Jump to content

Bu bölümün kullanımı hakkında bilgi


admin

Recommended Posts

Bu bölüm site kullanıcılarının kendilerine ait hikaye ve romanlarını yayınlayabilmeleri için açılmıştır, fakat burada astıkları hikaye ve/veya roman başlıklarının normal tartışma başlığına dönüşmemesi için, bu forum normal kullanıcılar için yazmaya kapatılmış, sadece okunur hale getirilmiştir.

Burada hikaye veya roman yayınlamak isteyen kullanıcılar, aşağıda bağlantısı verilen başlıkta, bu bölümde yazar olma izni talep edebilirler:

Hikaye ve roman bölümünde yazma hakkı talebi

Bu bölümde yazma hakkı alan kullanıcılarımız, sadece kendi yayınladıkları hikaye ve romanlar için açmış oldukları başlık altında yazacaklardır. Başka bir hikaye ve roman yazarının yayınladığı çalışmanın altında yazmamaları gerekmektedir. Eğer yazdıkları tespit edilirse, bu konuda uyarılacaklar, ve yazdıkları da silinecektir. Bu davranış tekrar ettiği takdirde ise üyelik iptaline kadar varan yaptırımlar uygulanacaktır.

Bu bölümde yayınlanan hikaye ve romanlar hakkında tartışmak isteyenler, forumumuzun başka uygun bölümlerinde, örneğin Kafe bölümünde bu konuda başlık açıp ilgili hikaye ve romanı tartışabilirler. Böyle bir başlığı hikaye ve/veya romanını yayınlayan yazarın açmasını tavsiye ediyoruz. Hatta, bu başlığı açtıktan sonra, hikaye ve romanınızı yayınladığınız bölümde, ilgili başlık altında bu eleştiri ve tartışma başlığına da bağlantı vermenizi tavsiye ederiz. Böylece, o hikaye veya romanı okuyanlar, yapmak istedikleri yorumu yazabilecekleri forum başlığının linkini, doğrudan hikayenin ve/veya romanın başlık yazısında bulabileceklerdir.

Link to comment
Share on other sites

  • admin pinned and locked this konu
Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...