llemar Konu tarihi: Kasım 2, 2021 Report Paylaş Konu tarihi: Kasım 2, 2021 Başlıkta da belirttiğim gibi sorum belli. Vergiler ile sikildiğimiz yetmiyormuş gibi bir de dolar 10 tl oldu. Ne olacak bu durum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Ben Evropa´da yaşadığım için beni teget geçen bir mevzu. Valla USC yardımcınız olsun, diyiiiim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 On 03.11.2021 at 21:20, kavak yazdı: Ben Evropa´da yaşadığım için beni teget geçen bir mevzu. Valla USC yardımcınız olsun, diyiiiim. Euroları, Dolarları Türkiye' ye getirip harcasınlar diye ₺´nin değerini düşürüyorlar. Senin de hiç geleceğin yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Ben her sene oradayım. Bu sene hariç tabii. Ancak seneye yine uğrayacağım elbette, çünkü ne de olsa doğduğum yer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
llemar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 1 saat önce, kavak yazdı: Ben her sene oradayım. Bu sene hariç tabii. Ancak seneye yine uğrayacağım elbette, çünkü ne de olsa doğduğum yer. TL/Dolar 10 olsaydı o zaman da doğduğum yer diyebilecek miydin kavak efendi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 23 saat önce, llemar yazdı: TL/Dolar 10 olsaydı o zaman da doğduğum yer diyebilecek miydin kavak efendi? Ohoo...1 TL´nin 10 Dolar olması imkansız gibi, çünkü hükümetin ve mălum şahısın böyle bir hedefi falan yok. Umursadıklarını da zannetmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Ha bire "Ekonominin kitabını yazdık" diye hava atanlara inat edercesine hem Dolar hem de Euro nört nala koşturmaya devam ediyor. Euro neredeyse 13 Liraya gelmek üzere. Gidişat böyle devam ederse, Dollar ve Euro ile yapılan tüm ithal malların ülkeye girişinde, bilhassa ilaç sektöründe, ciddi sıkıntılar doğacak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropyy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 On 03.11.2021 at 23:20, kavak yazdı: Ben Evropa´da yaşadığım için beni teget geçen bir mevzu. Valla USC yardımcınız olsun, diyiiiim. Muhterem bu seneki zekatını kime vereceksin? Malum Türkiye'nin durumu iyice fakirleştik iban istersen veririm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) Abd faiz artırıyor, başka ülkeler de sıraya girdi. İyi de enerji maliyetleri düşmedikçe faizi artırmak daha da batağa saplayacak ekonomileri. Yatırım araçlarının değeriyle oynayarak peyniri, dondurmayı, eti ucuzlatmak mümkün değil ki. Besicilik yapacaksınız bütün dünyada enerji ve bakım maliyetleri en az %40 artmışken, altın yada borsa hisse fiyatlarını baskılmak neye yarar? Neyi ucuzlattı bu güne kadar? Çözüm şudur; artık güneş enerji panellerini ucuzlatıp herkesin almasını sağlamaktır. Bu sayede altyapı hizmetlerini iptal edip enerjiyi ucuzlatabilirsiniz. Ancak bu şekilde maliyetler ucuzlar. Ama bakıyoruz ki güneş paneli fiyatları anormal yüksek. Bu fiyatların ucızlatılarak her işletmeye mecbur tutulması gerekir, her apartmana mecbur tutulması gerekir. Ancak bu şekilde maliyetler düşer. Veya altyapı gerektirmeyen başka alternatif enerji yöntemleri üretmek gerek. Düzenlenme: Temmuz 3, 2022 moderator tarafından İmla hatası Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 14 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak Vay be... Vaktinde 1 Dolar 10 TL imiş. Rüya gibi valla, 2 senede 30 TL´yi geçmiş iyi mi! Gerçi beni hâlâ teget geçiyor ancak memlekette yaşamak zorunda olanlarınki hayat değil valla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: 15 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak On 11/2/2021 at 2:50 PM, llemar said: Başlıkta da belirttiğim gibi sorum belli. Vergiler ile sikildiğimiz yetmiyormuş gibi bir de dolar 10 tl oldu. Ne olacak bu durum? Dolar ucucak, ekonomi iyice kotuye gidecek. Hayat daha da kalitesi dusecek. Toplumu uyutmak icin de tabii daha fazla milliyetcilik ve dincilik pompalanacak. Halk boyle boyle surunmeye devam edecek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 15 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 7 saat önce, kavak yazdı: Vay be... Vaktinde 1 Dolar 10 TL imiş. Rüya gibi valla, 2 senede 30 TL´yi geçmiş iyi mi! Gerçi beni hâlâ teget geçiyor ancak memlekette yaşamak zorunda olanlarınki hayat değil valla. 1 doların 10 TL olduğu zamanlarda da para çok değerliydi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts