Jump to content

Siteye kayıt yaptırmayla ilgili duyuru


admin

Recommended Posts

Yeni kayıt yaptıran üyelerin bir kısmının üyelik onayı işlemini tamamlamadıklarını gözlüyoruz.

Unutmayınız ki, bu sitede üyelik onayı için yöneticilerin üyelik başvurularınızı görüp onaylamasını beklemeye gerek yoktur. Bu sitede üyelik onayını başvuran üye kendisi yapmaktadır, yazılırken kullandıkları email adresinin geçerli olduğunu teyit etmek suretiyle. Bu ise, kayıt yaparken girdiğiniz email adresinize otomatik olarak gönderilen email'deki link'e tıklamanız yoluyla yapılmaktadır.

Üyelik başvurusu işlemleri sırasında karşınıza çıkan mesajların bunu açıkça ifade ediyor olması lazım aslında, fakat muhtemelen herkes bu mesajların içeriğini dikkatli bir şekilde okumuyor.

Bir de, Ateistforum'da üyeliğin yönetici onayına bağlı olması sebebiyle burada da bu yönde bir beklenti olabilir bazı kayıt yaptıran üyelerde. Bu durum belki biraz da ondan kaynaklanıyor olabilir.

Fakat, tekrar ediyorum, burada üyeliğinizi kendi kendinize birkaç dakika içinde aktive edip, yazmaya başlayabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken şey, geçerli bir email adresi ile başvuru yapıp, sonra da adresinize gelen onay emailindeki bağlantıya tıklamaktır. (Oraya tıkladığınızda sizi götürdüğü bir sayfa da var bu sitede, ve oradaki butona da basmanız gerekiyordu sanırım, son bir adım olarak. Ama aynı işlemin devamı bir durum olduğundan, email'deki bağlantıya tıklayanın, karşılarına çıkan sayfadaki butona tıklaması gerektiğini de görmesi ve anlaması kolay olacaktır).

 

Link to comment
Share on other sites

  • admin pinned and featured this konu

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...