim kendimi ataeizmde geliştirmek için bolca slayer disciple dinliyorum 🤣 yinede merhaba Sana da merhaba, yeniysen zihin dünyadaki özgürlüğe biraz daha ileride hayran kalacaksın. Teist kalarak yıllarca kendime eziyet etmiştim geçmişte
TAO Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Report Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 On 02.06.2022 at 23:00, Optimum yazdı: Yıllar sonra ateistforuma gireyim dedim sohbete kapatılmış olarak buldum. Eskilerden kimler burada ses verin Hoşgeldin @Optimum
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Report Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 On 04.06.2022 at 09:31, kavak yazdı: Hoş geldin, Optimum. Ateistforum´daki geçmişim 2014´e kadar gider. Sanırım sen daha eskilerdensin. Kavak siyasiforum da iğneci senmiydin? O forum kapandı ama eskiden takılırdım
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Report Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 5 saat önce, Kafir İmam yazdı: Kavak siyasiforum da iğneci senmiydin? O forum kapandı ama eskiden takılırdım Hayır, benim ilk gözaĝrım Ateistforum´du.
Recommended Posts