Yusuf Efe SORUHAN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Üyeliğimin sonlanmasını istiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Üyeliğimi sonlandırın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 21 saat önce, Dummy yazdı: Üyeliğimi sonlandırın. Elektrik,su,telefon,internet,doğal gaz borçlarını ödediğine dair kağıt getirmelisin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Bu forumdan tamamen ayrılmak istiyorum. Ve lütfen üyeliğimi sonlandırır mısınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruce Wayne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Lütfen benim üyeliğimi sonlandırır mısınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 13 dakika önce, Bruce Wayne yazdı: Lütfen benim üyeliğimi sonlandırır mısınız Üyeliğiniz sonlandırıldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Sayın moderatör, üyeliğimi sonlandırın lütfen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Eden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 @Max Stirner @mantik lütfen üyeliğimi siliniz forum gereksiz bilgiler ansiklopedisine döndü herkese sevgi ve saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 46 dakika önce, Max Stirner yazdı: @Max Stirner @mantik lütfen üyeliğimi siliniz forum gereksiz bilgiler ansiklopedisine döndü herkese sevgi ve saygılar Bu konuda ışık hızıyla işlem yapılmamasını, en azından birkaç gün beklenilmesini, saygılarımla rica ederim. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Eden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 1 saat önce, Max Stirner yazdı: @Max Stirner @mantik lütfen üyeliğimi siliniz forum gereksiz bilgiler ansiklopedisine döndü herkese sevgi ve saygılar @mantik hoşgörün bipolarım ben bir an fevri davrandım foruma devam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Üyeliğimi ve tüm yazılarımı silin , ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 On 26.09.2024 at 23:08, Kovulmuş Üye yazdı: Üyeliğimi ve tüm yazılarımı silin , ... Üyeliğin silindi, yazıların duracak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Forum 16 yaşındakiler için uygun değil. @ömerikko´nun üyeliği iptal edildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 11 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. Burada yazdıklarımız yüzünden bir gün kapımıza polis gelemeyeceğinin garantisi yok. En iyisi daha fazla yazmadan gözden kaybolmak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: 11 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak @Saturn, bu forumda yazdıklarınız fikir özgürlüğüne girer ve buradaki forumdaşların özel bilgileri kutsaldır. Forum kuralları çerçevesinde kalmanız yeterli; zaten bunun dışına çıktığınızı görmedim. Bu nedenle bir süre düşünmenizi öneriyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 11 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 3 dakika önce, moderator yazdı: @Saturn, bu forumda yazdıklarınız fikir özgürlüğüne girer ve buradaki forumdaşların özel bilgileri kutsaldır. Bu nedenle bir süre düşünmenizi öneriyorum. Paranoya geçiriyorum. Benim paranoyaklığım da böyle oluyor. Devlet, polis kapıma dayanacakmış gibi hissediyorum. Sanki çok önemli biriymişim gibi hissediyorum. Anlayışın için teşekkür ederim. Üyeliğim dursun. @Índio do Buraco gibiyim bende. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts